Saç Ekimi Sonuçları
Ne sürüyosun sen bu saçlara yağlı yağlı yav sürekli bi normal paylaşamadın arkadaş:)
Alıntı yapılan: Hintell - 05 Mayıs 2019, 23:21:39Ne sürüyosun sen bu saçlara yağlı yağlı yav sürekli bi normal paylaşamadın arkadaş:)Ayni seyi ben diyecektim. Hocam bir kerede dustan hemen so ra paylas. Acaip yagli sanki sıksan kızartmaık yağ çıkarırsın o derece
Biraz uzat saçları gelişim daha net durur çoklu greftler kendini göstersin kapatıcılık artsın.
Alıntı yapılan: Hintell - 29 Mayıs 2019, 05:01:23Biraz uzat saçları gelişim daha net durur çoklu greftler kendini göstersin kapatıcılık artsın.Uzatıyorum saçın yan taraflarını felan orantılı kestiriyorum ki seyrek durmasın diye yoksa çok sırıtıyor dediğin gibi biraz daha uzarsa kapatır sanırım acaba saçlar kalınlaşır mı daha ve hala çıkışlar olur mu :/ sanki tam başarılı bi Ekim olmamış gibi
Dostum nerdeyse 7 ay olmuş önemli olan o ortadaki açık bölge malesef şu anda yeterli değil inşallah daha iyi olur. Ekim merkezi ne diyor bu duruma ?
Uzatırsan kapatıcılık artar, yeni çıkış olmaz , şuanki görüntün Ekim sonucun bana kalırsa.Ben inanmıyır olsamda bşr çok arkadasın demesine göre 12. Aylara kadar çıkışlar devam eder 16-18 e kadar bölüm artar. Yani sürecin yarısındasın
bir sefer kuru atda görelim ne olacak böyle birşey anlaşılmıyor karşılaştırma yapayım diyorum olmuyor ters yüklüyorsun fotoğraflarıda başım döndü