Gönderen Konu: EKİMDEN SONRA SEYREK GÖRÜNÜM İÇİN NE YAPILABİLİR ? SAÇ SİMÜLASYONU NEDİR ?  (Okunma sayısı 46918 defa)

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Tekrar merhaba arkadaşlar. Buradan ve diğer bazı forumlardan elimden geldiğince saç simülasyonu ile ilgili bilgilendirmeler yapıp sizin bu işlemi tüm detayları ile öğrenmenizi ve yaptıracağınız yeri seçerken nelere dikkat edeceğinizi anlatmaya çalışıyorum.
Fakat bana ulaşan arkadaşlarımızın bazılarının renk değişimi ve yanlış uygulamalarla mağdur olduklarını öğreniyorum maalesef. Yanlış yerlere işlem yaptırıp kötü sonuçlar alanlar keşke yaptırmadan önce buradaki yazılarımızı ve uyarılarımızı dinleseler.
Bu arada ben size ulaşıp yazılarımla sizi uyarırken internet ortamında engellenmeye çalışılıyorum. Birkaç örnek vereyim Donanım haber forumunda yazdığım yazıların bir kısmı silindi ve üyelığimi gerekçe göstermeden iptal ettiler, geçen günlerde bir ekşi sözlük yazarı saç simülasyonu başliğı altında şu an bulunduğumuz forumdaki yazılarımızı link vererek referans göstermişti ve bu yazıda silindi. Birileri sizi bilgilendirmemizden rahatsız oluyor anlaşılan ve şikayet ederek yada başka şekillerde bunu yapıyorlar. Ben yinede elimden geldiğince size bilgi vermeye devam edeceğim dolandırıcılık yaparak para kazanmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğim.
Dövme boyaları saç bölgesinde kullanılmaz çünki renk değıştirerek baskın renklerine dönerler bu konuyla ilgili video linkini aşağıda veriyorum. Lütfen buradan tüm konuyu ve yazılarımızı dikkatlice okuyun işlem yaptırmadan önce uyarılarımızı dikkate alın. Neden bu boyaları kullandıklarınıda söyleyeyim çünki kaliteli bir saç simülasyonu boyasınının fiyatı dövme boyasının 10 katıdır ve ithal olarak gelir. Saç simülasyonu sadece doğru ellerde ve doğru malzemeyle yapıldığında  mükemmel sonuçlar verir unutmayın.

« Son Düzenleme: 24 Şubat 2019, 17:13:36 Gönderen: Aykut Özhan »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aykut bey gerekli açıklama için çok teşekkürler. Forumda olmanız bazı konularda aydınlanmamızı sağladı, eksik olmayın. Benim sorum şu, usta ellerde yapılmış iyi bir saç simülasyonu yıllar içerisinde yenilenmeye gerek duyarmı? Duyarsa da kaç sene de duyar? Tam bir zaman veremezsiniz belki ama, ortalama tahmini nedir sizce bu süre?

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
İşlemin kalıcılık süresi kullanılan boya ile alakalıdır. Organik boyalar yaklaşık olarak ortalama 3 yıl kadar kalırlar bu kişisine göre biraz daha fazla olabilir. Bu boyalar renk değiştirmezler solarak kaybolurlar.
İnorganik yani dövme boyaları ömür boyu kalırlar ve renk değişim riskleri vardır. Bu renk değişim riskinden dolayı kafada kullanılmazlar. Önceki mesajlarıma baktınız mı ? renk değişimi olmuş birinin paylaştığı resmin linkini verdim gördünüz mü?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İşlemin kalıcılık süresi kullanılan boya ile alakalıdır. Organik boyalar yaklaşık olarak ortalama 3 yıl kadar kalırlar bu kişisine göre biraz daha fazla olabilir. Bu boyalar renk değiştirmezler solarak kaybolurlar.
İnorganik yani dövme boyaları ömür boyu kalırlar ve renk değişim riskleri vardır. Bu renk değişim riskinden dolayı kafada kullanılmazlar. Önceki mesajlarıma baktınız mı ? renk değişimi olmuş birinin paylaştığı resmin linkini verdim gördünüz mü?
Onu gördüm, belki sorduğum sorumun cevabı da yazılarınız arasında vardır, tüm forumu okumamız pek mümkün olmuyor mazur görün. Ortalama 3 sene sonra yenilemek gerekiyor demek ki. Bilgilendirme için teşekkürler. Renginin değişmesinden ise silinmeye başlaması çok daha makul zaten.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Kesinlikle doğru. 3 yıl gibi bir süre az değil riske girmeye gerek yok. Hem bu sürede saç dökülmeniz devam edebilir buna göre organik boya kullanılırsa ömrü bittiğinde revizyon yapma olanağıda doğuyor. Tam kalıcı boyada revizyon da yapamazsınız. 👍
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2019, 20:02:03 Gönderen: Aykut Özhan »

Roninn3

• Hero Member
Tekrar merhaba arkadaşlar. Buradan ve diğer bazı forumlardan elimden geldiğince saç simülasyonu ile ilgili bilgilendirmeler yapıp sizin bu işlemi tüm detayları ile öğrenmenizi ve yaptıracağınız yeri seçerken nelere dikkat edeceğinizi anlatmaya çalışıyorum.
Fakat bana ulaşan arkadaşlarımızın bazılarının renk değişimi ve yanlış uygulamalarla mağdur olduklarını öğreniyorum maalesef. Yanlış yerlere işlem yaptırıp kötü sonuçlar alanlar keşke yaptırmadan önce buradaki yazılarımızı ve uyarılarımızı dinleseler.
Bu arada ben size ulaşıp yazılarımla sizi uyarırken internet ortamında engellenmeye çalışılıyorum. Birkaç örnek vereyim Donanım haber forumunda yazdığım yazıların bir kısmı silindi ve üyelığimi gerekçe göstermeden iptal ettiler, geçen günlerde bir ekşi sözlük yazarı saç simülasyonu başliğı altında şu an bulunduğumuz forumdaki yazılarımızı link vererek referans göstermişti ve bu yazıda silindi. Birileri sizi bilgilendirmemizden rahatsız oluyor anlaşılan ve şikayet ederek yada başka şekillerde bunu yapıyorlar. Ben yinede elimden geldiğince size bilgi vermeye devam edeceğim dolandırıcılık yaparak para kazanmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğim.
Dövme boyaları saç bölgesinde kullanılmaz çünki renk değıştirerek baskın renklerine dönerler bu konuyla ilgili video linkini aşağıda veriyorum. Lütfen buradan tüm konuyu ve yazılarımızı dikkatlice okuyun işlem yaptırmadan önce uyarılarımızı dikkate alın. Neden bu boyaları kullandıklarınıda söyleyeyim çünki kaliteli bir saç simülasyonu boyasınının fiyatı dövme boyasının 10 katıdır ve ithal olarak gelir. Saç simülasyonu sadece doğru ellerde ve doğru malzemeyle yapıldığında  mükemmel sonuçlar verir unutmayın.

Bende bu simülasyon olayını ciddi ciddi düşünüyorum fakat önceliğim şu anda saç ektirmek daha sonra ortaya çıkacak duruma göre simülasyon yaptırabilme ihtimalim olduğu için konuyu takipteyim .sizinde bilgilendirici yazılarınız bizler için çok iyi oluyor bunun içinde teşekkürler.
Sitelerde silinen mesajların sebebi galiba simülasyonun ülkemizde yeni yeni tanınıp bilinen ve yaptırılan bir işlem olduğu için bu konuda elini hızlı tutup tekelleşmek isteyen birileri olabilir ama bence bu iş saç ekimi gibi olmaz işini kötü yapan sınıfta kalır .kötü bir sonuç ortaya çıktığında bahanesi olmaz yani ,simülasyon yaptıran kişinin ortaya çıkacak sonucu beğenmesi lazım.
Simülasyonun önümüzdeki yıllarda çok yaygınlaşacağını düşünüyorum aynı saç ekiminin popüler olduğu gibi ama daha biraz daha zamanı var gibi .

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Tüm söylediklerinize katılıyorum. 👍👍

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
videoyu seyrettim dövme boyaları için cidden bilgilendirici olmuş bahsettiğiniz inorganik dövme boyalarını piyasada yapan varmı aykut bey .varsa bunlardan insanlar kendini nasıl koruyacak sonuçta sizin yaptığınız testi yapma şansımız olmaz heralde :)

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Dövme boyaları tüm dövmecilerin kullandığı standart boyalar piyasada istediğiniz yerden satın alabilirsiniz. Bu boyalar yağ bezlerinin bol olduğu kafa derisinde normal dövmedekinden farklı tepki gösterebilirler bu yüzden kullanılmamalıdır fakat acaba işlem yapan yerlerin hepsi bu bilgilere sahip mi? bundan emin olmadığınız yere işlem yaptırmayın. 

Biz işlem yapmadan önce ilk görüşmede kullandığımız pigment boyanın markasını ve internet sitesini müşteriye veriyoruz. Siz bunu araştırabilir boyanın menşeini ve muhteviyatını görebilirsiniz. İşlem sırasında zaten bu boyanın kullanıldığını görüyorsunuz ve içiniz rahat işlemi yaptırıyorsunuz. Kaliteli simülasyon boyaları genelde Avrupada üretilen markalar. Sorup araştırıp kendinizi garantiye alabilirsiniz.

Bunu kullanan var mı? diye sormuşsunuz. Berberlere, işi bilmeyen dövmecilere Saç simülasyonu yaptırıp mağdur olan bazı kişiler bana ulaşıyor bunların bende fotoğrafları var fakat özel konular olduğu için bunları paylaşamam. Başka bir forumda gezerken gördüğüm bir fotoğrafın linkini paylaşıyorum kendisi fotoğraflarını koyduğu için linki paylaşmakta sakınca görmüyorum. Bir dövmeci tarafından uygulanmış sorunuza cevap olabilir sanırım.

Daha önce belirtmiştim fakat tekrar belirtmekte fayda görüyorum. Saç simülasyonu "Kalıcı makyaj" mesleğinde Ustalık belgesi sahibi ve tecrübeli uzmanlara yaptırılmalıdır. Engellenmediğim sürece bazı sahtekarlar tarafından insanların mağdur edilmemesi için sizi bilgilendirmeye devam edeceğim. Bu işlem doğru malzeme ve doğru uzman ile mükemmel sonuçlar verir. Kuaförlerin botox yada yüze dolgu yaptığı ülkemizde herkes her işi yaptığını iddia edebilir. 😁

https://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=3274&page=3
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 10:21:01 Gönderen: Aykut Özhan »

Kerimm34

• Hero Member
Adam 15 seans lazer yaptırdım olmadı en son kimyasal soyma işlemi ile simülasyonu çıkarabildim yazmış .simülasyonu yapan kişide gelmiş internet ortamında beni karalıyorsun diye sana dava açtım seni şöyle yapacam böyle yapacağım diyerek tehdit etmiş adamı .vay anasına yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış  ;D
Harbiden bu saç simülasyonunu işini bu işi çok iyi bilene yaptırmalı kötü olursa insanın başına neler geliyor anlamak için bu adamın başına gelenleri okumak yetti gerçekten.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Bizimde buradaki uyarılarımızın sebebi bu. Doğru malzeme ve doğru uzman ellerde yapılırsa mükemmel sonuçlar çıkar. İşi bilmeyen yerlerde yapılırsa üzecek sonuçlar çıkar maalesef.

ender34

• Yeni üye
  • *
Adam 15 seans lazer yaptırdım olmadı en son kimyasal soyma işlemi ile simülasyonu çıkarabildim yazmış .simülasyonu yapan kişide gelmiş internet ortamında beni karalıyorsun diye sana dava açtım seni şöyle yapacam böyle yapacağım diyerek tehdit etmiş adamı .vay anasına yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış  ;D
Harbiden bu saç simülasyonunu işini bu işi çok iyi bilene yaptırmalı kötü olursa insanın başına neler geliyor anlamak için bu adamın başına gelenleri okumak yetti gerçekten.

açıklamalarına göre en sonunda kurtulmuş gerçekten dikkat etmek gerekiyor https://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=4730

Harunnnn

• Sr. Member
Sac smilasyonu ekim sonrası donör alanın yalan edilmiş hali

ekim merkezi

ARENAMED SERKAN AYDIN

Önü kurtarim derkan arka kısımdan oldu.  Smilasyonla bu kadar kurtara bilmiş arkadaşım resmi atıyorum benim fikrim gayet güzel duruyo ama boya 3 5 aya yayılırmı bilmiyorum bende merakla bekliyorum

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önlerde ateş ediyor ama ;D

Facebook Twitter Instagram