Yanlış anlamışsınız. Ben yaparken şöyle olur başkası yaparsa böyle olur gibi hiçbirşey söylemeye çalışmadım.
Saç ekiminde fue yöntemi nasıl bütün dünyada belli bir teknikle yapılıyorsa, Saç simülasyonu için de (scalp pigmentation) dünyada uygulanan ve benimde uyguladığım kalıcı makyaj uzmanlarınca yapılan doğru tekniği anlatmaya çalıştım.
Birileri ortaya çıkıp bu tekniğin ve kullanılan malzemenin dışında kafasına göre birşeyler yapmaya kalkarsa olabileceklerden bahsetmeye çalıştım. Saç ekiminizi radyoloji uzmanı doktara mı yaptırıyorsunuz ? Saç simülasyonunu da cilt altına boya yerleştirmeye yetkisi olan ve ustalık belgesi ile bunu belgelendirmiş Kalıcı makyaj uzmanı teknisyenlere yaptırmanız gerekir. Kalıcı makyaj mesleğinin en çok uygulama yaptığı kişiler kaşı veya saçı ile ilgili problemi olanlardır. (
www.aykutozhan.com sayfasında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.)
Anladığım kadarıyla anlattıklarımız çok faydalı olmuş çünki burada "Saç simülasyonunu nereye yaptırırsınız" şeklindeki anket sorumuza "Kuaförde yaptırırım" cevabı yüzde 50 den fazla geldi. 😁