Saç Ekimi Sonuçları
Alınan greftler.. serkan bey bizzat cekmemi istedi inanmazlar die... — Bazı arkadaşlarım ekim sırasında greftlerin fazla gelip ekmeme ihtimallerini söledi moralimi alt üst ettiler. —— İşin ehli ve hocalarımın fikirlerini almak isterim. —ekilen yerlerin resimleri mevcut 5200 kök ekilmişmidir die fikirlerini sölerlerse cok sevinirim
Ekiminiz hayırlı olsun genelde 100'lü dizerler ben 51 saydım yanlış görmediysem 5100 kök ediyo. Valla eğer nekroz vs bir sıkıntı yaşamazsanız bu ekim çok güzel sonuçlanır açıklığa göre fazlasıyla kök ekilmiş.
İnşşalah sürec güzel devam eder. Ama nekroz ne demek hocam bilmedigim terim anlayamadım
Hocam 2000 bilemedin 2500 ekilmesi gereken yere 5000 greft ekmişler. Zaten senin bu saç kalitesi ve bu açıklıkla alamayacağın sonuç yok:)
boşver kafana takma sen örnek verdı sadece dınlen bol bol kardesım
Arenamed'in söylediği rakamlar genelde doğru zaten, sık ekim yapıyorlar. Burda da net 5.000 greftten fazla var zaten, belli oluyor.
Sen bence şimdiden keyfine bak süreci rahat yasa kardeşim Arenamed her ne kadar sıkıntılı bir merkez olsa da saç çıkış yüzdesi en iyi yerlerden biri. Şayet planlamayı bana bıraksalar dönorden de ehemmiyetli alım yapsalar ben bile ektirirdim:) Ekimin çıkar Allah 'ın izniyle inşallah ikinci ekime gerek kalmaz bile.
Metal kaplardaki greftler tamam evet 5200... ilk günü ve sonrsını gören arkadaşlar 5200 yok deyip keyfimi kacırdılar. Resimleri tekrar atıyorum