Saç Ekimi Sonuçları
Baya uzatmışsın saçları şöyle güzelce bir tara şekil ver hipiler gibi geziyosun gurbet ellerde:)
Tatlı badem yağı hocam. Baya etki ediyor uzamasına. Kedi yemiş gibi olursun. 😀😀
Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricem
Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:02:28Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricemiyi bi yerde ektırde benım ekım cok basarılı değil seyrek hala
Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:12:48Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:02:28Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricemiyi bi yerde ektırde benım ekım cok basarılı değil seyrek halaEkimin başarılı ama asıl başarı ekimden gelmiyor Finasteride etki yapmış sende fin baya işe yarıyor seyrelen saçlarda aslında dürüst olmak gerekirse saçının gürlüğü ekimden ötürü değil finasterideden ötürü
Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:20:34Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:12:48Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:02:28Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricemiyi bi yerde ektırde benım ekım cok basarılı değil seyrek halaEkimin başarılı ama asıl başarı ekimden gelmiyor Finasteride etki yapmış sende fin baya işe yarıyor seyrelen saçlarda aslında dürüst olmak gerekirse saçının gürlüğü ekimden ötürü değil finasterideden ötürüfinas bende işe yaramıyor dökülmede aynı suan için zaten bırakcam elimdekiler bitince
Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:22:49Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:20:34Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:12:48Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:02:28Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricemiyi bi yerde ektırde benım ekım cok basarılı değil seyrek halaEkimin başarılı ama asıl başarı ekimden gelmiyor Finasteride etki yapmış sende fin baya işe yarıyor seyrelen saçlarda aslında dürüst olmak gerekirse saçının gürlüğü ekimden ötürü değil finasterideden ötürüfinas bende işe yaramıyor dökülmede aynı suan için zaten bırakcam elimdekiler bitinceHocam kafayımı yedin sakın öyle bir şey yapma bariz incelecek saçın o saç dökülür çünkü çok gür ben olsam ömürümün sonuna kadar fin kullanırdım
Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:24:40Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:22:49Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:20:34Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:12:48Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:02:28Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricemiyi bi yerde ektırde benım ekım cok basarılı değil seyrek halaEkimin başarılı ama asıl başarı ekimden gelmiyor Finasteride etki yapmış sende fin baya işe yarıyor seyrelen saçlarda aslında dürüst olmak gerekirse saçının gürlüğü ekimden ötürü değil finasterideden ötürüfinas bende işe yaramıyor dökülmede aynı suan için zaten bırakcam elimdekiler bitinceHocam kafayımı yedin sakın öyle bir şey yapma bariz incelecek saçın o saç dökülür çünkü çok gür ben olsam ömürümün sonuna kadar fin kullanırdımaçıkçası 25yasına kadar kullanırım 2. ekime kadar yani yan etki olmadan böyle devam edersem zaten yakında test yaptırcam dökülmesini istememde sacımın ama dökülceksede yapacak bir şey yok donorum yettiği kadar ektiririm ama bende finas cinsel isteksizlik hiç yaratmadı küçülme vs kalkamaması gibi
Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 09:16:30Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:24:40Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:22:49Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:20:34Alıntı yapılan: son gohan - 12 Temmuz 2019, 08:12:48Alıntı yapılan: KelJustin - 12 Temmuz 2019, 08:02:28Süper olmuş kıskandım şimdi kesinlikle bende ektiricemiyi bi yerde ektırde benım ekım cok basarılı değil seyrek halaEkimin başarılı ama asıl başarı ekimden gelmiyor Finasteride etki yapmış sende fin baya işe yarıyor seyrelen saçlarda aslında dürüst olmak gerekirse saçının gürlüğü ekimden ötürü değil finasterideden ötürüfinas bende işe yaramıyor dökülmede aynı suan için zaten bırakcam elimdekiler bitinceHocam kafayımı yedin sakın öyle bir şey yapma bariz incelecek saçın o saç dökülür çünkü çok gür ben olsam ömürümün sonuna kadar fin kullanırdımaçıkçası 25yasına kadar kullanırım 2. ekime kadar yani yan etki olmadan böyle devam edersem zaten yakında test yaptırcam dökülmesini istememde sacımın ama dökülceksede yapacak bir şey yok donorum yettiği kadar ektiririm ama bende finas cinsel isteksizlik hiç yaratmadı küçülme vs kalkamaması gibifinasın yan etkileri placebo bence.Bencesenin saçın çok gür şuanda ikinci bir ekime ihtiyacın yok gibi yaşın kaç ? dönörde iyi ama finası bırakırsan ya da etkisini kaybederse ekiminin 8inci ayındaki haline dönebilme ihtimalin var o yüzden bırakmak hata olur şahsen bırakmazdım