Yiğitcim mesajlarını dikkatle takip ediyorum. Keçi boynuzu , 31 çekme gibi alternatif konulara değinmen beni endişelendiriyor. Bence sen kullanma kardeş , seni bozar bu ilaç
Katiliyorum.Bence yigit10 kardes bu forumda zaman gecirmen senin psikolojini bozuyor, garip seylere deginiyorsun ve iyi gormuyorum seni.Bence sen sac durumundan cok ruh sagligin icin endise etmelisin.Sac insani yok etmez ama psikoloji, anksiyete giderek depresyon insani bitirir.Bence o ilaci birak, bu foruma girme ve durumunu kabullen.Her topikte mesajin var ve hep askerden donme,31,proscar,evlenme vs.Surekli ayni seyleri yazarak kendini motive ediyorsun.Seninle ayni yastayiz bende sac kaybi yasiyorum ama hayatima,okuluma,isime devam edebiliyorum.Sac aklimin ucuna bile gelmiyor gun icinde.Ilerleyen zamanda sac ekimi dusundugum icin yatmadan 10 dakika forumu kurcaliyorum o kadar.Ama sen 7/24 forumdasin, eminim forumda olmadigin zamanlar sacini dusunuyorsundur.Ayni yastayiz, sana tavsiyem durumu kabullenmen.Hayat devam ediyor.Gun gelir sac ektirirsin kurtarirsin.O zamana kadar ruhsal durumunu saglam tut, takintili birisin belli ama modunu dusurecek seyleri dusunme.Yoksa stres insani yer bitirir dostum benden sana tavsiye, sakin ol.