Gönderen Konu: Bilhehan Yıldırım 4000 greft  (Okunma sayısı 17226 defa)

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bilhehan Yıldırım 4000 greft
« Yanıtla #61 : 22 Şubat 2019, 20:18:06 »
Hocam cikislar kendini gostermeye baslamis.Bence 4.aya gore hizli bile gidiyorsunuz.Masallah diyelim...

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #62 : 22 Şubat 2019, 22:45:10 »
Tşk ederim hocam inş herkes istediği saçlara kavuşur

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 22 Şubat 2019, 22:51:41 »
Bilgehan beyin ekimleri güzel oluyor sizinde şu ana kadar gelişim çok iyi devam fotolarını bekliyoruz hocam.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 23 Şubat 2019, 12:52:09 »
Her ekimde en cok dikkat ettigim konu sacli bolgeye zarar veriliyor mu ? Abimizin gidisatina gore eski saclarida gayet yerinde.Guzel bir sonuc bekliyorum acikcasi.Umarim istediginiz gibi olur...

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #65 : 23 Şubat 2019, 17:37:21 »
Evet bazı ekimlerde saçlı bölge zarar görebiliyor  ve  varolan saçlar çıkmayabiliyor bende şükür öyle bişey olmadı. Finasterid biotin gibi takviyeler kullananlarda forumda gördüğüm kadarıyla süreç daha hızlı gidiyor.Ama süreç bittiğinde kullanıp kullanmayanlar arasında saçın çıkış hızı değilde çıkış mılktarı arasında bi fark oluyomu acaba merakk  ediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 23 Şubat 2019, 17:46:02 »
fınasterıd kandakı dht oranını düşürerek ekılen saçların dht korunum beslenmesınıde sağlar kalınlaşması daha hızlı olur beslendığı ıcın.. kısaca saç ekırıp kullanmak öncesı ve sonrası mantıklı
Global Moderator

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 24 Şubat 2019, 20:26:07 »
Bu aydan sonra başlıycaktır güzel şeyler olmaya bence takviye şart çok etkisi olur tecrübeler ve dr lerde bunu öneriyor

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #68 : 11 Mart 2019, 22:56:14 »
140 gün geçti forumda öğrendiğim kadarıyla çıkışlar 200. güne kadar olacak sanırım.ışık altında gün ışığında ve az ışıklı ortamda foto atıyorm

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #69 : 11 Mart 2019, 22:59:17 »
Işıklı ortam

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 12 Mart 2019, 01:12:47 »
Gayet güzel gelişim olmuş ,çizgi sıradışı olmasına rağmen ben çok beğendim hoş olmuş gerçekten.
Bilgehan bey güzel işler çıkarıyor kesinlikle tercih edilebilecek birisi ,sizin ekiminizde bu düşüncemi destekliyor ekimin bir yılı dolunca çok güzel bir sonuç olacak şimdiden belli oluyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 12 Mart 2019, 01:17:00 »
gelışım güzel saçın ama ön cizgi de sanki braz asimetri problemi var gibi

bu arada ilk kabuk öncesi nekroz benzeri bır surum vardı o ön cizgiye yakın bölgelerde şuan o bölgelerden çıkış gözlemliyormusunuz?
Global Moderator

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #72 : 12 Mart 2019, 16:28:54 »
Aslında saç çizgisi düzgün sadece saçları yana doğru tarafığım için yan taraftaki saç çizgisi belli olmuyor ondan değişik gelmiştir.. Saçları ektiğimde aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi saç çizgisini herkes çok beğendi ama saçlar çıkmaya başlayınca ektiğimi bilenler sakakları biraz daha aşağı çekilseydi diyor.Sibel hanıma ektirseydim kesin şakakları daha aşağı çekerdi ama o şekilde olsaydı alnım geniş olmadığı için dahada küçülürdü oda bana yakışmazdı.Bide hintell dostum ekimin ikinci günü kafamda oluşan yaralar kurumuş kandı kabuk dökümünde temizlendi ve  o bölgede saçlarda çıktı

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 12 Mart 2019, 16:43:18 »
Güzel gidiyor süreç inşallah sonuç yüz güldürür

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 13 Mart 2019, 16:44:28 »
Aslında saç çizgisi düzgün sadece saçları yana doğru tarafığım için yan taraftaki saç çizgisi belli olmuyor ondan değişik gelmiştir.. Saçları ektiğimde aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi saç çizgisini herkes çok beğendi ama saçlar çıkmaya başlayınca ektiğimi bilenler sakakları biraz daha aşağı çekilseydi diyor.Sibel hanıma ektirseydim kesin şakakları daha aşağı çekerdi ama o şekilde olsaydı alnım geniş olmadığı için dahada küçülürdü oda bana yakışmazdı.Bide hintell dostum ekimin ikinci günü kafamda oluşan yaralar kurumuş kandı kabuk dökümünde temizlendi ve  o bölgede saçlarda çıktı

Anladım hocam sen memnunsan sorun yok o zaman sürecin iyi gidiyor zAten hayırlısı diyelim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram