Saç Ekimi Sonuçları
Seyrek deyip durma şu saçlara ya, delirtme adamı Ama tabii finası bırakırsan işler değişebilir.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 29 Mayıs 2019, 13:38:52Seyrek deyip durma şu saçlara ya, delirtme adamı Ama tabii finası bırakırsan işler değişebilir.abi bence uzadığı için öyle görünüyor yakında kestircem bakalım o zaman nasıl durcak finasa devam etmeyi düşünüyorum uzun yıllar bi yan etki görmdim
Alıntı yapılan: son gohan - 29 Mayıs 2019, 17:09:19Alıntı yapılan: Sonnyto - 29 Mayıs 2019, 13:38:52Seyrek deyip durma şu saçlara ya, delirtme adamı Ama tabii finası bırakırsan işler değişebilir.abi bence uzadığı için öyle görünüyor yakında kestircem bakalım o zaman nasıl durcak finasa devam etmeyi düşünüyorum uzun yıllar bi yan etki görmdimŞöyle güzelce bir kısalt o zaman, daha iyi değerlendirelim.
Bende merak ediyorum traş olduktan sonraki görüntüyü reyiz
Aah bu gençlik... kardesim ne gerek var papaz gibi geziyorsun. Saç sakal kısa manken gibisin maşalla.Saç sakal uzatma işini bırak eli yüzü düzgün olmayanlar yapsın kamufle etmek için eksiklerini.Kes saçı sakalı kardesim..
Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2019, 08:32:42Aah bu gençlik... kardesim ne gerek var papaz gibi geziyorsun. Saç sakal kısa manken gibisin maşalla.Saç sakal uzatma işini bırak eli yüzü düzgün olmayanlar yapsın kamufle etmek için eksiklerini.Kes saçı sakalı kardesim..abi burda normalde kendim 0 yapıp kesiyordum sakalı suan biraz kilo aldım o yüzden giremedim o riske adam akıllı berber bulamadım asyalılar yapmıyor sakal tırası saç için daha iyi yer araştırıyorum şimdilik:D çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumun için abi beni mutlu ettin
Alıntı yapılan: son gohan - 01 Haziran 2019, 08:48:39Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2019, 08:32:42Aah bu gençlik... kardesim ne gerek var papaz gibi geziyorsun. Saç sakal kısa manken gibisin maşalla.Saç sakal uzatma işini bırak eli yüzü düzgün olmayanlar yapsın kamufle etmek için eksiklerini.Kes saçı sakalı kardesim..abi burda normalde kendim 0 yapıp kesiyordum sakalı suan biraz kilo aldım o yüzden giremedim o riske adam akıllı berber bulamadım asyalılar yapmıyor sakal tırası saç için daha iyi yer araştırıyorum şimdilik:D çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumun için abi beni mutlu ettin Haklısın yurtdışında berber sıkıntısı var.. sakal traşı kolay iş onu kendin kolayca halledersin.Ben yurtdışıda yaşadığım sıralar iyi bir berber olmuştum. Ev arkadaşımın sacını ben kesiyordum. Hatta kendi saçlarımıda zaman zaman kendim kısaltıyordum:)
Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2019, 09:54:17Alıntı yapılan: son gohan - 01 Haziran 2019, 08:48:39Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2019, 08:32:42Aah bu gençlik... kardesim ne gerek var papaz gibi geziyorsun. Saç sakal kısa manken gibisin maşalla.Saç sakal uzatma işini bırak eli yüzü düzgün olmayanlar yapsın kamufle etmek için eksiklerini.Kes saçı sakalı kardesim..abi burda normalde kendim 0 yapıp kesiyordum sakalı suan biraz kilo aldım o yüzden giremedim o riske adam akıllı berber bulamadım asyalılar yapmıyor sakal tırası saç için daha iyi yer araştırıyorum şimdilik:D çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumun için abi beni mutlu ettin Haklısın yurtdışında berber sıkıntısı var.. sakal traşı kolay iş onu kendin kolayca halledersin.Ben yurtdışıda yaşadığım sıralar iyi bir berber olmuştum. Ev arkadaşımın sacını ben kesiyordum. Hatta kendi saçlarımıda zaman zaman kendim kısaltıyordum:)sakalı arkadaş yapıyorduda o gitti şimdilik uzasın saç sakal da 0 en temizi:) valla helal olsun abi berbercilik zor iş
Alıntı yapılan: son gohan - 01 Haziran 2019, 10:24:50Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2019, 09:54:17Alıntı yapılan: son gohan - 01 Haziran 2019, 08:48:39Alıntı yapılan: sloocer - 01 Haziran 2019, 08:32:42Aah bu gençlik... kardesim ne gerek var papaz gibi geziyorsun. Saç sakal kısa manken gibisin maşalla.Saç sakal uzatma işini bırak eli yüzü düzgün olmayanlar yapsın kamufle etmek için eksiklerini.Kes saçı sakalı kardesim..abi burda normalde kendim 0 yapıp kesiyordum sakalı suan biraz kilo aldım o yüzden giremedim o riske adam akıllı berber bulamadım asyalılar yapmıyor sakal tırası saç için daha iyi yer araştırıyorum şimdilik:D çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumun için abi beni mutlu ettin Haklısın yurtdışında berber sıkıntısı var.. sakal traşı kolay iş onu kendin kolayca halledersin.Ben yurtdışıda yaşadığım sıralar iyi bir berber olmuştum. Ev arkadaşımın sacını ben kesiyordum. Hatta kendi saçlarımıda zaman zaman kendim kısaltıyordum:)sakalı arkadaş yapıyorduda o gitti şimdilik uzasın saç sakal da 0 en temizi:) valla helal olsun abi berbercilik zor işBizden yok yok gökhanım:) lakabım “google “ dır..