Gönderen Konu: 21 yaşında finansterid kullanmak ?  (Okunma sayısı 4985 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 21 yaşında finansterid kullanmak ?
« Yanıtla #15 : 20 Kasım 2018, 20:06:23 »
Hocam ben de 1 haftadır Proscar kullanıyorum. 1 sene kullanıp bıraksam saçlarımın dökülme yaşı 1 sene mi sonraya(örn: 29 yerine 30) mı atacak yoksa bıraktığım gibi bu süre zarfında dökülmeyenler hemen mi dökülecek aydınlatabilir misin?

ilacı bıraktıktan 4-6 ay sonra kazanımınız ile beraber mevcut dökülmeniz devam edecektir. Bu sebeple dediğiniz üzere 1 sene ötelemek mümkün değil. Sadece kullandığınız süre içersinde (oda 6. Aydan sonra) fayda göreceksiniz .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Kasım 2018, 20:08:47 »
23 yaşındayım ve saçlarım seyrekleşti saçlarıma yorum bekliyorum adlı konumdada görebilirsiniz.çok bişey yok gibi ama yinede tedirgin oluyorum.bu ilacın korkulacak bişeyi yok saç ekimciler de öneriyor.Bizde normalden fazla dht olduğu için bunu baskılamazsak kısa zamanda kel kalırız.öbür türlü kullanmadım diyelim afedersin rahat bir şekilde masturbasyon bile yapamıcaksın.saçlarım gidiyor diye.hiç değilse bunu kullanarak o işini de rahatca görürsün.

Yiğitcim mesajlarını dikkatle takip ediyorum. Keçi boynuzu , 31 çekme gibi alternatif konulara değinmen beni endişelendiriyor. Bence sen kullanma kardeş , seni bozar bu ilaç

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2018, 20:31:29 »
Yiğitcim mesajlarını dikkatle takip ediyorum. Keçi boynuzu , 31 çekme gibi alternatif konulara değinmen beni endişelendiriyor. Bence sen kullanma kardeş , seni bozar bu ilaç

Abi teşekkürler kararım açık nettir de ne demek istediğinizi anlamadım neden kullanmıyayımki.

lvfa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2018, 23:06:48 »

ilacı bıraktıktan 4-6 ay sonra kazanımınız ile beraber mevcut dökülmeniz devam edecektir. Bu sebeple dediğiniz üzere 1 sene ötelemek mümkün değil. Sadece kullandığınız süre içersinde (oda 6. Aydan sonra) fayda göreceksiniz .

Hocam bu ilaç ne kadar süre kullanılır ki ben 26 yaşındayım 1 sene kullansam 27 yaşında saçlarımı kaybedeceğim anlamına mı geliyor? Bir de 2 gündür inanılmaz testis ağrısı var ilaca devam etmeli miyim?

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 20 Kasım 2018, 23:21:19 »
Hocam bu ilaç ne kadar süre kullanılır ki ben 26 yaşındayım 1 sene kullansam 27 yaşında saçlarımı kaybedeceğim anlamına mı geliyor? Bir de 2 gündür inanılmaz testis ağrısı var ilaca devam etmeli miyim?

normaldir bende 8.ciyi attım bugün ağzıma.sıkıntı yok devam et benım ağrılar geçti 1 hafta yapıyor ilk.kullanım süresi boyunca testlerinizi yaptırın.ben askerde olacağım için orada yaptıracağım.1 senede toparlayacağını düşünüyorum saçlarımın.yan etki görmez isem evlenene kadar devam etmeyi düşünüyorum inşallah.hiç yoktan avodart dutasteride kadar bir tehlikesi yok.kısır falan bırakır onlar hikaye öyle bir etkisi yok propecia nın .öbürlerinden korkun onlar daha tehlikeli. bu arada sen proscar aldın heralde 5 e bölüp kullanıyorsun ?

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Kasım 2018, 01:16:20 »

Katiliyorum.Bence yigit10 kardes bu forumda zaman gecirmen senin psikolojini bozuyor, garip seylere deginiyorsun ve iyi gormuyorum seni.Bence sen sac durumundan cok ruh sagligin icin endise etmelisin.Sac insani yok etmez ama psikoloji, anksiyete giderek depresyon insani bitirir.Bence o ilaci birak, bu foruma girme ve durumunu kabullen.Her topikte mesajin var ve hep askerden donme,31,proscar,evlenme vs.Surekli ayni seyleri yazarak kendini motive ediyorsun.Seninle ayni yastayiz bende sac kaybi yasiyorum ama hayatima,okuluma,isime devam edebiliyorum.Sac aklimin ucuna bile gelmiyor gun icinde.Ilerleyen zamanda sac ekimi dusundugum icin yatmadan 10 dakika forumu kurcaliyorum o kadar.Ama sen 7/24 forumdasin, eminim forumda olmadigin zamanlar sacini dusunuyorsundur.Ayni yastayiz, sana tavsiyem durumu kabullenmen.Hayat devam ediyor.Gun gelir sac ektirirsin kurtarirsin.O zamana kadar ruhsal durumunu saglam tut, takintili birisin belli ama modunu dusurecek seyleri dusunme.Yoksa stres insani yer bitirir dostum benden sana tavsiye, sakin ol.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2018, 04:13:13 Gönderen: Betrayer »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 21 Kasım 2018, 02:51:56 »
Kardeş... Kullanma. Kafana birşey de sürme. Gencecik metabolizman, yazık olur.

Kendim kullandığım halde çok erken yaşta bende kullanılmaması taraftarıyım. Özellikle forumdaki genç arkadaşların çoğunluğunun çok büyütelecek saç dökülmesi yaşamamışken bu ilaca saldırmaları çok doğru gelmiyor bana. Psikolojik olarak zor durumdaysanız önce psikolojik destek alıp sonra bu tarz takviyeler kullanmaya karar vermelisiniz. Çünkü bu ilacı uzun süre kullanmazsanız bir faydasını göremezsiniz. 6 ay kullanayım bırakayım geçici bir çözüm ve bana gerçekçi gelmiyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

lvfa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Kasım 2018, 08:07:32 »
normaldir bende 8.ciyi attım bugün ağzıma.sıkıntı yok devam et benım ağrılar geçti 1 hafta yapıyor ilk.kullanım süresi boyunca testlerinizi yaptırın.ben askerde olacağım için orada yaptıracağım.1 senede toparlayacağını düşünüyorum saçlarımın.yan etki görmez isem evlenene kadar devam etmeyi düşünüyorum inşallah.hiç yoktan avodart dutasteride kadar bir tehlikesi yok.kısır falan bırakır onlar hikaye öyle bir etkisi yok propecia nın .öbürlerinden korkun onlar daha tehlikeli. bu arada sen proscar aldın heralde 5 e bölüp kullanıyorsun ?

4e bölüp içiyorum hocam üstüne minoxil sabah aksam 5 fıs sıkıyorum. 1 haftada saç dökülmem minimuma indi gerçekten çok ilginç. 30'a kadar geciktirip saç ektirmen gerekli yoksa kel kalacağımı söyledi doktor :) minoxilin zararı var mıdır?

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 21 Kasım 2018, 11:26:24 »
4e bölüp içiyorum hocam üstüne minoxil sabah aksam 5 fıs sıkıyorum. 1 haftada saç dökülmem minimuma indi gerçekten çok ilginç. 30'a kadar geciktirip saç ektirmen gerekli yoksa kel kalacağımı söyledi doktor :) minoxilin zararı var mıdır?

Minoksili ben de sevmiyorum ama kullanabılırsın tabi.Ben kafama bişey sürdüğüm zaman iyi gelmiyor bana sanki daha fazla döküyor.Yaş kaç bu arada ?

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 21 Kasım 2018, 11:31:08 »
Kendim kullandığım halde çok erken yaşta bende kullanılmaması taraftarıyım. Özellikle forumdaki genç arkadaşların çoğunluğunun çok büyütelecek saç dökülmesi yaşamamışken bu ilaca saldırmaları çok doğru gelmiyor bana. Psikolojik olarak zor durumdaysanız önce psikolojik destek alıp sonra bu tarz takviyeler kullanmaya karar vermelisiniz. Çünkü bu ilacı uzun süre kullanmazsanız bir faydasını göremezsiniz. 6 ay kullanayım bırakayım geçici bir çözüm ve bana gerçekçi gelmiyor.
Başkan bizde tabiki istemeyiz genç yaşta ama şartlar bize bunu yapmayı zorluyor.Bunu kullanmazsam daha fazla gideceğini biliyorum.
Şuanlık bir sıkıntı görünmüyor.Neden daha fazla bize bunu söyleyip moralimizi bozuyorsunuz ki ? Bunun yerine moral vermeyi deneseniz belki bizim için
tedavi sürecimizde daha faydalı olurdu.Bana katılacaktır arkadaşlar da.

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 22 Kasım 2018, 14:59:44 »
Eksen bile dökülme lerin devam edebilir erken bence

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Kasım 2018, 16:50:15 »
Eksen bile dökülme lerin devam edebilir erken bence

işte o yüzden ektirip finansterid ile oldugu kadar sacları koruyup 2.ekim gerektiginde daha iyi saclarla girmek gibi düşüncem var

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Kasım 2018, 16:53:03 »
bilemiyorum erkekliğin gelişmeye devam ediyor bu yaşta kullanma derim bunu olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Kasım 2018, 16:58:48 »
bilemiyorum erkekliğin gelişmeye devam ediyor bu yaşta kullanma derim bunu olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum

bir bakımdan doğru söylüyorsun ama doktor kontrolünden kullanmak daha iyi olur zaten her 2- 3 ayda kontrol yaptırıp öyle kullanırım yan etkisini görünce bırakıp xpeciaya dönerim

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Kasım 2018, 17:31:04 »

bir bakımdan doğru söylüyorsun ama doktor kontrolünden kullanmak daha iyi olur zaten her 2- 3 ayda kontrol yaptırıp öyle kullanırım yan etkisini görünce bırakıp xpeciaya dönerim

Bıraktığın anda saçlar eski haline dönecektir. Xpecia finas ile karşılaştırılamaz, finasın yerini tutmaz xpecia. Biri elma biri armut.

Facebook Twitter Instagram