Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 56420 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #405 : 22 Haziran 2019, 14:39:27 »
Harun kardeş güzel olmuş form tutunca saclar kendine gelmiş gule güle Tara

12 aya kadar devam diyolar.  kimisi 7 aydan sonra bişe olmaz diyo. 12 ayakadarı tercih ediyorum gelişmeler yogunlaşmaşar devam eder inşallah
12. Aya kadar çıkış olacağını düşünmüyorum yalnız 6-8 arası saçlar kalinlasiriyor form alıyor görüntüyü çok degistiriyor

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #406 : 22 Haziran 2019, 14:43:06 »
Harun kardeş güzel olmuş form tutunca saclar kendine gelmiş gule güle Tara

12 aya kadar devam diyolar.  kimisi 7 aydan sonra bişe olmaz diyo. 12 ayakadarı tercih ediyorum gelişmeler yogunlaşmaşar devam eder inşallah
12. Aya kadar çıkış olacağını düşünmüyorum yalnız 6-8 arası saçlar kalinlasiriyor form alıyor görüntüyü çok degistiriyor

Cıkıştan ziyade diplerde diken diken olan sacların uzaması ve sac tellerin biraz daha form alması diplerde ekilen tüm bölgede 200 300 arası yarım cm altında  sac var. Uzasa form alsa yeter:)

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #407 : 25 Haziran 2019, 08:12:38 »
6 aya 8 gün var. Ön kısım seyrek kaldı. Cıkarmı burdan sac. Diplerden gelen bişede yok.
Harun beycim benim fotolara elestiri olarak yorum yapmissinya hani simdi senin sacini goruyorumda neden o tarz yorum yaptigini cok iyi anliyorum seninki guzel olmadi diye baskalarini ya cekemiyorsun yada kendine yediremiyorsun.  Bak buda 6. Ay fotom 183.gun
seni niye çekemesinnki ters ışık fotolarin var onu eleştirdi saçların guzel olmuş hayırlı olsun ama benden sana tavsiye ah almamaya bak 6 ay sonra tekrar kel kalı verirsin hiç birseyin garantisi yok bu hayatta
Kardesim burasi forum sonucta kimse kimseye ah edecek kadar karaktersiz degildir zaten. Ama bizde insaniz kardesim biri cikmis gozluk guzelmis biri cikmis kulaklik guzelmis falan filan derse buda sizin zorunuza gider tabi.  Yoksa burda herkes birbirinin fikrine bilgisine muhtac insan. Burda en kotu fotolarida paylastim ben gunes isigi dediler tam gunesin altindada cekip attim.  Hee karsidan cekilmis resimlerimide attim sonucta ekim yapmisiz guzel yorumlar gelsinde sevinelim diye bu tarz alay konusu oluncada ben sinirden oyle yazdim. Tabiki harununkide guzel olmus isterimki ektiren her arkadasinki cok guzel olsun.

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #408 : 25 Haziran 2019, 08:15:42 »
6 aya 8 gün var. Ön kısım seyrek kaldı. Cıkarmı burdan sac. Diplerden gelen bişede yok.
Harun beycim benim fotolara elestiri olarak yorum yapmissinya hani simdi senin sacini goruyorumda neden o tarz yorum yaptigini cok iyi anliyorum seninki guzel olmadi diye baskalarini ya cekemiyorsun yada kendine yediremiyorsun.  Bak buda 6. Ay fotom 183.gun
Tövbe estf. Sizin saçlarınız gayet güzel olmuş, saç ekim mağduru bir insan olarak, saç ekimi mağdurlarının psikolojilerini iyi anlıyorum. Biraz daha hassas yaklaşın lütfen. Bu arada tişörtün de saçlar gibi 10 numara. :)
Ustad tabiki tutmayanlarin psikolojisini cok iyi anliyorum yan masamda calisan arkadasim var ayni durumda. Ama tutuncada insan ister istemez sevincten resim paylasiyo ediyo.  Sizler acisindan eger rahatsiz edici birsey yaptiysam ben kendi adima herkestwn ozur diliyorum.

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #409 : 25 Haziran 2019, 08:17:44 »
Ben de burnunuzu çok kıskandım keşke benim de boyle olsa... Normal bir insandan 5 kat daha fazla oksijen çekiyorsunuzdur. Ama fazla oksijen arada kafa yapiyor olabilir
Kardesim esprini hic tutmadim. Ilk okuldan beri boyle bir espriyle karsilasmamistim.  Saol yinede cocukluk zamanimi hatirlattin bana.

Erdo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #410 : 26 Haziran 2019, 12:54:32 »
merhabalar süreç boyunca şampuan ve vitamin olarak neler kullandınız

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #411 : 26 Haziran 2019, 13:31:11 »
Saçlar çok iyi harun güle güle tara

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #412 : 27 Haziran 2019, 03:54:39 »
merhabalar süreç boyunca şampuan ve vitamin olarak neler kullandınız

İLk 4 ay moss sonra propecia biotin

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #413 : 27 Haziran 2019, 03:57:48 »
Tövbe estf. Sizin saçlarınız gayet güzel olmuş, saç ekim mağduru bir insan olarak, saç ekimi mağdurlarının psikolojilerini iyi anlıyorum. Biraz daha hassas yaklaşın lütfen. Bu arada tişörtün de saçlar gibi 10 numara. :)
Ustad tabiki tutmayanlarin psikolojisini cok iyi anliyorum yan masamda calisan arkadasim var ayni durumda. Ama tutuncada insan ister istemez sevincten resim paylasiyo ediyo.  Sizler acisindan eger rahatsiz edici birsey yaptiysam ben kendi adima herkestwn ozur diliyorum.

Bizler acısından rahatsızlık yoktu aslında sac ektiricekleri yanlış yönlerdirme acısından piri lafı uygun degildi. Bu kelimeyi demeden forumu inceleseydin bu işin piri demeyip kimin sac ekiminde pir oldugunu hemen cözerdin.. kısaca sacınla ilgili bi muhabbet degildi

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #414 : 04 Temmuz 2019, 18:30:05 »
Harun ben saçlarını çok beğendim çok yogun duruyor maşallah güle güle tara.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #415 : 13 Temmuz 2019, 10:34:50 »
bence güzel olmuş sonuc hayırlı olsun

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #416 : 13 Temmuz 2019, 14:01:40 »
Bende çok beğendim çok iyi sonuç olmaya başladı harun başkan saçların:)

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #417 : 16 Temmuz 2019, 01:54:54 »
Selam forum sakinleri

Aşşa yukarı herkezin konusuna bakıyorum kimine hayran hayran bakıyorum kimine cok icerlenip üzülüyorum... saclarım iyimi greft sayıma göre ii olmasada forumda en iyi hocaların ekimlerinin patladıgını gördükten sonra buda ii sayılır diyorum artık:).. yinede ii ekibe denk gelmişim diyorum aklımdan cıkmayan isim derya.. sacın sol kısmını derya  ekti greftleri cok batırmış sol kısım cukur ovası gibi deri dalgalı oldu:)

vede deryanın ektigi sol kısımda bazı greftler hala uzamadı dökülmüyoda dökülürmü uzarmı bilmeden umutlu bi şekilde bekliyorum.

Deryaya selam.. okursa:)

Seyrek olan yerler var..   dipten cıkışlar var diken diken. Biraz toparlasın yakın zamanda resimleri atarım. Yorumlarınızı bekliyorum başta hintel başkan slocer hocam:)
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2019, 15:42:33 Gönderen: Harunnnn »

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #418 : 16 Temmuz 2019, 02:03:46 »
bence güzel olmuş sonuc hayırlı olsun

Teşekkürler hocam dipten cıkmış uzamaya calışan saclar var cıkıp form aldımı daha ii olur inşallah

Ssantana

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #419 : 15 Eylül 2019, 23:38:29 »
Son durum ne abi ?

Facebook Twitter Instagram