Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 56426 defa)

Harunnnn

• Sr. Member
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #376 : 31 Mayıs 2019, 03:10:48 »
Harunnn bu saç greft kaybı mı yoksa tekrardan saç olarak çıkacak mi?

Hintel reis dargın bana konuma yazmıyo. Ona sormak lazım bazı arkadaşlar var onlarda görüp bilgilendirse bizi ii olur. Nacizane yorumum tezgahta ölen sac bu ekilince garibim öle kalmış

tankçı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #377 : 31 Mayıs 2019, 03:13:28 »
Hintell abi yorumu bekliyoruz

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #378 : 16 Haziran 2019, 08:32:51 »
Hocam öncelikle ekim öncesi fotoğraflarınıza baktığımda ön çizginiz hiç yokmuş.Olanlar da saç kıvamında değil,tüyleşmeye gitmekte.İyi ekim merkezlerine gitseydiniz de o bölgede saç yokmuş gibi değerlendirecekti büyük ihtimal.Yani bu saç için Keser hoca hariç bir çoğu ekimci 3500 üstü der.Çoğu da 4000 üstü.
Ön çizgideki seyrekliğin düzeleceğini sanmıyorum.Arka taraflar biraz daha gelişir bence.8.9. aylarda doğru taramayla güzel saçlara kavuşursunuz tahminim.Tabi bu sizi memnun eder mi ,o biraz da sizin beklentinizle alakalı.

ÇataPatAhmet

• Full Member
« Yanıtla #379 : 16 Haziran 2019, 17:11:07 »
6 aya 8 gün var. Ön kısım seyrek kaldı. Cıkarmı burdan sac. Diplerden gelen bişede yok.
Harun beycim benim fotolara elestiri olarak yorum yapmissinya hani simdi senin sacini goruyorumda neden o tarz yorum yaptigini cok iyi anliyorum seninki guzel olmadi diye baskalarini ya cekemiyorsun yada kendine yediremiyorsun.  Bak buda 6. Ay fotom 183.gun

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #380 : 16 Haziran 2019, 17:33:06 »
6 aya 8 gün var. Ön kısım seyrek kaldı. Cıkarmı burdan sac. Diplerden gelen bişede yok.
Harun beycim benim fotolara elestiri olarak yorum yapmissinya hani simdi senin sacini goruyorumda neden o tarz yorum yaptigini cok iyi anliyorum seninki guzel olmadi diye baskalarini ya cekemiyorsun yada kendine yediremiyorsun.  Bak buda 6. Ay fotom 183.gun
seni niye çekemesinnki ters ışık fotolarin var onu eleştirdi saçların guzel olmuş hayırlı olsun ama benden sana tavsiye ah almamaya bak 6 ay sonra tekrar kel kalı verirsin hiç birseyin garantisi yok bu hayatta

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #381 : 16 Haziran 2019, 17:45:29 »
Tövbe estf. Sizin saçlarınız gayet güzel olmuş, saç ekim mağduru bir insan olarak, saç ekimi mağdurlarının psikolojilerini iyi anlıyorum. Biraz daha hassas yaklaşın lütfen. Bu arada tişörtün de saçlar gibi 10 numara. :)

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #382 : 16 Haziran 2019, 23:12:00 »
Ben de burnunuzu çok kıskandım keşke benim de boyle olsa... Normal bir insandan 5 kat daha fazla oksijen çekiyorsunuzdur. Ama fazla oksijen arada kafa yapiyor olabilir

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #383 : 16 Haziran 2019, 23:30:37 »
Eleştiri benim bildigim iii bişe... eleştirirsin eleştirdigin kurum merkez kendini sallar noluyo der bi eksiklik varsa giderir. Hee haksız yere eleştirirsin karalamak ugruna onuda yapmıyorum ama ne kadar eleştirsen karalasanda bi insanın yaptıgı işin üstüne cıkamaz iş kendini belli eder gösterir.. kimi ekimleri ii ama kimi ekimleri vasat.. bunu burda yada başka platformda belirtirsin kendi icinde bi arastırmaya girerler cürük elemanları işine özen göstermeyen elemanları elerler. Bu başka bişe degil. Ama kusurun sorunun ne oldugunu kimse söylemezse sorun yaşayan cok olur.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #384 : 17 Haziran 2019, 01:04:43 »

bu yorum cok yanlış sonuc olarak 2inzde aynı yerde ektirdiniz neden harununki iyi olmadı? ama siz her yorumda ektiridğiniz yeri piri vs diye övüyorsunuz ve bu yorumda cok çocukca bi yorum bana kalırsa zaten  harunun yorumu kötü niyetli değildi sadece siyah fotoğraf paylamışsınız o fotoğraf ilede saca yorum yapılamaz

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #385 : 20 Haziran 2019, 12:59:29 »
Sacım hakkımda benim tek şikayetim 5200 acıklıgıma göre fazla olmasıydı fazla olmasına ragmen bazı yerlerin acık kalmasıydı..

Amaaa bu sac işi nasıl bişeyse en iyi doktorların elinde bile vasat olabiliyo.. ii ekibe denk geldimi yırtıyosunuz.

7 ay 12 gün dipten cıkışlar var elime geliyo sabit olanlar var uykudamı bilmiyorum. Ön hat biraz biraz seyrek gibi.

Bütün formu baz alırsam en iyi doktorlarda dahil olmamış ekimlerinide baz alıyorum sacımdan memnunum.. 5200 aklıma gelirde bi tribe giriyorum arada başka bi sıkıntım yok:)

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #386 : 20 Haziran 2019, 13:01:45 »
Devam

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #387 : 20 Haziran 2019, 13:02:34 »
Tek tek atabiliyorum

Harunnnn

• Sr. Member