Gönderen Konu: EKİMDEN SONRA SEYREK GÖRÜNÜM İÇİN NE YAPILABİLİR ? SAÇ SİMÜLASYONU NEDİR ?  (Okunma sayısı 46920 defa)

Bal Porsuğu

• Hero Member
zaferulusan hocam sizin verdiğiniz bilgiler ve örneklerde çok faydalı bu konuda şuan Tr de çok popüler değil ama bu bölüm sayesinde popüler olacaktır çünkü Saç ekimi araştıran Saç sorunu yaşayan herkesin bu foruma yolu düşer diye tahmin ediyorum benim gibi. Ben mecliste çalışıyorum Ankara'da ki bir çok bürokrat forumu incelemekte

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
zaferulusan hocam sizin verdiğiniz bilgiler ve örneklerde çok faydalı bu konuda şuan Tr de çok popüler değil ama bu bölüm sayesinde popüler olacaktır çünkü Saç ekimi araştıran Saç sorunu yaşayan herkesin bu foruma yolu düşer diye tahmin ediyorum benim gibi. Ben mecliste çalışıyorum Ankara'da ki bir çok bürokrat forumu incelemekte

Başımızı belaya sokmasınlarda sayın devlet büyüklerimiz :) mesaj atarlar yazarlar bilmeyiz banlarız ters bir şey yazarız:)
Global Moderator

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
Forumda yazılan herşey herkes tarafından okunabilir. Sıkıntı yok bence. Devlet büyüklerimiz de rahatlıkla forumu okuyabilirler. Burada çok yararlı bilgiler paylaşılıyor. 

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Bu forumda saç simülasyonu ile ilgili verdiğim detaylı bilgileri paylaşan herhangi bir site yada forum Türkiye'de bulunmuyor. Açık yüreklilikle işlemin artılarını eksilerini anlatarak insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Herkes bu işlemi yaptırıp kesinlikle en yüksek faydayı görecek diye birşeyde yok çünki burayı okuduktan sonra her kişi kendi kararını beklentilerine göre gene kendisi verecektir. Sonuçta bu işlemde kul yapısı, fakat tek istediğimiz yazdıklarımızın boşa gitmemesi ve okunması.
Konunun sadece son sayfasını okuyup daha önce cevapladığımız birşey tekrar sorulduğunda  açıkçası üzülüyorum yazdıklarımız bazilari için çok uzun ve sıkıci mı oluyor acaba diye düşünüyorum.
Bana burada yazma imkanı verdiği için Hintell'e , güzel sözleri için doktor Zafer beye ve bu başlığı takip edip bana ulaşan , konuyla ilgilenen tüm  arkadaşlara teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2019, 00:57:08 Gönderen: Aykut Özhan »

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Başımızı belaya sokmasınlarda sayın devlet büyüklerimiz :) mesaj atarlar yazarlar bilmeyiz banlarız ters bir şey yazarız:)

Endişe etme Hintell kardeşim:) Bizlerde buradayız:)

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Bir yıl önce saç protezinden kurtardığım müşterimin kendi çektirdiği  fotoğrafını paylaşıyorum. Müşterilerimiz mutlu oldukça bizde mesleğimizden daha fazla keyif alıyoruz.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu beyefendinin proteli halini düşünemiyorum  :) böyle çok güzel olmuş elinize sağlık aykut bey.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Elinize sağlık çok güzel olmuş,sayenizde cool bir görünüme kavuşmuş müşteriniz.

Erolkara

• Sr. Member
hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.saç işinde başarılı olamazsak en son bunu yaptırırız bizde görüntü kötü değil seyrek saçtan çok daha iyi ve arkadaşın görüntüsü gerçekten ilham verici simülasyon yaptırmak  için, emeğimizi takdir ettim gerçekten.

atomkarınca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Aykut bey paylaşımlarınız için teşekkürler. Elinize sağlık.
Türkiye de saç simülasyonu hepimizin çalışmalarıyla çok yaygınlaşacak. ABD de ilk yapıldığında ne durumda olduğunu biliyorum şu anda neredeyse saç ekimine alternatif olacak duruma geldi.
Bizler örneklerimizi paylaşalım sonu iyi olacak.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Herkese güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Kaliteli malzeme ve tecrubeli bir sanatçının işçiliği birleşirse saç simülasyonu çok iyi sonuçlar verir emin olun.

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Kaliteli malzeme ve tecrubeli bir sanatçının işçiliği birleşirse saç simülasyonu çok iyi sonuçlar verir emin olun.
Similasyondan ne kadar süre sonra denize girilebilir acaba?

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu

Similasyondan ne kadar süre sonra denize girilebilir acaba?
[/quote]

Bu size işlemi yapan uzmana göre değişebilir bazılarını 3 gün sonrasında izin veriyor. Ben organik boya kullandigim icin 10 gün kadar girilmemesini tavsiye ediyorum.

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
Tüm babalarımızın günü kutlu olsun.

Facebook Twitter Instagram