Gönderen Konu: estheticada 2200 greft Safir uclu punch ile saç ekim  (Okunma sayısı 2857 defa)

mahir611

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar istanbulda estheticada 2200 greft saç ektirdim bu benim 2. seansımdı ilk seansı bir başka yerde bakırköy yaşar hastanesinde ektirmiştim slipt fue tekniği ile tatmin olmamıştım saçlarımın ince olmasından dolayı seyrek olmuşlardı ve saç yönü dikine çıkıyordu ayrıca oradaki operasyonda anestezi uzmanı yoktu acı çok çektim ve kafamda kalıcı iz bıraktılar üstüne 3500 4 bin alırız dedi doğruyu söylemediler ve kafam 6 - 8 ay kızarık gezdim gelelim estethica merkezine operasyon acısız geçti 220 greft ektiler safir perkutan tekniği kullandıkları için kafam kızarmadı sadece ilk gün ağrım vardı 2. gün acı yoktu iyileşme sürecim önceki ekime göre daha iyi oalcağını düşünüyorum 5. gün video çektim paylaşıyorum zaman zaman diğer günlerin videosunuda burada palaşacağım şuan bir şey söylemek yanlış olur aylar sonra saçların çıkıp çıkmadığı belli olur ama operasyon güzel geçti. ilk videom aşağıdadır. resimler 8. güne aittir ve ekimden önceki halinide ekledim yorum beklerim.

Player

• Yeni üye
  • *
Ynt: Safir Perkutan tekniği saç ekim 5. gün
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2018, 11:24:25 »
hayırlı olsun ekiminiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: estheticada 2200 greft Safir Perkutan tekniği saç ekim
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2018, 11:34:59 »
selamlar foruma hoşgeldınız vıdeo koymussunuz ama ızleme fırsatım olmadı ızlıycem  başlığınıza merkezınızın ısmını yazdım karısmasın kafanız
umarım güzel bır sonuç alırsınız Safir Perkutan tekniği  dediğiniz bildiğimiz safir slit mi ? ve kaç numara safir uç kullandılar bılgınız var mı ?
Global Moderator

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2018, 14:57:43 »
selamlar foruma hoşgeldınız vıdeo koymussunuz ama ızleme fırsatım olmadı ızlıycem  başlığınıza merkezınızın ısmını yazdım karısmasın kafanız
umarım güzel bır sonuç alırsınız Safir Perkutan tekniği  dediğiniz bildiğimiz safir slit mi ? ve kaç numara safir uç kullandılar bılgınız var mı ?

Kaç numara kullandıklarını sormadım sarı bir ucu vardı punchun safir slit değil perkutan 3 yönlü açıyor kanalı saç yönünde kaymayı engelliyor ve daha sık yanyana kanal acabiliyorlarmis diğer yöntem ile tahribat çok oluyor sık kanal açmak zor demişti netten bakabilirsiniz wen sayfalarında var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2018, 15:37:09 »
Anladım neyse tekrarar hayırlı olsun teknıkten çok sonucunuz önemli sizin için de bizim için de umuyorum arzu ettiğiniz gibi sonuç olur bakalım zamanla
Global Moderator

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2018, 01:58:03 »
9. gün akşamı evde losyonu 40 dakika beklettikten sonra gazlı bez ile fazla sürtmeden kabuk döktüm sorum şu ensede izmi var anlayamadım link koyuyorum

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2018, 02:24:48 »
Donör bölgeniz çok zayıf gibi  ekim öncesi donör fotoğrafı var mı?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2018, 03:38:12 »
İlk Ekimde kanallar  slit ile açılmış(split değil)
İkincide ise kullanılan slit (kesici) safir bıçak ile olmuş perkutan ile alakası Yok yapılan ekimin süslemişler ilgi çeksin diye Onuda yanlış yapmışlar.

Ekim’e gelinecek olur ise ; umarım bu sefer mutlu eder, donörünüz gerçekten zayıf imiş. Yaş kaç?

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2018, 11:45:21 »
İlk Ekimde kanallar  slit ile açılmış(split değil)
İkincide ise kullanılan slit (kesici) safir bıçak ile olmuş perkutan ile alakası Yok yapılan ekimin süslemişler ilgi çeksin diye Onuda yanlış yapmışlar.

Ekim’e gelinecek olur ise ; umarım bu sefer mutlu eder, donörünüz gerçekten zayıf imiş. Yaş kaç?
Yaş 30 ben ilk Bakırköy yaşar hastanesinde ektirdim oradakiler benı uyarsaydi saçın ince donör bölgen zayıf diyip alanı kısa tutsaydı  pazarlamacı ağzı ile konusmasaydi daha iyi olurdu olan olmuş artık inş sık olur bu sefer

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Kasım 2018, 11:51:05 »
Donör gercekten aşırı zayıf duruyor sizin ekim öncesi donör fotografınız var mı?
Global Moderator

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2018, 00:17:26 »
Donör gercekten aşırı zayıf duruyor sizin ekim öncesi donör fotografınız var mı?
10. Gün kabukları dökmeye başladım ekimden önceki donör bölgem de resimdeki.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: estheticada 2200 greft Safir uclu punch ile saç ekim
« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2018, 00:37:23 »
cildin çok hassas galiba bu ekimdede kızarıklık biraz fazla olmuş.sık aralıklarla ekim bölgesini ıslatmanı tavsiye ederim bu kızarıklığa iyi gelecektir ve iyileşmeyi hızlandıracaktır,bu arada video güzel olmuş ilerleyen zamanlarda devamını bekleriz  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Kasım 2018, 02:09:04 »
resımden çok zayıf duruyor donör neyse artık saç ekiminiz gerçekleşti umuyorum bu sonuc sızı mutlu edıcek sekılde sonlanır
Global Moderator

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2018, 21:42:15 »
Bugün 11. Gün kabukları büyük oranda aldım fakat bazı kabuklar saç ile birlikte geldi inşallah köke bir şey olmamıştır ayrıca ekimden önce ön bölge daha seyrekti oraya biraz fazla ekmelerini söyledim sanki seyrek duruyor
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2018, 21:54:06 Gönderen: mahir611 »

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Kasım 2018, 22:11:52 »
bu aşamadayken gözüne seyrek gelmesi normal biraz uzayınca düzelir.çoğu ekim kabuk dökümünden sonra seyrek gözükürken saçlar çıktıktan sonra hiçte fena olmuyor tabi saçlar çıkarsa :) umarım firesiz çıkarlar.

Facebook Twitter Instagram