Gönderen Konu: Batman Dünya Hastanesi (Ömer Uğur Hair Clinic)- 12 Kasım 2018- 4650 Greft  (Okunma sayısı 12182 defa)

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar . Öncelikle saç ekim sürecinden önce bu forum sayesinde aklıma takılan bir çok sorunun cevabını aldım forum yöneticilerine ve yorum yaparak katkıda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bende ekim sürecimi forumda paylaşarak hem değerli yorumlarınızla ben bilgilecrğim hem de saç ekimi düşğnen arkadaşlara bir yol çizmiş olacağız.
Saç ekimi için bir çok  klinik ile görüştüm en son Estemylife ta karar kıldım ama daha sonra istanbula gitmeyi göze alamayarak ( bu arada siirte yaşıyorum) bana en yakın olan çevrelerde araştırmalarım sonucunda batmanda Batman Dünya Hastanesinde saç ekimine karar kıldım.
Ekimi yaklaşık 7, 8 kişilik bir ekip gerçekleştirdi .sabah 9 gibi başlandı kök alma ve kanal açma 12 :30 gibi bitti yemek arası verildi 13:00 gibi tekrar ekime başlandı ve 15:45 gibi saç  ekimim bitti. Fotoğrafları paylaşacsğım değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

sehzade123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
gotham'a selamlar...  ( betmen diye okuyanlar  :D:D ) 

hocam ekimi paylaşda görelim

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi fotoğraflar . Açıklık fazla

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden hemen sonra Ekim günü 1. Gün hesaplanıyor herhalde 1. gün diyelim :)

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2.Gün Donör bölge

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun batmanlı kardeşim foruma hoş geldin diğer illerimizden ekimlerin paylasılması bizleri mutlu ediyor umarım sonucun çok güzel olur
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2018, 03:13:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Biraz risk aldım ani karar verdim Batmanda yaptım umarım sonuç güzel olur .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Biraz risk aldım ani karar verdim Batmanda yaptım umarım sonuç güzel olur .

fiyat nedir batman da saç ekimi olarak ne ödediniz ?
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2018, 03:12:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
 Ekimin 5. Günü . 4.gün ilk yıkamayı Hastanede yaptım ardından diğer yıkamaları evde yapacağım. Bu fotoğraflar 2. Yıkamadan sonraki fotoğraflar

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
fiyat nedir batmanda saç ekimi olarak ne ödediniz ?

Fiyat ilkin bize 5500 tl + 2 Seans PRP  denildi telefonda yüzyüze görüşmede 2 arkadaş ekim yapmaya karar verdik  5000 tl + 3 seans PRP olarak anlaştık. 

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Fiyat ilkin bize 5500 tl + 2 Seans PRP  denildi telefonda yüzyüze görüşmede 2 arkadaş ekim yapmaya karar verdik  5000 tl + 3 seans PRP olarak anlaştık.
Kişi başı olarak diyeyim tam anlaşılır olsun 5000 tl

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugünün Fotoğrafı Ekimin 9.gün fotoğrafı . Hafif kabuklanma oluşmaya başladı. Donör bölge acayip kaşınıyor . Bu arada kullanılan ilaçları merak eden arkadaşlar varsa ilk 5 gün standart antibiyotik ve ağrı kesici . Donör bölgesi için herhangi bir krem  vs verilmedi. Yıkama için losyon ve şampuan.  Şampuanda  hair 360 diye bir marka. Ekim yeri takviye olarak herhangi bir şey önermiyorlar hatta bana kullanma dediler. Ama ben estemylife in programını uygulayacağım. 20. Günden sonra Tricho  Plus tablet,  Avesis Sprey ve Avesis Şampuan kullanmayı düşünüyorum

trojan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şunu fark ettim fotoğrafları çok kötü çekmişim . Bundan sonra daha net fotoğraf çekmeye çalışacağım. Yorumlarınız benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Planlamayı çok beğendim, ön çizgi de güzel. Umarım istediğin gibi olur.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ekim güzel duruyor , hayırlısı olsun.
Takviyeleri kullan bu arada bence hatta 5mg biotinde ekle

Facebook Twitter Instagram