Gönderen Konu: Nereyi Tercih Etmeliyim  (Okunma sayısı 1317 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Nereyi Tercih Etmeliyim
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2018, 10:52:42 »
 saçların çok güzel ve saç ekimine ihitıyacın yok hiç bir yeri tercih etme kardeşim şuan için saç ekimi senin için kesinlikle doğru değil ve ihtiyacın da yok
Global Moderator

mehmetisik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2018, 11:05:39 »
hocam kesinlikle bu konuda katılıyorum size ancak beni sosyal anlamda çok etkiliyor ve yaşam enerjimi alıyor.
Evet çoğu kişiden dururum çok daha iyi ama gerçekten bu uygulamayı yaptırmak istiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2018, 12:32:48 »
hocam kesinlikle bu konuda katılıyorum size ancak beni sosyal anlamda çok etkiliyor ve yaşam enerjimi alıyor.
Evet çoğu kişiden dururum çok daha iyi ama gerçekten bu uygulamayı yaptırmak istiyorum.

senı anlıyorum güzel kardeşim ama ınan bana saçların hıç de takıntı yapıcagın bır sorun yok   saç ekimi düşündüğün gibi kurtarıcı değil saçlarına yazık edersin daha büyük sorunlar yaşabılırsın bozarsın o yüzden ihtiyacın olursa bir gün umarım olmaz ozaman düşün beni dinle..
Global Moderator

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2018, 21:51:16 »
"sosyal anlamda çok etkiliyor ve yaşam enerjimi alıyor" demişsin, ancak şöyle düşünebilirsin: Saçında dökülme var gibi durmuyor. Naturel saç çizgin öyleymiş gibi duruyor. Belki gerçekten de öyle. 18 yaşında bile olsa, saç çizgisinde gerileme az bile olsa, belli olanda olur, sende olmuyor. Tabi her türlü insan var, adamda hiç dökülme yok, ama doğuştan gelen saç çizgisini indirmek istiyor. Öylesi de var. Maskulen saç çizgisini feminen hale getiren bile var. Bıçak altına yatmanı gerektiren bir durum yok. Dökülmen ne derece olacak belli değil. 1000-2000 grefte yazık etmiş olursun diyorum. Tabi yine de sen bilirsin. Mutlaka ektirmek istersen de 1000 grefti geçme derim.

Facebook Twitter Instagram