Gönderen Konu: Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft  (Okunma sayısı 18167 defa)

KaybedenlerKulubu

• Full Member
Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft
« : 20 Kasım 2018, 02:50:45 »
Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım son 2 sene içinde aniden dökülmeler başlamıştı saçım çok seyreldiği için sanırım yaşımda gereği fazla huzursuz olmaya başladım küçük araştırmalar sonucu hisar hastahanesi sıcak geldi biraz.  İstanbul a gittim gözü karartıp neyse ki karşılamaları hastahanenin temiz olması çalışanların sürekli ilgiyle karşılaması kafamdaki korkuyu bitirdi işinin ehli insanların ellerine teslim ettiğimi anladım . Sabah 8 de başladığımız işlem akşam 5 gibi bitti sanırım kan akışım fazla olduğu için sürekli greft zorluk çıkarıyormuş baya uğraştılar ama temiz bi işlem oldu en azından ben şüpheye yer verecek en küçük şey görmedim Allah yukarı da . Bayan bi arkadaş köklerin alım işlemini gerçekleştirdi öğlen saatine kadar sonra sayma işlemini başlattılar greftlerin ayrımını yapıyorlardı sonra yemek arası verdik Hasan hoca geldi sanırım sadece İşin başında duruyor patron 😂 genel bi kontrol yaptı alın çizgisini belirledi doğal görünüm için çizgini bozmadan ilerleyeceğiz dedi gitti diğer arkadaşlar ön Kısımları açtıktan sonra greftleri yerleştirdi bana söyledikleri sayı 4500 greft idi. Temiz çalıştılar allah var hiç problem yaşamadım en küçük şeye kadar dikkat ettiler hatta genç 3 arkadaş greftleri yerleştirme işlemi yaptı helal olsun en küçük şeye dahi dikkat ettiler özenerek tek tek halı gibi işlediler ellerine sağlık görüyorlarsa hepsine çok teşekkür ederim . hepsinin bi görevi var sürekli görev değişimi yapıyorlar telaş yapmayın. Biri kanal açıyor biri çizgi biri damar yolu acıyor herşeyi görev dağılımı yapmışlar ama benim işlemim de işten anlayan boş beleş bi insana emanet etmediler . Ben yaşım genç olduğu için belki savsaklarlar diye düşündüm ama gene de sıkıntısız geçirdim şükürler olsun . Herkez gibi bende para vererek gittim parasını boşverdim umurumda değil çekeceğim eziyete değecek bişi umuduyla gittim önemli olan o buradaki herkez gibi bende hala işlem bitmesine rağmen kafamda korkular var ama cesaret edin yaptırın acı yoksa zafer de yok 😂

KaybedenlerKulubu

• Full Member
Ynt: Hisar Hastahanesi Estemylife 4500 Greft
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2018, 02:59:13 »
Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım son 2 sene içinde aniden dökülmeler başlamıştı saçım çok seyreldiği için sanırım yaşımda gereği fazla huzursuz olmaya başladım küçük araştırmalar sonucu hisar hastahanesi sıcak geldi biraz. Kırşehir’den İstanbul a gittim gözü karartıp neyse ki karşılamaları hastahanenin temiz olması çalışanların sürekli ilgiyle karşılaması kafamdaki korkuyu bitirdi işinin ehli insanların ellerine teslim ettiğimi anladım . Sabah 8 de başladığımız işlem akşam 5 gibi bitti sanırım kan akışım fazla olduğu için sürekli greft zorluk çıkarıyormuş baya uğraştılar ama temiz bi işlem oldu en azından ben şüpheye yer verecek en küçük şey görmedim Allah yukarı da . Bayan bi arkadaş köklerin alım işlemini gerçekleştirdi öğlen saatine kadar sonra sayma işlemini başlattılar greftlerin ayrımını yapıyorlardı sonra yemek arası verdik Hasan hoca geldi sanırım sadece İşin başında duruyor patron 😂 genel bi kontrol yaptı alın çizgisini belirledi doğal görünüm için çizgini bozmadan ilerleyeceğiz dedi gitti diğer arkadaşlar ön Kısımları açtıktan sonra greftleri yerleştirdi bana söyledikleri sayı 4500 greft idi. Temiz çalıştılar allah var hiç problem yaşamadım en küçük şeye kadar dikkat ettiler hatta genç 3 arkadaş greftleri yerleştirme işlemi yaptı helal olsun en küçük şeye dahi dikkat ettiler özenerek tek tek halı gibi işlediler ellerine sağlık görüyorlarsa hepsine çok teşekkür ederim . hepsinin bi görevi var sürekli görev değişimi yapıyorlar telaş yapmayın. Biri kanal açıyor biri çizgi biri damar yolu acıyor herşeyi görev dağılımı yapmışlar ama benim işlemim de işten anlayan boş beleş bi insana emanet etmediler . Ben yaşım genç olduğu için belki savsaklarlar diye düşündüm ama gene de sıkıntısız geçirdim şükürler olsun . Herkez gibi bende para vererek gittim parasını boşverdim umurumda değil çekeceğim eziyete değecek bişi umuduyla gittim önemli olan o buradaki herkez gibi bende hala işlem bitmesine rağmen kafamda korkular var ama cesaret edin yaptırın acı yoksa zafer de yok 😂

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2018, 03:00:50 »
Şu an birinci haftası son halini atıyorum 😂😂😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2018, 11:30:53 »
Dökülme tarzınız ilginç mişş donör bölgenizdeki saçlar da kaliteli duruyor ekımınız güzel kabuklarda sağlıklı şekılde dokulucek kıvama gelmıs hayırlı olsun ekımınız umarım güzel bır sonuç alırsınız geçmiş olsun
Global Moderator

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2018, 11:34:14 »
Dökülme tarzınız ilginç mişş donör bölgenizdeki saçlar da kaliteli duruyor ekımınız güzel kabuklarda sağlıklı şekılde dokulucek kıvama gelmıs hayırlı olsun ekımınız umarım güzel bır sonuç alırsınız geçmiş olsun

Sürekli fön çekmekten yaktık zamanla saçları sanırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2018, 11:35:37 »
malesef fön çok zararlı saç dıplerını yaktığı ıcın artık soğuk fön cekersınız saçlarınız çıkınca :)
Global Moderator

Player

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2018, 11:37:20 »
ilk defa bu şekilde bir dökülme türü gördüm artık önemli değil ama bence sizin saçlarınız çok güzel olacak bol bol resim ekleyin

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2018, 11:37:27 »
malesef fön çok zararlı saç dıplerını yaktığı ıcın artık soğuk fön cekersınız saçlarınız çıkınca :)

Umduğum gibi olursa fönü bırakacağım artık doğal bi tarz oluşturmanın zamanı geldi 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2018, 11:38:37 »
ilk defa bu şekilde bir dökülme türü gördüm artık önemli değil ama bence sizin saçlarınız çok güzel olacak bol bol resim ekleyin

aynen banada ılgınç geldı belkı saçlar uzun dıyede olabılır :) evet saçlar kalıtelı ekim güzel  iyi bır sonuç olucak gibi inşşşllah dıyelım
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2018, 11:39:17 »
Umduğum gibi olursa fönü bırakacağım artık doğal bi tarz oluşturmanın zamanı geldi 😂

ahha artık gözüm gibi bakarım dıyorsun ınsallah kardesım ..arzu ettiğin sonuca kavuşmanı diliyorum
Global Moderator

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2018, 11:41:30 »
ahha artık gözüm gibi bakarım dıyorsun ınsallah kardesım ..arzu ettiğin sonuca kavuşmanı diliyorum

Bu saatten sonra mecburuz yoksa genç yaşta kel kalmak kaçınılmaz çok teşekkürler hocam yorumunuz için umarım sıkı bi görüntüye sahip olur ekilen bölge 😞

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2018, 00:55:48 »

Son durum bu hocam sizce nasıl gidişat ??

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Kasım 2018, 01:34:48 »
saç tipinden dolayı 1 yıla eski haline dönersin diye düşünüyorum,ben çok beğendim inşallah sonu da güzel olur...

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2018, 01:36:50 »
saç tipinden dolayı 1 yıla eski haline dönersin diye düşünüyorum,ben çok beğendim inşallah sonu da güzel olur...

Saç tipinden derken hocam nasıl sıkı bi görüntüye kavuşurmu yoksa aralıklı mı olur Ekim iyi mi diyorsunuz

KaybedenlerKulubu

• Full Member
« Yanıtla #14 : 22 Kasım 2018, 03:04:52 »
Son hali 9 . gün yorum yaparsanız sevinirim

Facebook Twitter Instagram