Gönderen Konu: Yaş 19 bu açıklığa kaç k greft lazım ?  (Okunma sayısı 3619 defa)

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 19 bu açıklığa kaç k greft lazım ?
« : 24 Kasım 2018, 23:30:42 »
14 yaşından beri kelleşiyorum doğuştan norwood 0dım fakat şuan norwood 2.5.
Son 2 senedir yavaşlamış gibi gözüküyor özellikle herhangi bir incelme yok fakat muhtemelen saçlarımı 20lerin başında genel bir seyrelme ile kaybedeceğim bunun sonucunda norwood 7 olacağım ve ekim hayal olacak...
Eğeer dökülmem yavaşsa eğer haklıysam bu saç 2 sene daha idare edebilir bu süreçte bende eğer olursa ekimin hakkını veririm ve en azından saçlarımı kullanabilirim.Troll değil arkadaşlar yaş 19 nw2.5 benim yaşın yüzde 90ı norwood 1 23 te norwood 3 olacağım kesin bari hakkını verelim diyorum evet şu saçı norwood 0a dönüştürmek için kaç k greft tutar.
İlk foto 3 gün önce
2 foto 5 ay olacak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 19 bu açıklığa kaç k greft lazım ?
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2018, 23:41:18 »
Ben saçların da ekim yaptırman gereken bir sorun göremedim kardeşim neyine taktın sen bu saçın allahın aşkına
Global Moderator

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2018, 23:58:12 »
Ben saçların da ekim yaptırman gereken bir sorun göremedim kardeşim neyine taktın sen bu saçın allahın aşkına
Bu saç gidecek hintell abi ergenlikte saçı açılıpta kelleşmeyen erkek oranı yüzde 5(ki onlar şanslı alfalar).Benim yaşımdaki erkekleein yüzde 90ı norwood 0 ve mükemmel saçlara sahipler bugün arkadaşım saçını kestirmiş norwood 0 saçlar geriye taranmış çok yakışmış bendeki norwood 2.5 saçlar hep öne yatıyor (önleri açılanlar iyi bilir rezalet bir şey tabi bir incelme değil) Birde abi bu saçı ben kaybedeceğim benim tüm sülalemde  kel kuzenim dahil bu yaşta saçı açılan yok sonuç belli 20lerin başında bir genel seyrelme işte o zaman norwood 7ye ekim yaptırmak zorunda mı kalayım yoksa bari şu 2 sene norwood 0 olayımmı diyeyim zira norwood7ye yapılan ekim bir şeye benzemiyecek.Yani şunu kabul ediyorum önümüzdeki 2 sene norwood 0 olayım sonra norwood 7ye varım bir keyfini çıkarmam lazım 14te norwood 1.5-2 olan birisiydim

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2018, 00:01:09 »
Yani şimdi ekim yaptırmazsam 5 sene sonra norwood 7 olup foruma geldiğimde dönör alanın zayıf diyecekler :(

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2018, 00:13:02 »
Allah başka dert vermesin kardeşim

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2018, 12:28:06 »
kardeşim ben daha forumda yeniyim. senin yorumundan gidersek bu saç dökülecekse ektirdiğin alanlar öylece kalmayacakmı? benim gördüğüm kadarı ile saçların iyi (hintell ustama katılıyorum).

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2018, 12:31:02 »
Yani şimdi ekim yaptırmazsam 5 sene sonra norwood 7 olup foruma geldiğimde dönör alanın zayıf diyecekler :(

Sarper forumla kafa mı buluyosun kardeş? Yada birileri boş konularla forumu oyalamaya mı çalışıyor çünkü gerçekten söylediklerine bir anlam yükleyemedim ben saçlarına bakıp
Global Moderator

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Kasım 2018, 12:48:39 »
Sarper forumla kafa mı buluyosun kardeş? Yada birileri boş konularla forumu oyalamaya mı çalışıyor çünkü gerçekten söylediklerine bir anlam yükleyemedim ben saçlarına bakıp
Yanlar açık üstat daha net foto atamıyorum suratım gözüküyor.Fotolarda açıklık pek belli değil  benim kafada büyük ve saçlarım ince telli ve baba tarafında kellik genetiği sağlam.Diyorum ki 20lerin ortasında genel seyrelme yaşayacağım ve o zaman ekim hayal olacak şuanki hali idare ediyor ama asla bir norwood 1 ya da 0 etkisi oluşmuyor berberler itinayla kesemiyor ve saçımı yaparken hep yana yapışıyor wolume de veremiyorum ve daha 19 yaşındayım .Sen bile  düzgün kelleştin en azından norwood 1 saçın oldu ama benim hiç olamayacak zaten gidici eğer ekim yaptırırsam belki iyi durabilir çünkü beni yaşlı glsteriyor

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2018, 12:50:47 »
kardeşim ben daha forumda yeniyim. senin yorumundan gidersek bu saç dökülecekse ektirdiğin alanlar öylece kalmayacakmı? benim gördüğüm kadarı ile saçların iyi (hintell ustama katılıyorum).
Evet kalacak hocam yani şöyle olacak diffuse thinning yaşamış norwood 0 gibi olacağım ve buzzcut yapınca kellik çok belli olmayacak bir tane arkadaş var norwood 0 ama diffuse thinning buzzcut ve topik ile belli olmuyor.Bana gelirsek gidip randevu alacağım 5000 bin tl isterlerse ailemle konuşup yaptıracağım.Dediğim gibi bir çok kel ya da kelleşen arkadaşlar zamanında norwood 1 saça sahipti ve az buçuk saçın ekmeğini yediler ben hiç saçımı kullanamadım bir uzattım o kadar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Kasım 2018, 12:55:27 »
Görünsün yüzün ne olucak adam yeniyoruz burda. Kesinlikle saçlarında hiç bir sorun yok saçların gayet güzel gereksiz takıntı yapıp bu güzel yaşlarını bunlarla harcama gez toz kızlarla gez eğlen.
Global Moderator

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Kasım 2018, 12:58:17 »
Kesinlikle saçlarında hiç bir sorun yok saçların gayet güzel gereksiz takıntı yapıp bu güzel yaşlarını bunlarla harcama gez toz kızlarla gez eğlen.
Berber bana kelleşiyorsun dedi.Bir tane arkadaşta ve en son uzun zamandır görmediğim 35 yaşında norwood 0 köse öğretmenim sarper senin saçların mı dökülmüş diyip tiksinç bir bakış attı orada kelleştiğimi anladım işte bu yılın nisanı hatta foruma koşup başlık açmıştım hafif kabullendim artık dünde arkadaşımın norwood 0 saçlarını görünce iyice tribe düştüm üstat bilmiyorum ne olcak yinede teşekkürler amacım farklı bir şey yapmak değil  inan 6 aydır hairlosstalktan çıkmıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2018, 13:37:38 »
Berber bana kelleşiyorsun dedi.Bir tane arkadaşta ve en son uzun zamandır görmediğim 35 yaşında norwood 0 köse öğretmenim sarper senin saçların mı dökülmüş diyip tiksinç bir bakış attı orada kelleştiğimi anladım işte bu yılın nisanı hatta foruma koşup başlık açmıştım hafif kabullendim artık dünde arkadaşımın norwood 0 saçlarını görünce iyice tribe düştüm üstat bilmiyorum ne olcak yinede teşekkürler amacım farklı bir şey yapmak değil  inan 6 aydır hairlosstalktan çıkmıyorum

Tekrarlıyorum Ben bir sorun göremedim sorun bende mi bilmiyorum Gören var mı ?? Boşuna onun bunun lafı ile morel bozma saçlarını tara keyfini çıkar kendine dert çıkarma durduk yere
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2018, 13:46:22 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2018, 13:45:06 »
Tekrarlıyorum Ben bir sorun göremedim sorun bende mi bilmiyorum Gören var mı ?? Boşuna onun bunun şafıyla morel bozma saçlarını tara keyfini çıkar kendine dert çıkarma durduk yere

katılıyorum. dediğim gibi uzman değilim ama görünende bir köy var. sonrasında pişmanlık yaşarsın. keşke dememek için elalemin sözüne değil, bu konuda tecrübe edinmiş kişileri dinlemen faydalı olacaktır.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2018, 15:48:25 »
Sarper ben seni gayet net anlıyorum kardeşim sen nw 2.5 değil baya baya nw3 sun. Bence 5000 greft önden arkaya doğru ektir Arenamed de gitsin zaten fazla da yaşamazsın taş çatlasın bu evhamla 30 lü yaşların ortasında gidersin.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2018, 16:59:27 »
Günlük kaç tel saçın dökülüyor?

Facebook Twitter Instagram