Gönderen Konu: EKİMDEN SONRA SEYREK GÖRÜNÜM İÇİN NE YAPILABİLİR ? SAÇ SİMÜLASYONU NEDİR ?  (Okunma sayısı 46927 defa)

ALFRED10

• Yeni üye
  • *
Hem saç ekimi hem saç simülasyonu yaptırmış biri olarak uzak durun derim bu simulasyon işinden. Sonuçlar fotoğraflarda gösterdikleri gibi harika oluyor ama  sadece 2-3 hafta bu mükemmellik devam ediyor.  Saçlarınızı yıkadıkça vücut atmaya başlıyor boyaları ve pek hoş durmuyor.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Kaç seans yapıldı işleminiz.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2019, 18:37:24 Gönderen: Aykut Özhan »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hem saç ekimi hem saç simülasyonu yaptırmış biri olarak uzak durun derim bu simulasyon işinden. Sonuçlar fotoğraflarda gösterdikleri gibi harika oluyor ama  sadece 2-3 hafta bu mükemmellik devam ediyor.  Saçlarınızı yıkadıkça vücut atmaya başlıyor boyaları ve pek hoş durmuyor.
Paylaşır mısınız fotoları?

ALFRED10

• Yeni üye
  • *
Kaç seans yapıldı işleminiz.

2buçuk seans yapıldı.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
1 ay önce yapılmış işlem detay görüntüsü. Ekler kısmına sığmadığı için link veriyorum.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
1 ay önce yapılmış işlem detay görüntüsü. Ekler kısmına sığmadığı için link veriyorum.

Elinize sağlık güzel olmuş.  İncelmiş veya seyrek saçlar güzelce kamufle olmuş.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Sağolun Zafer bey. Bu arada sizde foruma hoş geldiniz.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
Sağolun Zafer bey. Bu arada sizde foruma hoş geldiniz.
Hoşbuldum. Kolay gelsin.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Arkadaşlar kaş ekimi ve bu işleme alternatif olan microblading kıl tekniği ile ilgili bazı sorularınız oluyor buradan örnek paylaşmak istiyorum. Bu işlem yüze uygun bir kaş tasarlandıktan sonra kaş derisine kıl görüntüsü verilerek yapılıyor. Kalıcılığı 1 ile 1.5 yıl arasıdır ve doğal bir görüntü verir. Kalıcı makyaj organik boyası ile uygulama yapılır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel bir çalışma
Global Moderator

Roninn3

• Hero Member
bunlar kişinin kendi kaşı gibi görünüyor simülasyonmu bu yoksa farklı bir şeymi.resimlerdenmi bilmiyorum ama bildiğin kıl gibi görünüyor keşke saçada benzer bir işlem yapılabiliyor olsa tabi işlemi tam anlamadığım için bu yorumu yapıyorum  :)

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
İşlemin adı Microblading kıl tekniği. Kalıcı makyaj sanatının bir dalı. Bu işlemde elektrikli bir makina kullanılmıyor özel bir iğne yardımıyla ve bu konuda uzmanlaşmış sanatçılar tarafından yapılabiliyor. İnternette ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2019, 22:21:14 Gönderen: Aykut Özhan »

hyperKel

• Hero Member
kıl tekniği derken boyamı yoksa bildiğimiz kılmı kullanılıyor bu uygulamalar için ilginç geldi doğrusu.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
kıl tekniği derken boyamı yoksa bildiğimiz kılmı kullanılıyor bu uygulamalar için ilginç geldi doğrusu.

Yapmayın,  yukarıda 7 sayfa permanent makeup (kalıcı makyaj saç, kaş) konuştuktan sonra bu soruyu sormasaydınız keşke .

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
Aykut bey verdiğiniz bilgiler çok yararlı. Arkadaşlarımızın da saç simülasyonu konusunda daha olumlu düşünmelerini sağlayacaktır.

Facebook Twitter Instagram