Gönderen Konu: 21 yaşında finansterid kullanmak ?  (Okunma sayısı 4965 defa)

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
21 yaşında finansterid kullanmak ?
« : 20 Kasım 2018, 15:03:27 »
Herkese merhaba ,

Önümüzde ki hafta saç ekimi olucam. Yaş 21 oldugu icin bu ilacla saclarımı oldugu kadar korumak istiyorum .İlac konusuna gelirsek erken yaşta kimse önermiyor ama ben biraz araştırdım şimdi düşünürsek yan etkileri her yaşta görülebilir, sacları en tolere edebilen yaşlar erken yaşlar.yaş arttıkça dht ve cinsel güç düşebiliyor daha cok risk artıyor. ben yan etkisini görene kadar kullanmak istiyorum.

ozandemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 21 yaşında finansterid kullanmak ?
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2018, 15:20:16 »
Konuyu takip edeyim 22 yaşındayım bende finasterid kullanmayı düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2018, 15:24:04 »
Erken bir yaş kullanıp kullanamak sizin insiyatifiniz de bir bakımada erken saçı korumaya alıp bu yaşlardaki şiddetli saç dökülme ataklarını önlemekte mantıklı
Global Moderator

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2018, 16:19:57 »
Ben de propecia başlıyalı 1 hafta oldu.Bu yaşta kullanmıcazda ne zaman kullanıcaz arkadaşlar.Genç yaşta kel dolaşmak istemiyorsak kullanmak zorundayız.Yan etkisine gelincede korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum.Spor yaparsan ve düzenli beslenip keçi boynuzu pekmeziyle desteklersen hiçbir sorun olacağını zannetmiyorum.Vakit kaybetmemek lazım ben geç bile başladım.1 haftada tabi biraz etki etti ama tam olarak dökülme durmadı.Askerdede devam edicem geldiğimde gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.Proscar değil de propecia tavsiye ediyorum ben.1 hapı 5 kere bölerek kullanmak sağlıklı değil.İlaç açıkta bekliyor hijyenik değil.Bir de 1 gün fazla 1 gün az tam ayarlıyamıyorsunuz.Tabi maddiyat meselesi.Başlarda testislerde ağrı yaptı ama şuan herşey normal gidiyor.Mutlaka biotinlede destekle.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2018, 16:23:28 »
madem kullanacaksınız : yan etkilerine çok fazla kafayı takarsanız problem yaşarsınız az cok piskolojının nasıl bır şey olduğunu bılırsınız ılk 10 gun sonunda yada 1 ay bır testıs agrısı olabılır hafıf bende de oldu bu arada.

bunu kafanıza takmayın ılaca vucut alışana kadar bı kaç sorun olabılır cok cıddı bısey sezersenızde ki sanmıyorum bırakırsınız
Global Moderator

ozandemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2018, 16:41:46 »
madem kullanacaksınız : yan etkilerine çok fazla kafayı takarsanız problem yaşarsınız az cok piskolojının nasıl bır şey olduğunu bılırsınız ılk 10 gun sonunda yada 1 ay bır testıs agrısı olabılır hafıf bende de oldu bu arada.

bunu kafanıza takmayın ılaca vucut alışana kadar bı kaç sorun olabılır cok cıddı bısey sezersenızde ki sanmıyorum bırakırsınız
Hocam meme büyümesi veya kıllanma yaptı mı acaba ? Bu yan etkilerden biraz korkuyorum açıkçası.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2018, 16:47:56 »
Bende yapmadı kardeşim yapsaydı eğer kullanmam zaten ama bir başkasında yapmaz diyemem.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2018, 03:14:42 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2018, 17:20:35 »
Bence cinsel açıdan bir problemin yoksa bir süre kullanmanda problem yok.8 gündür kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim.

lvfa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2018, 17:21:18 »
Hocam ben de 1 haftadır Proscar kullanıyorum. 1 sene kullanıp bıraksam saçlarımın dökülme yaşı 1 sene mi sonraya(örn: 29 yerine 30) mı atacak yoksa bıraktığım gibi bu süre zarfında dökülmeyenler hemen mi dökülecek aydınlatabilir misin?

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2018, 18:00:16 »
Erken bir yaş kullanıp kullanamak sizin insiyatifiniz de bir bakımada erken saçı korumaya alıp bu yaşlardaki şiddetli saç dökülme ataklarını önlemekte mantıklı

ne kadar erken saclarımı korumaya alırsam benim icin o kadar iyi olur zaten haftaya ekim konusunuda acarım

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2018, 18:02:59 »
Ben de propecia başlıyalı 1 hafta oldu.Bu yaşta kullanmıcazda ne zaman kullanıcaz arkadaşlar.Genç yaşta kel dolaşmak istemiyorsak kullanmak zorundayız.Yan etkisine gelincede korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum.Spor yaparsan ve düzenli beslenip keçi boynuzu pekmeziyle desteklersen hiçbir sorun olacağını zannetmiyorum.Vakit kaybetmemek lazım ben geç bile başladım.1 haftada tabi biraz etki etti ama tam olarak dökülme durmadı.Askerdede devam edicem geldiğimde gelişmeleri sizlerle paylaşıcam.Proscar değil de propecia tavsiye ediyorum ben.1 hapı 5 kere bölerek kullanmak sağlıklı değil.İlaç açıkta bekliyor hijyenik değil.Bir de 1 gün fazla 1 gün az tam ayarlıyamıyorsunuz.Tabi maddiyat meselesi.Başlarda testislerde ağrı yaptı ama şuan herşey normal gidiyor.Mutlaka biotinlede destekle.

Cevabın için teşekkür ederim.Doğru söylüyorsun tabi etkilere gelirsek kişiden kişiye göre değişiyor ama ben haftaya ektirdikten sonra doktor kontrolünde finans + biotin ile destek almayı düsünüyorum

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Kasım 2018, 18:08:08 »
Bence cinsel açıdan bir problemin yoksa bir süre kullanmanda problem yok.8 gündür kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim.

Cinsel açıdan bir problemim yok.Bakalım hayırlısı

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2018, 19:51:47 »
23 yaşındayım ve saçlarım seyrekleşti saçlarıma yorum bekliyorum adlı konumdada görebilirsiniz.çok bişey yok gibi ama yinede tedirgin oluyorum.bu ilacın korkulacak bişeyi yok saç ekimciler de öneriyor.Bizde normalden fazla dht olduğu için bunu baskılamazsak kısa zamanda kel kalırız.öbür türlü kullanmadım diyelim afedersin rahat bir şekilde masturbasyon bile yapamıcaksın.saçlarım gidiyor diye.hiç değilse bunu kullanarak o işini de rahatca görürsün.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2018, 19:57:35 »
Bu arada kesinlike gidip de kafana minoksil dir yok cell dir miracle losyondur gidip öbür siteden bunları görüp de para kaptırma.saçların iyice açılır.topikal hiçbirşey yapma kafana.iyice yapışıyor o ilaçlara saçlar.içten çözülmesi gereken bişey bu.zaten orda bi hoca var bilen bilir insanları yarı yolda bırakıyor.tedavin yarım kalırsa 1-2 sene daha geriye gidesin.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2018, 20:05:09 »
Kardeş... Kullanma. Kafana birşey de sürme. Gencecik metabolizman, yazık olur.

Facebook Twitter Instagram