Ben kendimmişim gibi düşünüp öyle yorum yapmak istiyorum.
sonuçta hepimiz benzer psikolojileri yaşıyoruz ve sanki yetmezmiş gibi birde karşındakilerle uğraşıyorsun.
Bence Saç ekimi daha mantıklı neden dersen protez kullansan her 20 gün yada bir ay sürekli bakımı var ve protez yaklaşık 7-8 ay sonra dağılıyor kendi yapıştığı tabanından ayrılıyor ve daha çirkin bir görüntü oluşuyor.
Sürekli Değiştirmen lazım tek kullanımlık diye birşey yok , her ay saç tıraşı bant yenilemesi falan yapman lazım hatta ay değil galiba bantlar daha sık değişiyor
kısacası aylık sabit giderin olacak bunlar için.
Saç ekimine gelecek olursak tüm kafayı bence kapatamazsın, ama dönorden de ön çizgiyi geriden tutarak bir alın çizgisi oluşturabilir ve ortaya kadar ekim olabilir daha sonra bunun sonucuna göre dönorde alınacak greft kalırsa ki bence ikinci ekim manuel olsa daha mantıklı olur ve + olarak sakal kullanırsın vertexi hafif gölgelendirirsin,
Tüm iki ekim sürecin tamamlandıktan sonra saçını uzun tutmak gerekecek ve bunların sonunda birde pigmentassyon yaptırırsın yani saç dövmesi o zaman tamam olur .Tabi benim söyledimlerim için çok iyi araştırmalı ve başka şansının olmadığını düşünerek en tecrübeli yerde ekim yaptırmalısın.
Benimki kendi kişisel fikrim yapılmacak değil öyle sık bir ekim olmaz ama kötüde durmaz bence bu tüm tedavi yani süreci anlattığım bence yaklaşık 2 yıllık bir süreç sabırlı olman ve kararrını kendin vermen gerekecek ben olsam ekim şansımı kullanırdım ama çok çok tecrübeli ellerde.
Karar verdikten sonra eğer ekim yaptırmak istersen ekim merkezi önerisinde bulunabilirim
Hayırlısı olsun şimdiden