Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 10:24:10Alıntı yapılan: Emrekkarakas - 12 Temmuz 2019, 10:19:29Alıntı yapılan: Sonnyto - 12 Temmuz 2019, 10:16:51Son gohan, senin saç zaten gidici. Finas kullanırken bile gidiyorsa, bıraktığın an saç maç kalmaz. Ama bence de bırak tabii ki, ömür boyu kullanacak halin yok. Şöyle 2-3 sene bekle, dökülen dökülsün. Dediğin gibi 2. bir operasyon yaparsın.+1 hayatımda hiç kullanmadım kullanmam da dökülen illaki dökülür dökülsün de ektireyim modundayım benBende öyle düşünüyordum taaki nw 2.5 olana kadarNasıl kanka güzel kamufle etmiş miyim :Dd
Alıntı yapılan: Emrekkarakas - 12 Temmuz 2019, 10:19:29Alıntı yapılan: Sonnyto - 12 Temmuz 2019, 10:16:51Son gohan, senin saç zaten gidici. Finas kullanırken bile gidiyorsa, bıraktığın an saç maç kalmaz. Ama bence de bırak tabii ki, ömür boyu kullanacak halin yok. Şöyle 2-3 sene bekle, dökülen dökülsün. Dediğin gibi 2. bir operasyon yaparsın.+1 hayatımda hiç kullanmadım kullanmam da dökülen illaki dökülür dökülsün de ektireyim modundayım benBende öyle düşünüyordum taaki nw 2.5 olana kadar
Alıntı yapılan: Sonnyto - 12 Temmuz 2019, 10:16:51Son gohan, senin saç zaten gidici. Finas kullanırken bile gidiyorsa, bıraktığın an saç maç kalmaz. Ama bence de bırak tabii ki, ömür boyu kullanacak halin yok. Şöyle 2-3 sene bekle, dökülen dökülsün. Dediğin gibi 2. bir operasyon yaparsın.+1 hayatımda hiç kullanmadım kullanmam da dökülen illaki dökülür dökülsün de ektireyim modundayım ben
Son gohan, senin saç zaten gidici. Finas kullanırken bile gidiyorsa, bıraktığın an saç maç kalmaz. Ama bence de bırak tabii ki, ömür boyu kullanacak halin yok. Şöyle 2-3 sene bekle, dökülen dökülsün. Dediğin gibi 2. bir operasyon yaparsın.
bunlarda kısa halleri merak eden olursa diye 1ay sonra konuyu güncellerim 1ayda 15 kilo veya üstü verip Supplementslerin etkisini vs görürüz
Schwarzkoph'un spreyini al usta. Ama uzaktan sık. Uzaktan sıkınca kafada sprey olduğu da belli olmuyor
Son gohanla sağlık yaşam ve saç programından günaydın
bana lazim olan soyle bi sac soyle bi gozluk iyi gorunuosun kardesim
Maşallah maşallah