Saç Ekimi Sonuçları
Yazık etmişsin donörünü boşa ziyan etmişsin....ileride pişman olucaksin. ..5000 greftlik açıklık yokki sende...bedava teklif etseler hatta 100.000 tl verseler yine yaptırmazdım...
Bu donör den daha 4000 daha çıkar sen kafanı takma maşallah orman gibi donör var:)
NW6 nin donöründen 6000Greft cikaranlar var. Arkadasin donörü sapa saglam, yasi da 35, yani bu saaten sonra sadece seyrelir, böyle ahim sahim NW6/7 olacagini zannetmiyorum. Ayrica ziyan edilmemis ki, arkadan öne almislar bukadar. Bu kafa süper olur.
Kardesim on cizgi nasil hosuna gidiyormu benim bunlarin yaptigim bu on cizgiyi cok begeniyorum ne yazik ki bende boyle yapamazlar benim cok dokuldu senin yas 35 benim 23 sukr et bence bitireceksin 6 aya sac olayini
Forumdaki ekimlerini bakip incelersen tutmayan ekimlerini bence pek cok goremezsin. seni kimse gonderdimi ora iyi diye yoksa instagram ve baska sitelerden gorupmu gitdin??
35 gün sok dökülenlerde kırık %50 L ve baston %50 Hepsi flaslıAllahtan koray hoca var ve dönörden 1 ekim daha Cıkar gibime geliyo. Bi sıkıntı zaman. Bunu nie yazdım 5000 ektirip 4000 bini cöp 1000 cıkıcana bul buluştur 1000 ektir koray hocaya ektir