Herkese Merhaba,
Uzun süredir forumları takip eden biri olarak, ben de 5 ay önce ekim yaptırmaya karar verdim, ancak bir türlü paylaşım fırsatı bulamadım. Normalde 5 aylık bir ekimin forumda paylaşılmasına müsade edilmiyor, ama Hintell sağolsun forumun uzun süredir üyesi olduğum için paylaşmama izin verdi.
Gelelim ekime; benim karar verdiğim dönemde forumda çok fazla Serdar Gökrem ekimleri paylaşılıyordu. Ben de onlardan güven olarak nihayet Serdar hocada karar kıldım. Bu forumlardan önce de kendisi ile bir kaç defa görüşmüştüm, ama bir türlü karar veremimiştim. İlk kez beş yıl önce görüşmüştüm hocayla. Bu kadar bekledikten sonra önce Şubat ayında bir randevü aldım, ancak aşırı stres yaptım ameliyat öncesi bu yüzden iptal ettim. Daha sonra 3-4 ay Xpecia kullandım ve bir kaç defa PRP yaptırdım ve Haziran ayında ani bir kararla tekrar ekime karar verdim. Benim saçlar incel telli olduğu için, Xpecia bu anlamda baya faydalı oldu diyebilirim.
Peki Serdar Hocayı neden seçtim? En önemli sebep manuel fue şekilde alım yapması. Benim donör zaten zayıf ve ince telli. Ekimin başarısı bir yana, donörün zarar görmemesi de benim için çok önemliydi. Bir de benim gibi geniş alan boşluğu alan kişilerde başarılı işler yapmış olması.
Ben yaklaşık 10 yıl önce bir kez FUT yaptırmıştım ve tepede gördüğünüz saçlar FUT'tan geriye kalan saçlar. Gördüğünüz gibi pek başarılı bir operasyon sayılmaz, gerçi ilk ekildiği yıllarda çok daha iyidi görüntü.
Ekim öncesi fotoları paylaşıyorum. Devamı gelecek...