Gönderen Konu: 6 ay finasterid kullanimi sonrasi karsilastirma  (Okunma sayısı 7152 defa)

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6 ay finasterid kullanimi sonrasi karsilastirma
« : 16 Kasım 2018, 16:59:37 »
Herkese merhaba arkadaslar. burdaki tavsiyeler üzerine mayis ayinin ortasinda finasterid kullanimina basladim ve tam 6 aydir günlük 1mg kesintisiz kullandim. sampuan olarak günlük bioxcin kullandim. fotolari önce ve sonra (mayis => kasim) siralamasina göre ekledim.

acikcasi cok büyük bir degisim oldugunu söyleyemem, sadece tepedeki daginiklik kismen de olsa düzeldi sanki. bir de elimi donör bölgesinde gezdirince saclar daha sert gibi. onun disinda vertex ve yanlarda hicbir fark gözlemleyemedim.

ilaci ilk denedigim hafta plasebo etksinden olsa gerek, kasiklarda hafif bir baski hissettim o da sonra gecti. onun disinda herhangi bir yan etkisi olmadi.

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 ay finasterid kullanimi sonrasi karsilastirma
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2018, 17:00:44 »
bu da donör

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2018, 17:02:22 »
güzel bır konu bence saç tellerı kalınlaşmıs
Global Moderator

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2018, 17:04:10 »
güzel bır konu bence saç tellerı kalınlaşmıs

üstad resimler kücüldü ekleyince nasil büyük halini ekleyebilirim? hizliresim yurtdisindan erisilmiyor maalesef.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2018, 17:15:54 »
yeterınce buyuk resımlerın kardesım ıstersen bır cerezlerı temızle telefondan eskı ayarlar cıkıyor olabılır sende
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2018, 22:34:57 »
Finasterid %70 etkili sen %30 luk kısımda kalmışsın bırak hemen hocam sende işe yaramamış

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2018, 22:58:17 »
6 aylık süre zarfında mükemmel bir etki olmamış saçlarınızda ancak saçlarda kalınlaşma olduğu belli oluyor. Finasterid herkeste aynı etkiyi gösteremiyor maalesef eğer şuan ki durumunuzdan memnun değilseniz dutasteridi de araştırabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2018, 13:05:52 »
Bu ilaç dünya çapında bilindik ama ben türkiye de bu ilacı kullanıpta bariz saclara faydası olanı görmedim paylaşımın için tesekürler bana göre de saçlarda hiç değişim yok.Kullanmaya devam edecekmisin

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2018, 13:34:20 »
Bu ilaç dünya çapında bilindik ama ben türkiye de bu ilacı kullanıpta bariz saclara faydası olanı görmedim paylaşımın için tesekürler bana göre de saçlarda hiç değişim yok.Kullanmaya devam edecekmisin

önümüzdeki ay asmed'te ekimim yapilacak nasip olursa. ekim sonrasi da maksimum 1 sene kullanmayi düsünüyorum.

kartalKARTAİ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Kasım 2018, 10:17:47 »
kardeşim hayirli olsun şimdiden yaptıracağım ekim bende korqy hoca da yaptıracan nasip olursa hoca değerlendirmeden kaç ay sonraya randevu verdi

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Kasım 2018, 13:08:53 »
kardeşim hayirli olsun şimdiden yaptıracağım ekim bende korqy hoca da yaptıracan nasip olursa hoca değerlendirmeden kaç ay sonraya randevu verdi

eyvallah kardesim darisi senin de basina. ben hocanin asistaniyla mayis ayinda irtibat kurmustum yani ekimden 7 ay önce. operasyon tarihini özellikle aralik ayinda istedigimi belirtmistim yalniz (izin durumum, günesten korunmak gibi nedenlerden dolayi). bugün birisi ektirmek istese en erken hangi tarihte olur bir fikrim yok yani.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2018, 13:49:40 Gönderen: Hagi10 »

kartalKARTAİ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Kasım 2018, 13:18:03 »
eyw kardeşim bnede mayis ayında irtibat kurmuştum bana da 6 ay fin kullan öyle bakarız dediler ama ben ay belirtmedim kaç greft söylediler kardeşim bi de seda hnm la mi irtibat kurdun

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Kasım 2018, 13:27:11 »
eyw kardeşim bnede mayis ayında irtibat kurmuştum bana da 6 ay fin kullan öyle bakarız dediler ama ben ay belirtmedim kaç greft söylediler kardeşim bi de seda hnm la mi irtibat kurdun

evet seda hanim ilgileniyor :) koray hoca 5000 greft planladi, ekim yapilana kadar da fin tavsiye etti ama mutlaka kullan diye bir sart kosulmadi.

kartalKARTAİ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Kasım 2018, 13:45:10 »
eyw kardsm bana da tavsiye olarak söyledi zaten şart koşması fini

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Kasım 2018, 11:22:52 »