Gönderen Konu: Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft  (Okunma sayısı 18244 defa)

KaybedenlerKulubu

• Full Member
Ynt: Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft
« Yanıtla #61 : 30 Ocak 2019, 00:39:20 »
doğrudur.çok az da olsa doluluk yapabiliyor.ama sonra geri geçiyor etkisi bırakınca yalnız daha fazla büyüme yaparsa kesmeniz daha iyi gibi.

Tamamdır çok teşekkür ederim sonuçlarım hakkında çok yorum almıyorum yorumlamanız sevindirdi beni çok teşekkür ederim 🙏🏻☺

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 30 Ocak 2019, 00:44:17 »
rica ederim, bak şimdi o  tabletteki  dht hormonu kesici hap çok çok az.

eğer gene doğal kalmak istersen voonka nın saw palmetto sunu günde 3 öğün yut .
expecia nın o bahsedilen palmiye ağacı özü çok çok az miktarda voonka ya göre.yalnız resmen ilaç müessiili gibi konuştum 0 avanssız.ama dediğim gibi kardeşim.placebo etkisi yaratır anca o expecia tablet.

finasterid ise,o prostat ilacını 5 e böldüğümüz,bu 2 haptan kat kat daha hızlı etki yapar.

bak 180. güne ulaşmadan deneyebildiğini dene derim sana.
belli bir aşamadan sonra ekilenler çıkmıyacak.olay bu.geçmiş olsun 180. günde görüşmek üzere.

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #63 : 30 Ocak 2019, 00:50:31 »
rica ederim, bak şimdi o  tabletteki  dht hormonu kesici hap çok çok az.

eğer gene doğal kalmak istersen voonka nın saw palmetto sunu günde 3 öğün yut .
expecia nın o bahsedilen palmiye ağacı özü çok çok az miktarda voonka ya göre.yalnız resmen ilaç müessiili gibi konuştum 0 avanssız.ama dediğim gibi kardeşim.placebo etkisi yaratır anca o expecia tablet.

finasterid ise,o prostat ilacını 5 e böldüğümüz,bu 2 haptan kat kat daha hızlı etki yapar.

bak 180. güne ulaşmadan deneyebildiğini dene derim sana.
belli bir aşamadan sonra ekilenler çıkmıyacak.olay bu.geçmiş olsun 180. günde görüşmek üzere.

Tamam finanstrd deniyecegim xpecia bitmesine 14 günlük tablet var günlük bi adet alıcam kaç ay boyunca devam edeyim sorun yan etki çıkarmadığı sürece ?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 30 Ocak 2019, 00:54:06 »
sorun çıkarmadığı sürece 180 günden sonra da devam edebilirsin.
ilacın olayı bizim testo hormonunun kafamızdaki deride damarları büzüştürmesini engellemesi.

saç ekimi yapıldıktan sonra ilk 8 ay çok önemli.ona göre ayarla kendini.

edit: günlük bir expecia tablet az yarar sağlar. içeriğindeki saw palmetto çok az.

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #65 : 30 Ocak 2019, 00:55:59 »
ilacın olayı bizim testo hormonunun kafamızdaki deride damarları büzüştürmesini engellemesi.

Kullanabildiğim kadar kullanayım haklısın ne kadar erken o kadar iyi yan etki ederse de bırakırım tmmdr çok teşekkür ederim ara ara foto atıyorum yorumu eksik etme lütfen  🙏🏻😊

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #66 : 30 Ocak 2019, 05:28:27 »
Eczaneden direk Alabilirsin önce fin al 2 ay sonra xpecia alırsın birlikte

Hintell 78 . Gün fotolar paylaştım sence gidişat nasıl hocam senin yorumların hep iyi dilekli biliyorum ama kardesım sence saçın gidişatı ön tarafta sıkı bi sonuç ortaya çıkar mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 30 Ocak 2019, 10:24:47 »
Opererasyon  fotolarına bakarsan iyi bir sonuç çıkması gerek ama bunu 70 günde anlayamayız dostum 70 gün bir şey ifade eden bir süreç degil. Umarım sorunsuz bir şekilde çıkar saçlar çıkarsa tatmin eder.
Global Moderator

Mh

• Full Member
« Yanıtla #68 : 30 Ocak 2019, 10:44:20 »

1. Mi 2. Mi Xperia yerine trichoplus kullandırıyor estemylife onda da dht azaltıcı etki var kafama yatarsa kullanırım bunu

edit: günlük bir expecia tablet az yarar sağlar. içeriğindeki saw palmetto çok az.

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #69 : 09 Şubat 2019, 17:34:00 »
89 . Gün sonuçları yorumları eksik etmeyin destek olarak xpecia tablet kullanıyordum kullanmaya başladıktan sonra kasıklarda ağrı iktidarsızlık orgazm da zewk alamama ve idrar yolu enfeksiyonu gibi bişi yaşamaya başladım idrardan sonra tekrar geliyo hissi yaşıyordum bıraktım bi hafta önce şuan çok iyiyim bütün yaşadığım yan etkiler son buldu finanstrid e başlayacaktım bu xpecia yüzünden iyice korku saldı destek ilaç kullanmayacağım olduğu kadar artık erkekliğimizden olacaktık az kalsın 😞😞

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #70 : 10 Şubat 2019, 14:22:46 »
89. Gün e ait bi fotoğraf daha

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 10 Şubat 2019, 15:20:42 »
Çıkışlar erken süreçte görülmeye başlamış bu şekilde artarak devam ederse bu saç ekimi gayet başarılı sonuçlanır diye düşünüyorum vr inşallah diyelim.
Global Moderator

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #72 : 10 Şubat 2019, 15:22:07 »
Çıkışlar erken süreçte görülmeye başlamış bu şekilde artarak devam ederse bu saç ekimi gayet başarılı sonuçlanır diye düşünüyorum vr inşallah diyelim.

İnşallah hintell hocam 🙏🏻🙏🏻

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #73 : 16 Şubat 2019, 21:32:31 »
96. Gün sonuçları xpecia bıraktıktan sonra biraz dökülme oldu gibi biraz seyreldi saçlarım ama takviye kullanmayacağım sanırım en son xpecia dan dolayı erkeklikten oluyorduk böyle kısmet se ne kadar çıkarsa 😞

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #74 : 17 Şubat 2019, 19:35:11 »
97 . Gün extra foto
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2019, 20:06:23 Gönderen: KaybedenlerKulubu »

Facebook Twitter Instagram