Gönderen Konu: 5-6 Kasım 2018 Hakan Doğanay’ın Ekibi 4500 greft  (Okunma sayısı 2888 defa)

Farketmez

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,

5-6 Kasım’da Ekim işlemini gerçekleştirdim, Ekim öncesi bir süre siteyi takip ettim, arkasından da siteden faydalanmaya devam ettim, bu nedenle diğer arkadaşlara da faydalı olabilmek adına konu açmakta yarar gördüm.

Ekim için önce Hakan hoca ile görüştüm ve 4 bin greft iki günlük bir Ekim öngördü. Kendisine veya ekibine yaptırabileceğimi, ekibi kendisinin yetiştirdiğini ve aynı garantileri verdiğini ve fiyat bakımından yarı yarıya yakın bir avantaj olduğunu belirtti.

İşin aslı yaptığım incelemelerde, özellikle de dhi yönteminde ekimcinin  doktor olmasının çok önemli olmadığı, meselenin tecrübe ve beceri olduğu kanaatine vardım ve tutmazsa da sağlık olsun artık kısmet diyerek Ekimi ekibe yaptırmaya karar verdim.

Ekim günü önü fermuarlı bir giysi veya gömlek giymekte kolaylık olacağından bu yönde bir tercihle Ekim’in yapıldığı hastaneye gittim, önce foto çekimleri arkasından yıkama ve alım işlemine geçildi.

Alımı Ahmet isimli Çalışkan ve becerikli bir arkadaş yapıyor, manuel mi Motor mu bunda da kararsızdım ama hoca manuelde binlerce alımda artık alan kişinin zamanla yorgunluktan ötürü yine zayiat verebileceğini motoru çok düşük devirde ısınma sorunu olmadan kullandıklarını belirtti, ben de alımın daha kısa süreceğini de düşünerek motorla alımda karar kıldım.

İlk gün 2 bin greft alındı yaklaşık 1.5 saat sürdü diye tahmin ediyorum. Akabinde ön çizgi ve şakaklarda Ekim başladı ve aralara da sıklaştırmak için girildi. Fakat ilk gün sonunda 4 bin greftin yeterli olmayacağı düşünüldü ve ertesi gün ilaveten 500 greft daha alım yapılmasına karar verildi. Tabi ekip kendini kaptırınca 2.500 den de bir miktar fazla alındı ve muhtemelen toplamda 4.700 e yaklaştık. Anlaşılan fiyat dışında ek bir ödeme masraf vs talep edilmedi.

İkinci gün alınan greftlerle öncelikle önlerdeki eksiklikler ve çizgi tamamlandı, artanlar tepeye yerleştirildi.

İlk gün işlem 10 gibi başlayıp 16 civarında sona ermişti, ikinci gün 17.30  civarında sona erdi. Toplamda 3-5 dakika süren anestezi iğneleri haricinde herhangi bir ağrı sızı acı olmuyor, bu yönden korkacak bir şey yok, Ekim’in iki güne bölünmesi nedeniyle uzun seanslar olmasa da yine de yatakta uzanmak biraz sıkıcı olabiliyor ama Ahmet ve diğer arkadaşlar sağolsunlar muhabbetle bunu aşıyorlar. Ekim’i gerçekleştiren Aygün hanım da gayet titiz çalışıyor, diğer arkadaşlar aynı şekilde işlerini ciddiyetle yapıyorlar. 

Hakan hoca ara ara ziyaret edip ekibi yönlendirip kontrol ediyor, zaten ön çizgiyi de kendisi belirledi, hatta biraz daha öne alma düşünceme yeterli sıklık sağlanamaz diye katılmadı ki zaten haklı çıktı. Aynı şekilde asistanı Didem hanım da ara ara uğradı ve sürekli ilgilendi, siteyi takip ediyor😊

İlk gün antibiyotik, yastık, Ağrı kesici ve ödem için ilaç içeren bir paket veriyorlar. İkinci gün Ekim tamamlandıktan sonra ertesi gün ilk yıkama yapılıyor. Neden ertesi gün sorusuna cevaben dhi kalem tekniğinde kanal açma işlemi olmadığı için diğer tekniklerin aksine açılan kanalların kapanması daha kısa sürdüğünden ertesi gün ilk yıkama yapılabileceğini belirttiler.

Ertesi gün ilk yıkama işlemi hastanede yapıldı, 10. Gün kabul dökümü için kendilerine gelebileceğim belirtildi ancak internetten araştırıp kabul dökme işlemini evde kendim gerçekleştirdim.

Fotoğrafları ayrıca paylaşacağım.

Farketmez

• Yeni üye
  • *
Ynt: 5-6 Kasım 2018 Hakan Doğanay’ın Ekibi 4500 greft
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2018, 18:07:42 »
Bunlar Ekim öncesi fotoğraflar

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2018, 18:09:07 »
Ekim öncesi kesilmiş hali

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2018, 18:10:30 »
Ekim sonrası ve donör

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2018, 18:12:20 »
Kabul dökümü sonrası

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2018, 18:15:07 »
Kabuk dökümünden bir kaç gün sonra aynı bölgelerde tekrar çok inçe bir kabuklanma benzeri durum seziyorum tam anlayamadım, dokunun iyileşme sürecinde normal gibi geliyor, Didem Hanıma soracağım ancak öncesinde sizlere de sormak istedim, normal bir durum değilse dermatoloğa bir gösterebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2018, 18:23:05 »
Kabuk dökümünden bir kaç gün sonra aynı bölgelerde tekrar çok inçe bir kabuklanma benzeri durum seziyorum tam anlayamadım, dokunun iyileşme sürecinde normal gibi geliyor, Didem Hanıma soracağım ancak öncesinde sizlere de sormak istedim, normal bir durum değilse dermatoloğa bir gösterebilirim.

Ekiminiz hayırlı olsun planlama ekim sıklığı güzel duruyor umarım sonuçta aynı sekıl de olur

Bahsettiğinizi tam anlıyamadım sanırım ekimden sonra ki kabuklanma durumundan bahsediyorsanız standart her ekim de olan bir durum 10 gün sonra kabuklar sökülür duruma göre geçmiş olsun
Global Moderator

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 25 Kasım 2018, 18:29:18 »
Teşekkürler, yok standart kabuklanma ve döküm süreci tamamlandı. Bir kaç gündür hafif bir kabuklanma daha hissediyorum tam anlayamadım ama önemli birşey gibi de gözükmüyor

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2018, 18:30:57 »
Ekiminiz hayirli olsun. Istediğiniz  sonucu almanizi temenni ediyorum. Bende hakan hocayi dusunuyorum benim on bolge sac cizgim bozuk. Az da sikilasma dusunuyorum. Hakan hocanin fazla ornelerini göremedim  bu yzuden kafam karisti acikcasi. Benim merak ettigim  kafanizda sol tarafta arkaya dogru beze mi ben mi anlamadigim  yer var o nedir?
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2018, 18:38:11 Gönderen: yazıcıoqlu »

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Kasım 2018, 18:40:08 »
ekiminiz hayırlı olsun. güzel sonuç olması dileğiyle.

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 25 Kasım 2018, 18:48:36 »
Ekiminiz hayirli olsun. Istediğiniz  sonucu almanizi temenni ediyorum. Bende hakan hocayi dusunuyorum benim on bolge sac cizgim bozuk. Az da sikilasma dusunuyorum. Hakan hocanin fazla ornelerini göremedim  bu yzuden kafam karisti acikcasi. Benim merak ettigim  kafanizda sol tarafta arkaya dogru beze mi ben mi anlamadigim  yer var o nedir?

Teşekkürler, orada bir ben var :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2018, 18:53:26 »
Teşekkürler, yok standart kabuklanma ve döküm süreci tamamlandı. Bir kaç gündür hafif bir kabuklanma daha hissediyorum tam anlayamadım ama önemli birşey gibi de gözükmüyor

Deri degişimi olabilir kafana takıldıysa merkezine danış tabiki
Global Moderator

Hüsyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2018, 19:19:32 »
Ekiminizi bende takip edeceğim hakan doğanayın ekibinin ekimlerini mercek altına aldım bakalım.bir süre takip edeceğim sizin ekiminizde inşallah gönlünüzce güzel olur hayırlı olsun diyelim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 26 Kasım 2018, 12:00:52 »
Hayırlısı olsun , iyi görünüyor kabuk dökümü sonrası .
İnşallah istediğin görünüme sorunsuz kavuşabilirsin.

Farketmez

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 27 Kasım 2018, 13:04:00 »

Didem hanıma fotoğraf gönderince sağolsunlar Hakan hoca kontrole çağırdı, bir muayene etti, kepeklenme var genel olarak, başka bir sorun gözükmüyor, ayrıca hafif hafif rutin dökülmeler var.

Müsait zamanda son duruma dair fotoğrafları eklerim buraya.

Facebook Twitter Instagram