Gönderen Konu: Bilhehan Yıldırım 4000 greft  (Okunma sayısı 17210 defa)

Kell Bill

• Full Member
Ynt: Bilhehan Yıldırım 4000 greft
« Yanıtla #30 : 27 Kasım 2018, 19:03:57 »
Ekiminiz hayırlı olsun.İlk defa ekim yaptıracak arkadaşlar üst düzey kalitede ekim yapan yer olmadıkça bence 4000-5000 degilde
max 2500 ler civarı yaptırmalarını tavsiye ederim.belki seçilen doktor, belki kişinin kendi bünyesi ve ekim tipi kişi için uygun olmayabilir.genelde insanlar bir dafada bu iş bitsin istiyor ama bazen sonuç hüsran olabiliyor.ayrıca tek seferde yüklü alım donörde hasar bırakabiliyor. ama alım iki partiye bölündüğünde(bir yıl veya 8 ay arayla) ikinci partide alım yoğun bölgelerden daha fazla alınarak bir denge sağlanır ve iz kalmaz!

Evet dediğiniz şekilde daha garanti olur bu iş ama saçın tam çıkma süresi çok sabir gerektiren bi iş olduğu için insanlar bunu ilki defa yaşamak istemiyor

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #31 : 27 Kasım 2018, 19:52:35 »
şok dökülme tamamlanmış artık bundan sonrası çıkışları beklıyeceksınız hayırlısı olsun

Tşk ederim Hintell artık bekleme sürecindeyiz , sen birçok ekim gözlemledin burda acaba verteks ekimlerinin çıkma oranı yüzde kaç tahminince

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Aralık 2018, 02:27:05 »
genelde tepe bölgelerı 2 seans ile istenilen sevıye ye ulaşıyor gerçekten zor bir bölge tabi çok acık ise
Global Moderator

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #33 : 16 Aralık 2018, 19:45:09 »
Merhaba dostlar 56 gün oldu ön , tepe ve dönör alanın fotolarını atıyorum.Durum nedir ne değildir değerli yorumlarını bekliyorum

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 17 Aralık 2018, 21:49:25 »
Şok dökülmenin en hat safhada olduğu zamandasın hocam o yüzden sanırım panik yapmadan beklemekte fayda var.bir kaç haftaya kadar saçlar çıkmaya başlayınca görüntü değişmeye başlar abimden biliyorum bu süreçte o kadar eyyamcılık yaptıki saçları seyrek kaldı  ;D
Şu süreçte sabır zor iş olsa gerek siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum  :)

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #35 : 18 Aralık 2018, 00:33:19 »
Yorumun için tşk ederim hocam
Bu forumu takip ettiğim için panik yapmıyorum çünkü olabilecek  tüm süreçleri öğreniyor insan ama takip etmeseydim bü çok şeyi kafaya takardım.
Bende şok dökülme ilk ayda bitti ikinci ayda bitmek üzere ama foruma artığım fotoların çözünürlüğü düşüyo galiba yani yorum yapılacak bişey gözükmüyo ama benim telefındaki resimlerde baya tüylenme gözüküyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 18 Aralık 2018, 11:06:41 »
Yorumun için tşk ederim hocam
Bu forumu takip ettiğim için panik yapmıyorum çünkü olabilecek  tüm süreçleri öğreniyor insan ama takip etmeseydim bü çok şeyi kafaya takardım.
Bende şok dökülme ilk ayda bitti ikinci ayda bitmek üzere ama foruma artığım fotoların çözünürlüğü düşüyo galiba yani yorum yapılacak bişey gözükmüyo ama benim telefındaki resimlerde baya tüylenme gözüküyor

Çözünürlük kalitesini yükselttik hocam dün 8000 bin fotograf  olunca server dayanmıyor:) malumunuz dün yükselttik biraz ama çok fazla kalite düşüp fark ettiğini düşünmüyorum ben benim çekip koyduklarımda hiç fark olmuyor sizler de nasıl oluyor anlamıyorum sanırım iphone harici telefon kullananlarda bu sorun oluyor olabilir.

Sürec çok erken başındasınız donör toparlanmış umarım istenilen sonuç olusur panik yapmadan sürecinizi geçirmeniz çok güzel.
Global Moderator

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #37 : 18 Aralık 2018, 19:52:50 »
Tşk ederim Hintell. Bugün 2.ay doldu prp yaptırdım, bebe aspirini ve minoxil verildi sadece paketler bitene kadar kullanmam söylendi. Minoxili kullanmak istemediğimi bırakınca hızlı dökülmeye sebep olduğunu söyledim ekimci bayana oda zaten bir ay sadece kullabacaksın dedi.bir aylık kullanımda sıkıntı yok galiba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 19 Aralık 2018, 12:19:46 »
Tşk ederim Hintell. Bugün 2.ay doldu prp yaptırdım, bebe aspirini ve minoxil verildi sadece paketler bitene kadar kullanmam söylendi. Minoxili kullanmak istemediğimi bırakınca hızlı dökülmeye sebep olduğunu söyledim ekimci bayana oda zaten bir ay sadece kullabacaksın dedi.bir aylık kullanımda sıkıntı yok galiba

Valla kardeşim ben karşıyım minox  ama merkezin tavsiyelerine karışmamızda doğru olmaz senin kararın.
Global Moderator

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #39 : 19 Aralık 2018, 19:01:11 »
Ekim merkezi bir ay kullan sonra bırak dedi vur kaç taktiği galiba. bir ayda heralde kıpraştırıyor damarları sonra zarar verme fırsatı bulamadan bırakıyosun minoxili

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #40 : 02 Ocak 2019, 18:40:40 »
70 gün oldu biraz çıkış var ama erken sanırım demi?

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #41 : 02 Ocak 2019, 18:46:31 »
70.gün durum bu

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #42 : 04 Ocak 2019, 16:42:39 »
74.gün arkadaşlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 04 Ocak 2019, 16:55:53 »
12 gibi çıkışları hıssetmeye başlarsın
Global Moderator

Harun

• Full Member
« Yanıtla #44 : 04 Ocak 2019, 17:58:22 »
12 gibi çıkışları hıssetmeye başlarsın

Hintel hocam 12 demişsiniz 120 günden sonramı cıkışlar başlıyo??

Facebook Twitter Instagram