Gönderen Konu: Xpecia ereksiyon sorunu yapar mı? yapmaz mı?  (Okunma sayısı 17964 defa)

Ghost89

• Yeni üye
  • *
Xpecia ereksiyon sorunu yapar mı? yapmaz mı?
« : 04 Aralık 2018, 19:04:49 »
Beyler bu konu hakkında mesajlarınıza ihtiyacım var. İnternette çok bilgi kirliliği var çünkü
Ben internette bi üroloji doktoruna sormuştum bu hapı ve bir sorun olmaz demişti sanırım

Netteki mesajlara hangisine inanayım bilmiyorum. Firmalar birbirlerini karalamak için kötü yorumlar yazabilir, veya kendi ürününü satanlar böyle şeyleri kötüleyebilir sonuçta
Xpecia bir vitamin hapı sonuçta ama cinselliği olumsuz yönde etkileme ihtimali var mı? ereksiyon kaybı yapabilir mi? Uzun süre kullananlar özellikle yazabilir mi

Mesela içersinide ki saw palmettoyu bi sitede okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam afrikada mı ne bazıları erkeklik gücü artsın diye alanlar varmış galiba(yanlış hatırlamıyorsam böyle birşey okudum diye hatırlıyorum)

Hairforte spreyi sormadım ama bu sprey bu yüzden böyle bir olayı etkilemez heralde

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Xpecia ereksiyon sorunu yapar mı? yapmaz mı?
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2018, 20:48:58 »
Yapmaz 3 senedir kullanıyorum. Taş gibi

walkerx

• Full Member
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2018, 20:58:32 »
dht hormonunu baskılıyor diye biliyorum, az da olsa yapabilir belki, ya da kişiden kişiye değişebilir. ancak finasterid kadar riskli olmayacağı kesin.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2018, 22:45:09 »
Bencede yapmaz,, ama.sunu diyebilirim bu hapin icin de olan vitaminlerin vücutta fazla fazla depolanması belki bazı sorunlara yol acabilir8n ornegin keratin yada folik asit

Ghost89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2018, 23:36:35 »
Bencede yapmaz,, ama.sunu diyebilirim bu hapin icin de olan vitaminlerin vücutta fazla fazla depolanması belki bazı sorunlara yol acabilir8n ornegin keratin yada folik asit

benim xpecia kullana kullana en son yaptırdıgım kan testinde folik asit tam sınırda çıkmıştı, şimdi muhtemelen sınırı geçmiştir
keratin hakkında bilgim yok

folik asit fazlalığı diye google baktım ve sorun olmazmış sanırım bunun fazlalığında. ama nereye kadar gitcez xpecia böyle 2 doz?

ben 3.ayı çoktan geçtiğim için doz azaltabilirdim aslında ama hala 2 doz devam ediyorum. ne diyorsun sen hocam bu konu hakkında?

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2018, 09:43:10 »
Yapmaz

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2019, 22:48:12 »
İki yıldır kullanıyorum hiçbir yan etkisi yok bende, zaten içinde dht baskılayacak bir etken madde yok

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2019, 13:11:55 »
İçeriğinde az da olda dht baskılayacak madde var ama sorun yaratıcak bir durum değil artık ondanda yan etki alırsan cinsel problemın var demektir.
Global Moderator

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Mart 2019, 09:54:27 »
İki yıldır kullanıyorum hiçbir yan etkisi yok bende, zaten içinde dht baskılayacak bir etken madde yok

Hocam 2 yildır kullandığına göre memnun olmalısın sanırım. Değerlendirme yapabilir misin?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Mart 2019, 18:32:10 »
Hocam 2 yildır kullandığına göre memnun olmalısın sanırım. Değerlendirme yapabilir misin?
Bende dökülme artmıştı, tavsiye üzerine başladım, sac dökülmesi baya azaldı, olan saçlar da kalınlaştı baya , yani olan saçı korudu, gerçi 3 yıldan fazladır da minoxil kullanıyorum o da iyi geldi

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2019, 20:15:11 »
Bende dökülme artmıştı, tavsiye üzerine başladım, sac dökülmesi baya azaldı, olan saçlar da kalınlaştı baya , yani olan saçı korudu, gerçi 3 yıldan fazladır da minoxil kullanıyorum o da iyi geldi

Hocam teşekkür ederim yanıt için. Ben alopexy t markalı %5 minoksidil kullanıyorum yaklaşık 18 aydir gunde bir kere akşamları 8 fis sen 3 yıldır kullanıyormussun sende etkisinin azalması gibi bir durum söz konusu oldu mu? Veya döngü dedikleri muhabbet? Gunde iki kez mi kullaniyorsun? Nedense xpeciayı ureten firmaya önyargım var ve guvenmiyorum ama sen epey fayda görmüşsüm. Xpecia ara vererek kullanmak daha mantikli değil mi? Gunde kac kez aliyorsun?

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2019, 21:48:35 »
ilk altı ay günde iki kez alıyordum sonra gunde bire düşürdüm, minoxil bende etkisini yitirmedi gayet memnunum, bununla birlikte vücutta da kıllanma yaptı tek kötü etkisi bu

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2019, 22:10:52 »
ilk altı ay günde iki kez alıyordum sonra gunde bire düşürdüm, minoxil bende etkisini yitirmedi gayet memnunum, bununla birlikte vücutta da kıllanma yaptı tek kötü etkisi bu

Cok iyi sadece minoksidil kullanarak saçlarını koruyabilirsin hayat boyu. Dökülme konusunda mesela hiç arttığı oluyor mu? Yani yikarken filan saclarin cok dökülüyor mu? Ketokonazol içerikli sampuan kullaniyor musun? Son olarak xpecia öneriyorsun anladigim kadariyla kac ay ve gunde kac tane almam gerekiyor sence? Deneyimlerin önemli

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2019, 23:41:50 »
Günde en fazla 15-20 tane dökülüyor, bence günde 1 tablet yeterli 6.aydan sonra onun dışında da ketoral kullanıyorum haftada 2 kez,  saçta yağlanmayı kesiyor, bu da dökülmeyi engelliyor, çünkü saçın yaglanmasinin en büyük nedeni testesteron 

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2019, 02:33:08 »
Günde en fazla 15-20 tane dökülüyor, bence günde 1 tablet yeterli 6.aydan sonra onun dışında da ketoral kullanıyorum haftada 2 kez,  saçta yağlanmayı kesiyor, bu da dökülmeyi engelliyor, çünkü saçın yaglanmasinin en büyük nedeni testesteron

6 ay gunde iki kez xpecia 6. Aydan sonra gunde bir tane diyorsun. Peki ara verip belli bir süre sonra tekrar baslamak mantıklı değil mi? Mesela 6. Aydan sonra 4 5 ay ara verip tekrar baslamak gibi surekli kullanım ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ketoral disinda hangi sampuani kullaniyorsun?

Facebook Twitter Instagram