Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 56454 defa)

Harunnnn

• Sr. Member
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #316 : 20 Nisan 2019, 17:13:11 »
6 gün önce 2 sayfa yorum yapılmış 6 günde ne değişebilirki tekrar yorum yapılsın kardeşim

Sacımı Kestrince kel kaldım  yorum derdinde degilim amacım fikir almak

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #317 : 21 Nisan 2019, 01:19:52 »
6 gün önce 2 sayfa yorum yapılmış 6 günde ne değişebilirki tekrar yorum yapılsın kardeşim

Kelmi kaldın  ;D sen kel kaldıysan biz ne yapalım hocam.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #318 : 21 Nisan 2019, 01:36:28 »

Kelboy ben şunu anladım serkan aydını gectim bu sac ekimi cok degişik bi iş. Foruma bakıyorum isim vermicem ama kimi hocanın ekimleri sahane bazen bi cıkıyo ekimi eyvah eyvay fiyasko bünyemi diyimm şansmı diyim ben cıkamadım bu işin içinden. Bakıyorum kendime dedigim gibi herkezin zirve dedigi hocalarında patlak ekimleri oluyo o patlak ekimlerinden ben cok cok iyiyim. Ben biraz yırttım sayılır. Sık bi sac beklerken forumfaki ii hocaların digerlerinin kötü sonuclarını görünce şükreder oldum.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #319 : 24 Nisan 2019, 03:22:23 »
Ekim öncesi resimlerine göre çehren tamamen değişmiş,bir iki aylık süreç içerisinde her bölgede muhakkak olacaktır ama özellikle şakaklarda bir miktar daha çıkış olması ve sonraki dönemde saçların hacim kazanması ile beraber sürecin sizi ziyadesi ile memnun edeceğini düşünüyorum.mevcut sürecinde ziyadesiyle güzel.

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #320 : 24 Nisan 2019, 12:59:25 »

Kelboy ben şunu anladım serkan aydını gectim bu sac ekimi cok degişik bi iş. Foruma bakıyorum isim vermicem ama kimi hocanın ekimleri sahane bazen bi cıkıyo ekimi eyvah eyvay fiyasko bünyemi diyimm şansmı diyim ben cıkamadım bu işin içinden. Bakıyorum kendime dedigim gibi herkezin zirve dedigi hocalarında patlak ekimleri oluyo o patlak ekimlerinden ben cok cok iyiyim. Ben biraz yırttım sayılır. Sık bi sac beklerken forumfaki ii hocaların digerlerinin kötü sonuclarını görünce şükreder oldum.

Katılıyorum harun her merkezde sorun olabılıyor ama senin sürecin gerçekten güzel ilerliyor ve erken sürese çok güzel gelişti asıl gelişme 7 8 9 10 aylarda olucak.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #321 : 24 Nisan 2019, 19:35:45 »
Drarda

Hakkikaten zirve dedigimiz yerlerdede sorunlar oluyo. 5200 greft bu formu önceden keşfetseydim benim acıklıgıma yersiz bi sayı der arkama bakmadan kacardım. Şuan  İstedigim sıklıgı yakalayamasamda 3 5 ay daha umudum var. Bi tek sıkıntım sacımı sürekli kısa kullanırım artık donör kısmını 3 numara bile kurtarmıyo uyuz essege dönüyo. Belki sıklıgı yakalayamassam 2 ekime homojen alım yapan eskisinide düzeltebilicek bi merkeze giderim. Donörde bi yere cok girilmiş bi yere az girilmiş 2 yada 3 numarada bu yüzden sıkıntılı duruyo gibime geldi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #322 : 24 Nisan 2019, 19:48:48 »
Saç ekimi kısa saç için uygun degildir kime ektirirsen ektir seyrek durur çünkü sıklığı çoklu grefler verir kısa olunca çoklu greftler işlevini kaybeder.
Global Moderator

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #323 : 24 Nisan 2019, 20:19:45 »
Saç ekimi kısa saç için uygun degildir kime ektirirsen ektir seyrek durur çünkü sıklığı çoklu grefler verir kısa olunca çoklu greftler işlevini kaybeder.

Hintel hocam hoşgeldin:) önleri biraz uzatırım alışırımda arka donör alan sıkıntılı kısa sacta az alınan yerlere girildimi cok alınma yerlere eşitlenirse homojen olur gibime geliyo. Buda ikinci bi ekime gerek kalırsa. Yorumun icinde telekkürler hocam

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #324 : 26 Nisan 2019, 20:26:50 »
İşaretledigim alandaki saclar uzamak bilmiyo sok dökülmeden beri aynı cok yakından baktımı aynı noktadan 5 6 sac teli yan yana ekilmiş gibi. Uzamaya niyeti yok dökülücekmi die bekliyorum.

Bilgisi olan bilgilendirebilirmi

Bu arada resim sok dökülme dönemine ait 2 ay gecti uzamıyo

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #325 : 26 Nisan 2019, 20:28:55 »
o saçlar bende de var ne olacak bende bilmiyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #326 : 26 Nisan 2019, 20:33:54 »
Onlar komada yoğun bakımda .. felçli.. ne ölüyor ne yaşıyor...
Bende de vardı takip ettiğim 10 tane kadar , 8 tanesi yalan oldu 6. Aya kadar kayboldu. 2 tanesi bildigin felçli gibi normal saçın 1/20 si hızda uzamaya devam etti. 1. Yılın sonunda 1cm ya oldu ya olmadı...

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #327 : 26 Nisan 2019, 20:35:42 »
o saçlar bende de var ne olacak bende bilmiyorum

Konuna baktımda benden az greftle full kafa kel 104 günde aldıgın sonuc:) yuh dedim 104 günde ben keldim olan saclarımdanda eser yokdu demem o ki sendeki o saclar öle kalsın oda nazar boncugu olsun:)

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #328 : 26 Nisan 2019, 20:36:50 »
Onlar komada yoğun bakımda .. felçli.. ne ölüyor ne yaşıyor...
Bende de vardı takip ettiğim 10 tane kadar , 8 tanesi yalan oldu 6. Aya kadar kayboldu. 2 tanesi bildigin felçli gibi normal saçın 1/20 si hızda uzamaya devam etti. 1. Yılın sonunda 1cm ya oldu ya olmadı...

Uzasa ne ii olurdu o bölge biraz seyrek gidiyo.

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #329 : 27 Nisan 2019, 06:50:48 »
İşaretledigim alandaki saclar uzamak bilmiyo sok dökülmeden beri aynı cok yakından baktımı aynı noktadan 5 6 sac teli yan yana ekilmiş gibi. Uzamaya niyeti yok dökülücekmi die bekliyorum.

Bilgisi olan bilgilendirebilirmi

Bu arada resim sok dökülme dönemine ait 2 ay gecti uzamıyo

Bende de çok var bunlardan harun bazıları ufak ufak uzuyor ama çok yavaş diğerleri hala aynı kıpırdama yok dökülmüyorda

Facebook Twitter Instagram