Gönderen Konu: Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft  (Okunma sayısı 18237 defa)

KaybedenlerKulubu

• Full Member
Ynt: Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft
« Yanıtla #45 : 19 Ocak 2019, 22:32:53 »
2 Ay 8 gün sonuçlar saç diplerinde küçük saçlar görülüyor bunlar şok dökülmeden kalanlar mı yoksa yeni çıkışlar mı bi de gidişat hakkında yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Xpecia tablet kullanmaya başladım
3 günde bir evingen bemix bepanthen badem yağı çam terebendi sürüyorum 3 saat bekletiyorum ve şampuan olarak da prozic mor olanı kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 20 Ocak 2019, 18:17:23 »
Hızlı bir süreç olacağa benziyor finasterid de kullanabilirsin istersen 7/8 ay kadar
Global Moderator

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #47 : 20 Ocak 2019, 18:20:38 »
Hızlı bir süreç olacağa benziyor finasterid de kullanabilirsin istersen 7/8 ay kadar

Yan etkileri olduğu söyleniyor biraz araştırdım da kuşkucu yaklaşıyorum xpecia yeterli olmazmı hintel hocam besleyici bakım da yapıyorum bide şuan gerçekten 2 aylık durum için başarılı mı gerçekten ben sürekli baktığım için yeterli gözlemleme ve fikir yürütemiyorum:/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 20 Ocak 2019, 18:23:19 »
Ben kullanıyorum sıkıntım yok 6 ay kullan bence sonucuna ciddi katkıları olucTır çıkışları destekler.
Global Moderator

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #49 : 20 Ocak 2019, 18:25:07 »
Ben kullanıyorum sıkıntım yok 6 ay kullan bence sonucuna ciddi katkıları olucTır çıkışları destekler.

Direk eczane den Alabiliyormuyuz reçetesiz ayrı zaman da xpecia yı almayı keseyim mi finans alınca bi de bi sorum daha var xpecia bitikten sonra başlayayım mı :) çok sordum üzgünüm bilgisizim biraz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 20 Ocak 2019, 18:29:04 »
Direk eczane den Alabiliyormuyuz reçetesiz ayrı zaman da xpecia yı almayı keseyim mi finans alınca bi de bi sorum daha var xpecia bitikten sonra başlayayım mı :) çok sordum üzgünüm bilgisizim biraz

Eczaneden direk Alabilirsin önce fin al 2 ay sonra xpecia alırsın birlikte
Global Moderator

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #51 : 20 Ocak 2019, 18:30:56 »
Eczaneden direk Alabilirsin önce fin al 2 ay sonra xpecia alırsın birlikte

Teşekkürler hintell kral adamsın adamsın kardeşim gönlünce olsun herşey
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2019, 18:36:36 Gönderen: Hintell »

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 20 Ocak 2019, 18:37:54 »
Bende hızlı bir süreç olucağını hissettim görüntüden umarım yanılmayız saçlarında güzel toparlamış inşallah güzel başlar ataklar.

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #53 : 29 Ocak 2019, 23:45:11 »
78 . Gün sonuçları yorumunuzu eksik etmeyin 🥺

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 30 Ocak 2019, 00:23:36 »
180. güne kadar daha çıkışlar olacağını öngürürsek,harika gidiyorsunuz diyebilirim :)

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #55 : 30 Ocak 2019, 00:25:44 »
180. güne kadar daha çıkışlar olacağını öngürürsek,harika gidiyorsunuz diyebilirim :)

Valla mutlu oldum umarım dediğin gibi çileye değecek bi sonuç olur 🙏🏻🙏🏻 Şuan xpecia kullanıyorum bitince finanstred başlayacam desteklesin diye iki güne bi bakım uyguluyorum evingen bemix bepanthen cam terebendi badem yağı  umarım güzel sonuçlanır ☺

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 30 Ocak 2019, 00:27:24 »
hocam finastride başlayın o zaman.göğüs bölgenizde kalınlaşma hissetmediğiniz müddetçe bir sıkıntı olmaz.verim aldıktan sonra yavaş yavaş kesersiniz.

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #57 : 30 Ocak 2019, 00:30:29 »
hocam finastride başlayın o zaman.göğüs bölgenizde kalınlaşma hissetmediğiniz müddetçe bir sıkıntı olmaz.verim aldıktan sonra yavaş yavaş kesersiniz.

12 günlük xpecia tabletim kaldı normalde xpecia ile devam edecektim ilk paketim ama hintell finastrd başla daha çok faydasını görürsün dedi yan etkilerinden korkuyorum ama baslayacam dedigin gibi göğüslerde çok problem yaratırmı erkeklik hormonu nu etkilermi korkuyorum ama eğer yan etki yaparsa dedigin gibi kullanmayı keserim 😬

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 30 Ocak 2019, 00:33:07 »
göğüs bölgenizde doluluk hissederseniz kesersiniz.ben hissettim kestim ve herhangi bir problem olmadı.ama ben eğer 2. ekim düşünürsem 4-5 ay önceden finastedire geri başlamayı planlıyorum.
öcü bir şey değil aslında bu ilaç,ben uroloji dr una göründüm.1 mg lık dozlarla kullanabilirsin demişti bana.ama bünyeden bünyeye değişebilir bu durum tabiki.

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #59 : 30 Ocak 2019, 00:34:33 »
göğüs bölgenizde doluluk hissederseniz kesersiniz.ben hissettim kestim ve herhangi bir problem olmadı.ama ben eğer 2. ekim düşünürsem 4-5 ay önceden finastedire geri başlamayı planlıyorum.
öcü bir şey değil aslında bu ilaç,ben uroloji dr una göründüm.1 mg lık dozlarla kullanabilirsin demişti bana.ama bünyeden bünyeye değişebilir bu durum tabiki.

Göğüs bölgesinde doluluk derken yani göğüs de büyümeden mi bahsediyorsunuz

Facebook Twitter Instagram