Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 56428 defa)

Harunnnn

• Sr. Member
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #360 : 27 Mayıs 2019, 20:52:32 »
Harun başkan geçen gün forumda yine;
- " Abi buyur gel Arenamed övelim " sekansı vardı sen kaçırdın galiba o muhabbeti. Hatta ben bir ara Arenamed en iyi 5 ekim merkezi içerisindedir iletisi gördüm ekranı kapatıp açtım, ya acaba gözlerim mi bozuldu yoksa yine halüsinasyon  filân mi görüyorum diye...

Neyse konuya dönecek olursak 6 ay için ve tüm şartlar dahilinde ekimin geride valla ben ilk gördüğümde 2000-2500 ekilecek adama 5000 girişip sonuç başarılı diye bir de gezecekler diye düşünmüştüm hâlâ aynı yerdeyim. Süreç bence erken 8. ayı bekleyelim o zaman ak-kara daha net çıkar ortaya. Şimdilik sıkma canını en azından açıklığın az.

Robie herşey ortada. Ne ilk beşi.. sac ekiminde başı ceker😂

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #361 : 27 Mayıs 2019, 22:19:33 »
Ne ilk beşi be harunum bu gün adamlara fotoğraf atıyorum geçiştiriyor bide trip atar gibi ok yazıyor ulan paramla trip yiyorum şu hani öven var ilgi alaka süper diyen aceba nerde o görüyor o ilgiyi alakayı 4 ay olmuş daha ne aradılar ne sordular ulan insan hi fotoğraf ister durum ne diye sorar ama instagrama girsen ovvvvvv 😏

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #362 : 27 Mayıs 2019, 22:26:28 »
- " Abi buyur gel Arenamed övelim " sekansı vardı sen kaçırdın galiba o muhabbeti. Hatta ben bir ara Arenamed en iyi 5 ekim merkezi içerisindedir iletisi gördüm ekranı kapatıp açtım, ya acaba gözlerim mi bozuldu yoksa yine halüsinasyon  filân mi görüyorum diye...

Neyse konuya dönecek olursak 6 ay için ve tüm şartlar dahilinde ekimin geride valla ben ilk gördüğümde 2000-2500 ekilecek adama 5000 girişip sonuç başarılı diye bir de gezecekler diye düşünmüştüm hâlâ aynı yerdeyim. Süreç bence erken 8. ayı bekleyelim o zaman ak-kara daha net çıkar ortaya. Şimdilik sıkma canını en azından açıklığın az.
Mesela Muttalip beyin şu alana ekeceği greft sayısı maximum 2 bin greft. Arena Med işin cinliğine kaçıyor, bu bariz.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #363 : 27 Mayıs 2019, 22:27:30 »
Ne ilk beşi be harunum bu gün adamlara fotoğraf atıyorum geçiştiriyor bide trip atar gibi ok yazıyor ulan paramla trip yiyorum şu hani öven var ilgi alaka süper diyen aceba nerde o görüyor o ilgiyi alakayı 4 ay olmuş daha ne aradılar ne sordular ulan insan hi fotoğraf ister durum ne diye sorar ama instagrama girsen ovvvvvv 😏

Lamazzi ne diyim herkezin başına geliyo en iyi yere gidenede geliyo bizimde geldi. Hintel hocanın bile başından kötü ekim gecmiş.. ama onun kurtarır tarafı az greft benim taktıgım nokta 5200 nedir abi ne gerek vardı benim onca greftimi aldın bırak onu o greftler o kadar bekledi sen daha ekmeden ölmeye başlamış tezgahın üstünde:) gene şanalıyım bu kadar cıkıp olan saclarıma zarar vermemiş

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #364 : 27 Mayıs 2019, 22:29:43 »

Mesela Muttalip beyin şu alana ekeceği greft sayısı maximum 2 bin greft. Arena Med işin cinliğine kaçıyor, bu bariz.

2000 ekseydide tutmasaydı gider yanaklarından öperdim yine beni düşünmüş ileriye dönük greft bırakmış kafamda derdim. Olsun arenamed instagramda sosyal medyada sac ekiminde başı ceker kim ne derse desin:)

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #365 : 28 Mayıs 2019, 21:01:40 »
Harun abi ben senin saçtan halen çok umutluyum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #366 : 28 Mayıs 2019, 21:11:56 »

2000 ekseydide tutmasaydı gider yanaklarından öperdim yine beni düşünmüş ileriye dönük greft bırakmış kafamda derdim. Olsun arenamed instagramda sosyal medyada sac ekiminde başı ceker kim ne derse desin:)

Harun kardeş biz diyince aynısını kızıyorlar “hahaha az çok ne farkeder” diyorlar. Biz bu tecrübenin bedelini Çok ağır ödedik.. çok para  çok emek ve en önemlisi çok zaman verdik bedel olarak. Şimdi ise amacımız yeni arkadaşlarımız bedel ödemeden elde etsinler bu tecrübeleri.. ama işte yaşamadan zor oluyor tecrübeyi elde etmek.. bazen kızıyorlar bezen küsüyorlar. Ben senin Ekim içinde ilk günden aynı yorumu yapmıştım “ne gerek var bu kadar grefte” diye.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #367 : 28 Mayıs 2019, 21:57:48 »

Harun kardeş biz diyince aynısını kızıyorlar “hahaha az çok ne farkeder” diyorlar. Biz bu tecrübenin bedelini Çok ağır ödedik.. çok para  çok emek ve en önemlisi çok zaman verdik bedel olarak. Şimdi ise amacımız yeni arkadaşlarımız bedel ödemeden elde etsinler bu tecrübeleri.. ama işte yaşamadan zor oluyor tecrübeyi elde etmek.. bazen kızıyorlar bezen küsüyorlar. Ben senin Ekim içinde ilk günden aynı yorumu yapmıştım “ne gerek var bu kadar grefte” diye.

Acıda olda yüksek greftle bunu tecrübe etmiş bulunmaktayım:)

Slocer hocam bi resim atıcam ama cok belli olmuyo gibi. Ekili alanda bi şişlik gibi bişe var iltihapmı sivilcemi kıl dönmesiöi cözemedim. Nereye kime gösterim bi bilgin varmı..

Cildiyeci olabilirmi?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #368 : 28 Mayıs 2019, 22:18:26 »
Cildiyeci vs kuvvetle muhtemel anlamayacaktır.
1.ihtimal kıldonmesi sebebli bşr şişlik,2.ihtimal dediğin gibi üç verememiş sivilce...
3.ihtimal deri altında beze oluşumu.

1ve2 de dokunduğunda azda olsa agrı sancı zonklama hissediyor olmalısın. hiç bir hissiyat yok ise beze olabilir.. umarım değildir beze ise daha ciddi bir sıkıntı

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #369 : 28 Mayıs 2019, 22:29:15 »
Cildiyeci vs kuvvetle muhtemel anlamayacaktır.
1.ihtimal kıldonmesi sebebli bşr şişlik,2.ihtimal dediğin gibi üç verememiş sivilce...
3.ihtimal deri altında beze oluşumu.

1ve2 de dokunduğunda azda olsa agrı sancı zonklama hissediyor olmalısın. hiç bir hissiyat yok ise beze olabilir.. umarım değildir beze ise daha ciddi bir sıkıntı

Slocer hocam Bunu anlamak icin kime gitmem lazım. Bu arada elimle tuttugumda beze gibi durmuyo hafif zonklama oluyo.

tankçı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #370 : 28 Mayıs 2019, 22:57:00 »
Başkan ilgileri bu kadar👴🏿 Parayı alıp Ekimi yaptıktan sonra eve paketleyip gönderiyorlar sonra ne arama var ne sorma 👴🏿

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #371 : 29 Mayıs 2019, 00:57:00 »
Saç ekimi nasıl fabrikasyona dökmüşler yazık bunca insanın hakkı yeniliyor

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #372 : 30 Mayıs 2019, 23:12:32 »
Ters ışık bi ay önce cekildigim resim. Ters ışıgın ne demek oldugunu bilmeyen arkadaşlar icin atıyorum

Bu arada 2 resim arssında 2 3 gün yoktur

1 resim ters ışık

2 resim gün ışıgı gölgede

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #373 : 31 Mayıs 2019, 01:41:23 »
3 güne iyi gelişme olmuş Harunum. O ara Patlama yaşamışsın sanırım. 1-2 kere daha patlasa tamamdır bu iş:)

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #374 : 31 Mayıs 2019, 02:33:57 »
3 güne iyi gelişme olmuş Harunum. O ara Patlama yaşamışsın sanırım. 1-2 kere daha patlasa tamamdır bu iş:)

😂😂 2ci resim 1 den sonra🤣

Resimdekide hintel hocanın bugünkü konuda bahsettigi saclardan uzun süre bekleyip ekilen saclardan soka ugramış anca 6 ay sonra düştü.

Facebook Twitter Instagram