Saç Ekimi Sonuçları
çok başarılı bir ekim değil ama aynı zamanda kötü bir ekimde değil %70 ortalama hala ekilen saçlarda kalınlaşmamış saç tellerin mevcut sanıyorum dht etkisi devam ediyor finasterid kullanıyorsun sanırım toparlar daha ıyı olur yanlış anlaşılmasın bu arada ekim güzel daha iyi bir hale gelebilir sadece
Alıntı yapılan: Roninn3 - 26 Nisan 2019, 00:36:15yani öyle ahım şahım saçın çıkmamış ama çıkan saçlar görüntünü düzeltmeye yetmiş o yüzden bence ikinci bir ekime bulaşma derim .zaten ikinci ekim zor olur ilki gibi olmaz hiç bir zaman çünkü sıklaştırma ekimi olacak.zaten şakaklara ekilmişti galiba çok sık bi ekimde olmadı ekilenlerinde çoğu cıktı suan için memnunum 2-3sene sonra dökülürse ektiririm
yani öyle ahım şahım saçın çıkmamış ama çıkan saçlar görüntünü düzeltmeye yetmiş o yüzden bence ikinci bir ekime bulaşma derim .zaten ikinci ekim zor olur ilki gibi olmaz hiç bir zaman çünkü sıklaştırma ekimi olacak.
Alıntı yapılan: son gohan - 26 Nisan 2019, 01:47:32Alıntı yapılan: Roninn3 - 26 Nisan 2019, 00:36:15yani öyle ahım şahım saçın çıkmamış ama çıkan saçlar görüntünü düzeltmeye yetmiş o yüzden bence ikinci bir ekime bulaşma derim .zaten ikinci ekim zor olur ilki gibi olmaz hiç bir zaman çünkü sıklaştırma ekimi olacak.zaten şakaklara ekilmişti galiba çok sık bi ekimde olmadı ekilenlerinde çoğu cıktı suan için memnunum 2-3sene sonra dökülürse ektiririmmemnun olmana sevindim yaşın genç görünüyor 2 ekimini erteleye bildiğin kadar ertele ve saçlarını koru derim
Uzat saçlarını topla bir tane de kaşa piercing at Güzel olmuş ekimin...
dostum çok güzel sevindim adina
ücret ne kadar
Ekim bölgesi 1.500-2.000 greft sayısına göre ekilenler yüksek oranda çıkmış,güzelde form almış,oldukça tatmin edici bir sonuç hayırlı olsun.