Gönderen Konu: Argan Yağı ve Hairforte Spray  (Okunma sayısı 1547 defa)

kiokbs

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Argan Yağı ve Hairforte Spray
« : 17 Kasım 2018, 22:32:56 »
arkadaşlar gün itibariyle hairforte Spray kullanmaya başladım (günde iki doz) ancak argan yağını da bir süredir kullanmaktayım. sorum şu hairforte başlamam ile birlikte argan yağını bırakmalı mıyım yoksa birlikte kullanabilir miyim ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Argan Yağı ve Hairforte Spray
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2018, 23:22:47 »
Birlikte kullanabilirsin hocam Hair forteden 3 saat sonra Arganı sürebilirsin arganı sürüdükten bir saat sonrada saçını durulaman lazım...

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2018, 00:44:02 »
Bu yazdiklarinizin gerçekten ise yarıyor mu yada ne ise yarıyor? Kullanılma etkisini görenler var mi  net olarak?ben sadece günde bir tane xpecia alıyorum belki 2 ye çıkarırım oda psikolojik olarak iyi hissetmek için 😊

kiokbs

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2018, 23:34:02 »
Bu yazdiklarinizin gerçekten ise yarıyor mu yada ne ise yarıyor? Kullanılma etkisini görenler var mi  net olarak?ben sadece günde bir tane xpecia alıyorum belki 2 ye çıkarırım oda psikolojik olarak iyi hissetmek için 😊

xpecia, hairforte ve argan yağını kullanmaya yeni başladım. bakalım göreceğiz umarım işe yarar
Kaan Pekiner, 2012 greft, 18.08.2020 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15656.0

Diyetim;
-fn
-bir avuç kabak cekirdegi
-1 dis sarimsak
-0 seker kullanimi
-1 bardak peynir alti suyu

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2018, 07:18:32 »
xpecia, hairforte ve argan yağını kullanmaya yeni başladım. bakalım göreceğiz umarım işe yarar
Ben kullanıyorum hocam argan yağını haftada iki kez öyle mucizevi bir esprisi yok ama faydalı olduğunu düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram