Gönderen Konu: EKİMDEN SONRA SEYREK GÖRÜNÜM İÇİN NE YAPILABİLİR ? SAÇ SİMÜLASYONU NEDİR ?  (Okunma sayısı 46910 defa)

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
   Sayın Curtis ''etik değildir'' (yani ahlaksızlıktır) şeklinde bir hükümde bulunmak yerine keşke neden böyle çekim yapıldığını sorsaydınız memnuniyetle cevaplardım. Yaptığımız mesleğinde ahlaksız bir iş olduğunu düşünmüyorum. Keşke konuyu baştan dikkatlice okusaydınız. Yukarıda sorulan bir soru üzerine cildin yoğun ışıkta parladığını belirttim. Kafa derisi gibi yağlı bir ciltte, cilt altına bıraktığınız pigmentlerin fotoğrafları çekildiğinde yoğun ışık altında yada güneş ışığı dik geldiğinde parlama olacağını tahmin etmek için Einstein olmaya gerek yok sanırım. Saç simülasyonu bulmanıza gerek yok bakmak için, cilt altına yapılmış herhangi bir işlemi örneğin bir dövmeyi yaz güneşi altında yada kapalı mekanda aynı netlikte mi görüyorsunuz ?
   Okumadığınızı düşündüğüm için tekrar belirteyim benim kafamın tepe ve arka kısmı saç simülasyonu ile dolduruldu yani bende kullanıyorum. Dolayısıyla işlem yaptırmak isteyen kişi geldiğinde benim kafamdaki uygulamayı canlı olarak görüp bu şekilde işleme giriyor. Burada açık yüreklilikle soruları cevaplıyorum lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin. Artısıyla eksisiyle işlemin her yönünü ortaya koyacağız fayda sağlayacağına inanan yaptırır inanmayan yaptırmaz bu kadar basit. Fotoğraf çekimi ile ilgili yapıcı önerileriniz olursa kesinlikle dikkate alabilirim fakat biz bu çekimleri özel stüdyolarda yada profesyonel ekipmanlarla yapacak imkana sahip değiliz.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim saçlarım çok seyrek kafa derim yer yer gözüküyor seyreklikten acaba böyle bir işlem yaptırsak saçları uzun kullandığım zaman nasıl gözükür ?benim en çok kafama takılan soru bu yani doğal dururmu tabi burda tamamen hiç anlaşılmayacak şekilde bir doğallık beklentim yok ama çokta sırıtırsa gerçekten problem olur ,sonuçta geri dönüşümü olmayan bir işlem.bana sanki bu saç pigmentasyonu olayı daha çok saçını kısa kestirecek olanlarda güzel durur gibime geliyor yanılıyormuyum acaba.
Birde yaptığınız vakaların videoları yokmu ,varsa buraya eklerseniz sanırım daha net bir fikir edinebiliriz.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Merhaba buraya video elkemeye çalıştım fakat video dosyalarını almıyor sanırım 4 mb sınır var. Adımı arama motoruna yazarsanız instagram sayfamızda videoları görebilirsiniz. Buraya marka yada link yazmıyorum çünki sadece bilgilendirme amaçlı yazılar yazıyorum. Sayfadakı fotoğraf ve videolara bakıp ne kadar fayda sağlayacağınıza siz karar verin. Ekim sonrazı saç seyrekliğini gidermede iki alternatifiniz var ya hergün boyalı toz kullanacaksınız yada saç simülasyonu ile 3 - 4 yıl sürecek bir fayda sağlayacaksınız.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2018, 22:00:57 Gönderen: Aykut Özhan »

tarkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar bende şaç ekimi yaptırdım ama şaçım pek istediğim gibi olmadı sonra bende saç simülasyonu yaptırmaya karar verdim çok araştırdım açaba olurmu anlaşılırmı diye tedirgindim ama yaptırdığımda gerçekten memnun kaldım donör bölgem gerçekten çok açıktı şimdi çok iyi bir durumda şunu kesin tavsiye ederim saç ekimi operasyonu geçirmiş donör bölgesinde çok açıklığı olan arkadaşlar bir düşünsün derim.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Tarkan bey memnuniyetinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada müsadenizle bu işlemin tarafımdan yapıldığını, sizin sayenizde böyle bir forum olduğunu öğrendiğimi ve bilgi verebildiğimi de belirtmek isterim. Güle güle kullanın.

tarkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben sonuçtan çok memnun kaldım Aykut bey  benim için sonuç doğal gözükmesiydi öylede oldu teşekkür ederim.Forum için ben saç ekim yaptırdığımda buradan yardım alarak yaptırmıştım gerçekten bu forum benim için bir milat oldu eğer buradan yardım alamasaydım daha kötü bir sonuçta elde edebilirdim gidene şükürler olsun saçım var :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ben sonuçtan çok memnun kaldım Aykut bey  benim için sonuç doğal gözükmesiydi öylede oldu teşekkür ederim.Forum için ben saç ekim yaptırdığımda buradan yardım alarak yaptırmıştım gerçekten bu forum benim için bir milat oldu eğer buradan yardım alamasaydım daha kötü bir sonuçta elde edebilirdim gidene şükürler olsun saçım var :)

Hayırlı olmasını dilerim keşke yardım aldığınız foruma katkı sağlayıp sürecinizi paylaşıp siz de başkalarına yardım edebilseydiniz ama tabi tercihler saygı duyarım ama gene-de sitem edelim :D nerede saç ekimi gerçekleştirdiniz?
Global Moderator

tarkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
esteworld oldum operasyonumu 2500 greft ekildi gerçekten çok zor bir süreçti ama pişman değilim :)

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Bayanlarda oluşan temporal açılmalar ve yan saç çizgisi bozulmalarında da saç simülasyonu ile düzeltme ve kamuflaj sağlıyoruz. Bugün yaptığımız işlemin fotoğraflarını paylaşıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hanfendinin  saçı güzel olmuş. pekı bu işlem sırasında var olan saçların zarar görme ihtimali varmı deri altına gırılıyor sonucta ya da şu şu şekılde sorayım saçta bır zayıflama oluyor mu işlemden sonra ki günler de ?
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2018, 21:58:11 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Saç köklerimiz kafa derisinin yüzeyinden yaklaşık 2-4 milimetre aşağıda bulunurlar. Saç simülasyonunda pigmentin yerleştirildiği derinlik 0.5 milimetre civarıdır yani saç köklerinden çok daha yukarı bir yere yerleştirilirler dolayısıyla saç köküne bir zarar vermez.
Tam tersi saç derisinde iğne tarafından yapılan uyarımlar bölgenin daha fazla kan ile beslenmesini sağlar ve ince teller için bir fayda sağlayabilir. Biz özellikle microblading denen kalıcı makyaj kıl tekniği uygulamaları yaparken kaş kıllarında bu pozitif etkiyi gözlemliyoruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç köklerimiz kafa derisinin yüzeyinden yaklaşık 2-4 milimetre aşağıda bulunurlar. Saç simülasyonunda pigmentin yerleştirildiği derinlik 0.5 milimetre civarıdır yani saç köklerinden çok daha yukarı bir yere yerleştirilirler dolayısıyla saç köküne bir zarar vermez.
Tam tersi saç derisinde iğne tarafından yapılan uyarımlar bölgenin daha fazla kan ile beslenmesini sağlar ve ince teller için bir fayda sağlayabilir. Biz özellikle microblading denen kalıcı makyaj kıl tekniği uygulamaları yaparken kaş kıllarında bu pozitif etkiyi gözlemliyoruz.

anladım  teşekürler
Global Moderator

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Rica ederim. Lütfen merak ettikleriniz sorun ki bende elimden geldiğince cevaplayıp kafalardaki soru işaretlerini gidermeye çalışayım. Anladığım kadarıyla insanların kafasında bu işlemle ilgili bazı soru ışareleri var. Şimdiye kadar bu sorulara mantıklı cevaplar alınamadığı için bu normal tabiki. Birde haklı olarak bazı vasıfsız kişilerin yaptığı yanlış işlemler önyargıların oluşmasına sebep olmuş .

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Insanlar için çok hassas bir konu .bu işi yapanlar bunu çok iyi bilmeli ve oma göre durumu ciddiye almalı. Başarılar . 

Facebook Twitter Instagram