Gönderen Konu: Hangi Tip Dökülen Saç Tekrar Çıkar ?  (Okunma sayısı 1293 defa)

draculatapma

• Müslüm GÜRSES
  • Jr. Member
  • **
  • Ali TEKİNTÜRE
Hangi Tip Dökülen Saç Tekrar Çıkar ?
« : 28 Kasım 2018, 17:36:36 »
Merhaba değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı . Ara sıra tek tük elime saç geliyor uçlarında beyaz bir yağ gibi bişey var bu dökülme normal midir yoksa kayıp saçlar mı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Hangi Tip Dökülen Saç Tekrar Çıkar ?
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2018, 17:55:44 »
Merhaba değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı . Ara sıra tek tük elime saç geliyor uçlarında beyaz bir yağ gibi bişey var bu dökülme normal midir yoksa kayıp saçlar mı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..

Bakınız DHT :) Geçmiş olsun , Erkek Tipi Dökülme muhtemelen. Finestiredi araştırıp kullanabilirsin ancak yan etkileri var.

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2023, 12:41:37 »
Bakınız DHT :) Geçmiş olsun , Erkek Tipi Dökülme muhtemelen. Finestiredi araştırıp kullanabilirsin ancak yan etkileri var.

bknz boş konusan birisi daha normal dökülmeye yazmış dht finans dht finans robot gibi :D internete gir araştır bakalım neymiş ucunda ki beyazlık saçların döngü evresi kaç aşamalı dümdüz  yorum yapmış lale.

Arkadaşlar merak etmeyin yarın bir gün birisi burayı görür kafasında soru işareti olmasın, normal bir dökülme bu arkadaş öyle bilgisiz birisiki ektirdiği konusunda rezil olmuş, gitmiş hayatta seçilmeyecek yeri seçerek.
Neyse sağlıksız bilgilere karşıyız.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2023, 12:49:43 »
bknz boş konusan birisi daha normal dökülmeye yazmış dht finans dht finans robot gibi :D internete gir araştır bakalım neymiş ucunda ki beyazlık saçların döngü evresi kaç aşamalı dümdüz  yorum yapmış lale.

Arkadaşlar merak etmeyin yarın bir gün birisi burayı görür kafasında soru işareti olmasın, normal bir dökülme bu arkadaş öyle bilgisiz birisiki ektirdiği konusunda rezil olmuş, gitmiş hayatta seçilmeyecek yeri seçerek.
Neyse sağlıksız bilgilere karşıyız.
Sn. Hintell lütfen bu arkadaşa üslup için gereğini yapınız.

Benim ekimimim konusu bu konu değil ben ikinci düzeltme ekimini Sn. Hakan Doğanay 'da yaptırdım onada baktınız mı ?

Benim hakkımda konuşmaya hakkınız yok benimle ilgili birşey yazmayınız.
Haddinizi biliniz

Facebook Twitter Instagram