Dövme boyaları tüm dövmecilerin kullandığı standart boyalar piyasada istediğiniz yerden satın alabilirsiniz. Bu boyalar yağ bezlerinin bol olduğu kafa derisinde normal dövmedekinden farklı tepki gösterebilirler bu yüzden kullanılmamalıdır fakat acaba işlem yapan yerlerin hepsi bu bilgilere sahip mi? bundan emin olmadığınız yere işlem yaptırmayın.
Biz işlem yapmadan önce ilk görüşmede kullandığımız pigment boyanın markasını ve internet sitesini müşteriye veriyoruz. Siz bunu araştırabilir boyanın menşeini ve muhteviyatını görebilirsiniz. İşlem sırasında zaten bu boyanın kullanıldığını görüyorsunuz ve içiniz rahat işlemi yaptırıyorsunuz. Kaliteli simülasyon boyaları genelde Avrupada üretilen markalar. Sorup araştırıp kendinizi garantiye alabilirsiniz.
Bunu kullanan var mı? diye sormuşsunuz. Berberlere, işi bilmeyen dövmecilere Saç simülasyonu yaptırıp mağdur olan bazı kişiler bana ulaşıyor bunların bende fotoğrafları var fakat özel konular olduğu için bunları paylaşamam. Başka bir forumda gezerken gördüğüm bir fotoğrafın linkini paylaşıyorum kendisi fotoğraflarını koyduğu için linki paylaşmakta sakınca görmüyorum. Bir dövmeci tarafından uygulanmış sorunuza cevap olabilir sanırım.
Daha önce belirtmiştim fakat tekrar belirtmekte fayda görüyorum. Saç simülasyonu "Kalıcı makyaj" mesleğinde Ustalık belgesi sahibi ve tecrübeli uzmanlara yaptırılmalıdır. Engellenmediğim sürece bazı sahtekarlar tarafından insanların mağdur edilmemesi için sizi bilgilendirmeye devam edeceğim. Bu işlem doğru malzeme ve doğru uzman ile mükemmel sonuçlar verir. Kuaförlerin botox yada yüze dolgu yaptığı ülkemizde herkes her işi yaptığını iddia edebilir. 😁
https://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=3274&page=3