Şakaklar ve alın çizgisi demişsin ,bu durumda önüne gelene saç ekilmez kesinlikle,ön kısım genelde ekilen saçın en verimli çıktığı yer olmasına rağmen seyrek ekildiği takdirde sonuç genelde pek memnun etmez,o yüzden cm kareye yüksek sayılarda greft ekebilen yerlere gitmen gerekir,bunların sayısıda çok sınırlı malesef ,işte seninde saydığın listedekiler bu ekimleri yapabiliyor,işin gerçeği saç ekimi için birden çok seçeneğe gerek yok,genelde böyle bir algı var ama yapılan en büyük yanlışlık bu,iyi ekim merkezleri var bir elin parmakları kadar ama biz daha çok sayıda alternatif yerler arıyoruz sanki tek bir yer bu ekim işini göremeyecekmiş gibi
ama şu var sizinde dediğiniz gibi bu ekim merkezlerinde fiyatlar yüksek,düşük bütçeyle beklentiyi karşılayacak saç ekim merkezi bulmak nerdeyse imkansız,özellikle beklenti fazlaysa ve yahut sizin gibi dar alanda sık bir ekim gerekiyorsa iş dahada zora giriyor ,bunu şu ana kadar yapabilen esenler avicennada çalışan erkan vural adlı saç ekim koordinatörü var,şu ana kadar nette dört tane ekim örneği var,dördüde efsane oldu hele birde sertaç okuna yaptıkları ekim varki ben şu ana kadar öyle başarılı bir ekim görmedim,üstelik ön bölge ekimi ,alın size bir seçenek ,acıbadem atakente taşınmış erkan vural ,ekibinide yanında götürmüşmü o konuda çok emin değilim,araştırın isterseniz saç ekimine çok yüksek meblağlar ödemek istemiyorsanız eğer burası size güzel bir alternatif olur...
Son olarak şunu söyleyeyim Tr deki ekim merkezlerinin yüzde 99 u benzer tipte bir eğitim almaktalar,yurtdışına gidip eğitim alanlar var onlarda zaten bir elin parmakları kadar sayıları olan popüler listemizdeki ekimciler ,onun dışındakilerin hepsi o klasik ekim yöntemlerini bahsettiğim kurslarda alanlar ve beraber çalıştığı kişilere öğretenlerden oluşuyor,bunların ekimleri başarılı olsa bile hem yüksek skor sayılarına ulaşamıyorlar hemde greft fireleri yüksek oluyor,bunların çoğunun çok fazla birbirlerinden fakları yok,bunlarda ektirenlerin işleri şansa kalıyor,umarım bu düşüncelerimizi kıracak farklı yerler çıkar ama şahsen ben pek ihtimal vermiyorum,örnek olarak verdiğim erkan vural bile koray erdoğanın hemşiresinden öğrenmiş kanal açmayı yani o bile yabancı ekolden geliyor ,o yüzden bizim yerli ekolden pek umudum yok benim....