Gönderen Konu: saç ekim acıbadem  (Okunma sayısı 39254 defa)

son gohan

• Hero Member
Ynt: saç ekim acıbadem
« Yanıtla #60 : 26 Nisan 2019, 01:49:46 »
çok başarılı bir ekim değil ama aynı zamanda kötü bir ekimde değil %70 ortalama hala ekilen saçlarda kalınlaşmamış saç tellerin mevcut sanıyorum dht etkisi devam ediyor finasterid kullanıyorsun sanırım toparlar daha ıyı olur

yanlış anlaşılmasın bu arada ekim güzel daha iyi bir hale gelebilir sadece
tabi daha iyiside olabilir ben forumu geç keşfettim finasıda daha yeni yeni kullanıyorum etkisini göstermesi için 6-12ay diyorlar yani daha iyisi olabilirdi ama çok daha kötü olabilirdi ekilenlerin galiba çoğu cıktı benim sevindiğim nokta donorumun yıpranmaması güzel alınması 1numara yapıncada ensem belli olmuyor gibi galiba tahminimce 1700-2000greft ekilmiştir çoğuda cıktı gibi geldi zaten saç tellerim ince benim

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 26 Nisan 2019, 01:49:59 »
yani öyle ahım şahım saçın çıkmamış ama çıkan saçlar görüntünü düzeltmeye yetmiş o yüzden bence ikinci bir ekime bulaşma derim .zaten ikinci ekim zor olur ilki gibi olmaz hiç bir zaman çünkü sıklaştırma ekimi olacak.
zaten şakaklara ekilmişti galiba çok sık bi ekimde olmadı ekilenlerinde çoğu cıktı suan için memnunum 2-3sene sonra dökülürse ektiririm

memnun olmana sevindim yaşın genç görünüyor 2 ekimini erteleye bildiğin kadar ertele ve saçlarını koru derim

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 26 Nisan 2019, 01:51:24 »
yani öyle ahım şahım saçın çıkmamış ama çıkan saçlar görüntünü düzeltmeye yetmiş o yüzden bence ikinci bir ekime bulaşma derim .zaten ikinci ekim zor olur ilki gibi olmaz hiç bir zaman çünkü sıklaştırma ekimi olacak.
zaten şakaklara ekilmişti galiba çok sık bi ekimde olmadı ekilenlerinde çoğu cıktı suan için memnunum 2-3sene sonra dökülürse ektiririm

memnun olmana sevindim yaşın genç görünüyor 2 ekimini erteleye bildiğin kadar ertele ve saçlarını koru derim
finas xpecia alıyorum 1er tane günde bakalım

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #63 : 26 Nisan 2019, 02:35:03 »
Uzat saçlarını topla bir tane de kaşa piercing at :) Güzel olmuş ekimin...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 26 Nisan 2019, 03:16:08 »
ahım şahım saçım cıkmamısa katılmıyorum 3.sayfadaki haline bakarsan önler cok azdı seyrekti şimdi ise bariz dolu tabi daha iyisi olabilirmiydi olabilirdi benimde hatalarım olmustur 3.günden sonra sapka takmam kasket sonra motor kaskı vs takmam

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 26 Nisan 2019, 03:17:20 »
Uzat saçlarını topla bir tane de kaşa piercing at :) Güzel olmuş ekimin...
sağol abi uzatıyoruz valla burdaki berberlere zaten pek güvenmiyorum bu vesileylede uzatıyoruz:)

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 02 Mayıs 2019, 11:37:00 »
şimdi bi fotoğrafımı gördüm 8 yada 8-5aydan gerçekten kötü durumdaymış ama şuan aşırı bi derece toplamış duruyor saç mı cıktı saçlar mı form aldı emin değilim belkide uzadığı içindir yönleri bile baya düzelmiş bunuda paylaşmak istedim sizce 8 ayda olumsuzluğa düşenler oluyor bazen son olarakda saat 6 gibi dışarda çekildiğim fotoğrafı koyayım

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 02 Mayıs 2019, 12:08:49 »
dostum çok güzel sevindim adina

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 02 Mayıs 2019, 12:12:44 »
dostum çok güzel sevindim adina
teşekkür ederim umarım herkesin istediği gibi olur saçı:)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 02 Mayıs 2019, 19:21:38 »
Yakiyosun knk fena maşallah

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 02 Mayıs 2019, 19:44:14 »
ücret ne kadar

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 03 Mayıs 2019, 01:19:27 »
ücret ne kadar
tam hatırlamıyorumda 8000tl civarı idi yanılmıyorsam

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 03 Mayıs 2019, 01:38:46 »
Ekim bölgesi 1.500-2.000 greft sayısına göre ekilenler yüksek oranda çıkmış,güzelde form almış,oldukça tatmin edici bir sonuç hayırlı olsun.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 03 Mayıs 2019, 05:38:27 »
Ekim bölgesi 1.500-2.000 greft sayısına göre ekilenler yüksek oranda çıkmış,güzelde form almış,oldukça tatmin edici bir sonuç hayırlı olsun.
kaç greft ekildiğini bilmiyorum açıkcası teşekkür ederim güzel yorumun içinde

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 09 Mayıs 2019, 23:51:21 »
1ay 45 gün oldu şimdiki hali yakından güneşte ve ekimden önceki güneşteki hali eski fotoğraflarıda buldum ekimden 3.gün sonra donör bölgem 8.gün donör bölgem

Facebook Twitter Instagram