Saç Ekimi Sonuçları
Harun başkanım 6 ay sonra iyi ki ektirmisim diyeceksin az sabret bırak şimdiden başka ekimi planlamayı:)
Yaşıyorum bi pişmanlık neden koray hocaya gitmedim mailde atmıştım halbuki.. neyse Donör biraz ii allahtan:)
dostum gereksiz bir konudasın suan ekımın başındasın ve sonucun güzel olucak ekım de güzel
Neyin pişmanlığı, neden memnuniyetsizsin şu an? Anlamadım valla.
Hintel hocam ekim öncesi ön kısımda olan saclarım yok. Kanal acımında onlar yalan olmuş olabilirmi. Kanal acarken kullandıkları aletten kaynaklı. Onlar olsa idare ederim die düşünmüştüm ama şuan sıkıntılı duruyo
Kendi saçların 3/4 aya toparlanır gereksiz korkulara kapılıyorsun ekimin de güzel ha sen ben karaları bağlıycam diyorsan bağlada ben sorun goremıyorum. Yakında güzel olmaya başlayınca saçların gecer bu durum sende stres yaptığınla kalırsın.
O kadar vahim sonuclar varki forumda ve diger yerlerde insan ürpermeden yapamıyo. 5000 greft yazık günah. Buda bi nakil işlemi... hayatı olmaya bilir ama insan psikolojisini yerle bir etmek var işin sonunda.
Sen iyi yere ektirmişsin, için rahat olsun bence.
Normal olması gereken görüntü kardeşim şuan için.
Tşkler hintel hocam. Ekim merkezinin bazı kötü sonuclarından dolayı Biraz kafaya takmıştım ama artık cıkışları bekliyorum:)