Xpecia konusunda bende bir iki kelam edeyim. Daha finas nedir yan etki nasıldırdan önce xpecia kullandım tabi xpeciada finas yok sadece yukarıdaki belirtileri bende yaşadım kasıkta ağrı menide sıvılaşma hatta yağlanma neyse bıraktım askere gittim geldim saç ektirdim bu sitede takılmaya başladım sonra finas diye bişey duydum yan etkiler falan derken bir kaç kullanıcıdan xpecianında böyle yan etkileri olduğunu okudum sonra dedimki bu hapı bende kullandım demekki o dönemki durumlar bu haptan kaynaklanıyormuş. Şimdi psikolojik diyen arkadaş benim durumumda mı psikolojik. Bu xpeciada finas olmasada saw palmetto var oda dht baskılıyor, demekki içerisindeki doz bendeki dht yi baya baskıladıki bende böyle etki yaptı. Ben şu kafayı anlamıyorum arkadaş hormonu baskılıyorsun illaki yan etkisi olacak bu biyolojinin kanunu Adam diyorki ben yan etki görmedim. Kardeşim hissetmemen yan etki görmediğin anlamına gelmez. Tahlil yaptırdınmı sperm ölçümü yaptırdınmı yağ ölçümü yaptırdınmı memelerine şöyle aynada bakıp avuçladınmı
anlamazsın tabi. Hormon seviyesi ile oynuyosan bunun bir geri dönüşü illaki OLACAK. Doğada hiçbir şey yoktan var vardan yok edilmez sadece dönüşür
yani Müslüm babanında dediği gibi herşeyin bir bedeli var
Sadece takas ediyoruz olay bu