Gönderen Konu: Serkan aydın 5200 greft arenamed  (Okunma sayısı 56506 defa)

Harun

• Full Member
Ynt: Serkan aydın 5200 greft arenamed
« Yanıtla #196 : 11 Şubat 2019, 17:28:59 »
valla çok stres yapıyorsun daha sürecin basındasın elbet toparlar kardesim.

Toparlarda ne kadar toparlar. Görüşmeleri özensiz ekimleri özensiz elamabları taşaronmu belli degil taşaron adam ne kadar ilgilenir lambur lumbur eker cıkar işin icinden. Neyse şeffaf bi yorum gelmicekk gibi

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 11 Şubat 2019, 17:40:51 »
senin ekim patlamış diyen  birisi çıksa yada ekimin gidişatı kötü diyen birisi çıksa kalpten gidecen...o sebebden dolayı özellikle bu arkadaşa kötü yorum yapmayalım :).........ekim daha çok erken ama şunu söyleyebilirim 120 gün ekimin gidişatı için önem arz ediyor (genelde  ekim sonuçlarında  120 günde tüylenme fazla olan kişilerin sonuçları bi okadar iyi oluyor )ekimin sonucunu çok tüylenme olan arkadaşların sonuçları güzel oluyor çıkan saçlar önce ince tüyümsü cansız çıkıyor nekadar çok tüy 6.ayda okadar çok saç demek tüy yoksa saçda yok

Harun

• Full Member
« Yanıtla #198 : 11 Şubat 2019, 18:32:33 »
senin ekim patlamış diyen  birisi çıksa yada ekimin gidişatı kötü diyen birisi çıksa kalpten gidecen...o sebebden dolayı özellikle bu arkadaşa kötü yorum yapmayalım :).........ekim daha çok erken ama şunu söyleyebilirim 120 gün ekimin gidişatı için önem arz ediyor (genelde  ekim sonuçlarında  120 günde tüylenme fazla olan kişilerin sonuçları bi okadar iyi oluyor )ekimin sonucunu çok tüylenme olan arkadaşların sonuçları güzel oluyor çıkan saçlar önce ince tüyümsü cansız çıkıyor nekadar çok tüy 6.ayda okadar çok saç demek tüy yoksa saçda yok

Sahane bi yorum cok begendim yorumun üstünden devam edicem:) şimdi benim 94 gün. tüylenme var bazı yerlerde bazı yerlerde yok. Bu günlerde bazı yerlerde  tüylenme olmaması normalmi?? Bu arada kötü bişe varsa yorumu yapmamak haksızlık olur ben böle düşünüyorum. Ki cokda kafaya takmıyorum bu sac olsada olmasada 2000 greft ektiricem koray hocaya... dert ettigim cektigim eziyet

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 11 Şubat 2019, 19:42:53 »
Dostum ekimin gidişatı normal ama senin gidişatın iyi değil :)

Harun

• Full Member
« Yanıtla #200 : 11 Şubat 2019, 19:46:58 »

Cıkarmı cıkmazı takmıyorumda pişmanlıgım arenamed e ben nasıl sac eltirdim nasıl yaptım bu işi:)

Harun

• Full Member
« Yanıtla #201 : 11 Şubat 2019, 19:49:33 »
Ve kanalları neyle actıysa olan saclarımıda döktü. Benim ekimden önceki saclarım gayet iyiydi şimdiki hale bak.. sac gurmesi😂 😂 😂

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 12 Şubat 2019, 08:14:50 »

1/10  a girme şansın yüksek dostum. Stres yapma
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2019, 09:53:33 Gönderen: Hintell »

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 13 Şubat 2019, 23:58:14 »
120 gün ekimin aslında patlayıp patlamıyacağını gösterdiği zaman dilimine geçiş dönemi yani kısaca 4.ayı devirip 5 aya geçiş de gün geçtikçe ilerleme yoksa o zaman yavaş yavaş panik yapabilirsin......tabi istisnalar çıkıyor 6 ayda çıkış atak yapan ekimlerde oluyor ...ama ben böyle sine 2....3......kişide şahit oldum yani kısaca 120 güne kadar atak yapmayabilir dert etme ama 4...den 5...aya kadar atak yoksa üzücü sonuç olma ihtimali....inşALLAH EKİMİN VE TÜM ARKADAŞLARIN EKİMİ GÖNLÜNCE OLUR

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #204 : 23 Şubat 2019, 00:04:57 »
Hayırlı olsun kardeşim bastan sona okudum sürecini.ekim yapıldıktan sonra bende senin gibi çok panik olacağım sanırım :) ama sabırlı ol forumumuz arkadaşlarımız hintel abimiz psikolojik olarak destek oluyorlar olumluda olsa olumsuz da olsa gidişat bilgisini alıyorsun zaten.bekle ve gör güzel olacak sacların

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 23 Şubat 2019, 12:47:02 »

+1000 :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 24 Şubat 2019, 12:03:40 »
Saçlar kaliteli, donör sağlam ve açıklığa kıyasla yüksek greft kullanımı var. Bu üçleme yan yana geldiğinde kötü sonuç ortaya çıkması çok zordur. Daha süreç çok erken, sonuçta ortaya çıkan görüntü memnun edecektir. Ancak gelecekte yaşanabilecek dökülme göz önüne alınmadan bol keseden kullanılan greftler nedeniyle eleştirilecek bir ekim olacaktır.
The World is Yours

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 24 Şubat 2019, 14:10:56 »
Hocam fazla panik yapmış gibi yorumlar yazmışsınız.Herkesin saçı farklıdır.Kimisi çabuk uzar,kimisi yavaş.Kimisi çabuk şoka uğruyor kimisi geç.
Her saçın farklı serüveni oluyor.4. Aya gir hele,hiç bir değişiklik olmuyorsa,tüylenme bile,o zaman sorgulamaya başla ekimi bence.Henüz erken bir süreç.Al eline flashlı bir kamera,10 günde bir aynı açıdan çek.Farkları gözlemlersin çok net.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 24 Şubat 2019, 20:00:37 »
Dostum panik butonuna erken basmışsın bence bunun nedeni arenamed in geçmişini geç fark ettiğin için olmuş ama endişelenme malzeme çok iyiyse onlar bile çok iyi sonuçlar çıkarıyor.Senin donör çok güzel ve greft sayında aşırı fazla olmuş fireler olsa bile bu sonuç sana yeticektir.

Abbe

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 25 Şubat 2019, 15:00:29 »
Şuan nasıl gidiyor?Güncel foto atabilirmisin?

Facebook Twitter Instagram