Sayın Curtis ''etik değildir'' (yani ahlaksızlıktır) şeklinde bir hükümde bulunmak yerine keşke neden böyle çekim yapıldığını sorsaydınız memnuniyetle cevaplardım. Yaptığımız mesleğinde ahlaksız bir iş olduğunu düşünmüyorum. Keşke konuyu baştan dikkatlice okusaydınız. Yukarıda sorulan bir soru üzerine cildin yoğun ışıkta parladığını belirttim. Kafa derisi gibi yağlı bir ciltte, cilt altına bıraktığınız pigmentlerin fotoğrafları çekildiğinde yoğun ışık altında yada güneş ışığı dik geldiğinde parlama olacağını tahmin etmek için Einstein olmaya gerek yok sanırım. Saç simülasyonu bulmanıza gerek yok bakmak için, cilt altına yapılmış herhangi bir işlemi örneğin bir dövmeyi yaz güneşi altında yada kapalı mekanda aynı netlikte mi görüyorsunuz ?
Okumadığınızı düşündüğüm için tekrar belirteyim benim kafamın tepe ve arka kısmı saç simülasyonu ile dolduruldu yani bende kullanıyorum. Dolayısıyla işlem yaptırmak isteyen kişi geldiğinde benim kafamdaki uygulamayı canlı olarak görüp bu şekilde işleme giriyor. Burada açık yüreklilikle soruları cevaplıyorum lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin. Artısıyla eksisiyle işlemin her yönünü ortaya koyacağız fayda sağlayacağına inanan yaptırır inanmayan yaptırmaz bu kadar basit. Fotoğraf çekimi ile ilgili yapıcı önerileriniz olursa kesinlikle dikkate alabilirim fakat biz bu çekimleri özel stüdyolarda yada profesyonel ekipmanlarla yapacak imkana sahip değiliz.