Gönderen Konu: ilhan Serdaroglu  (Okunma sayısı 25741 defa)

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ilhan Serdaroglu
« : 06 Mart 2015, 04:17:30 »
Arkadaslar dikkat ettimde forumda ilhan Serdaroglu Adina acilmis bir konu yok neden onun hakkindaki tecrubelerinizi ve bildiklerinizi burada toplamiyoruz,ben dahil cogu insanin bilinclenmesi icin;

1-Kanal acmada Hangi yontemi kullaniyor,?Neden manuel den kaciyor,
2-Kanali acan hemsireler tecrubeliler mi?tecrubelilerse neden nekroz olayini cogu defa duyuyoruz?
3-Bu adam neden 1 iyi ekim yapip neden bir kotu ekim yapiyor ve yillarca buna karsi hic mi bir onlem almiyor?
4-Aldigi greftleri sakladigi ozel kabi varmi(greftlerin disarida kalma suresi cok azdir yoksa greftler olur)

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: ilhan Serdaroglu
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2015, 21:24:02 »
1: kanal açmayı slit kullanarak yapıyor ,manuelden her kes kaçıyor :) zor çünkü
2:kanalı muhammet isminde bir elemanı açıyor,nekrozun sebebi bana göre birbirine çok yakın dengesiz ve agresif kanal açmak,al eline 1 cm karelik bir kağıt parçası 30 tane delik açmaya çalışırken elli tane aç ama birbirine mesafeli olmasınlar,deliklerin üst üste yanyana geldiğini düşün ,bunu deride yaptığını düşün kan dolaşımı nasıl olacak bu durumda ilgili deri nasıl beslenecek? Tabiki beslenmesi bozulacak ve ilgili bölgede doku ölümü olacak,işte nekroz böyle bir şey,iltihaplanma diye geçiştiriliyor bazen ama öyle değil,iltihaplanma apayrı bir şey ....
3: bence öyle bir şey yok,tamamen vakalarla alakalı ,sonuçlar hep klasik önde biraz sık gerisi oldukça seyrek ekim  yalnız bu adamın ekimlerinde garip bir şey var çok seyrek ekim yapmasına rağmen ekim sonuçları çok kötü olmuyor,belkide açtığı kanalların derinliği ile alakalıdır,çok agresif kanal açıyorlar,nekroz büyük ihtimal iile bu yüzden oluyor,...
4çoğu ekim merkezi greftleri klasik yöntemlerle muhafaza ediyor,çok özel yöntemler yok yani,bu konuya bence fazla takılmayın,greftler öyle dışarda kolay kolay ölmüyor,öyle olsa en hızlı ekenler başarılı olurdu,belli bir süresi var tabiki ama ekim merkezlerinin çoğu bu sürelere riayet ediyor merak etmeyin...

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2015, 00:08:10 »
Adami Resmen Mahvetmis,kafayi komple sigortalayip adamin yanina oyle gitmek lazim bence

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2015, 02:24:08 »
@Reciproc

kardesim,sasirdik walla ,nereye gidecegiz,su forumda kararsiz korkan ,pisman olmak istemeyen cok insan var,Bu ucuk fiyatlar listesini herkes biliyor koray keser vs,,,

Kimi ciddi ciddi dusunelim istanbulda??kime guvenelim??sahsima kisi ya da yer bulma stresinden saclarim daha fazla dokulmeye basladi...6-7 yere foto biraktim hepsi geri dondu KUL haric,greft koray 3600 ile birinci gelirken  ortalama verdikleri greft sayisi 2000-2100 ,,sakaklar ve alin cizgisi icin.

Simdi soylermisin bana ne yapayim ben ? ne yapalim biz? ne yapsin bu uye olmadan gizli takilanlar;)

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2015, 22:35:32 »
Şakaklar ve alın çizgisi demişsin ,bu durumda önüne  gelene saç ekilmez kesinlikle,ön kısım genelde ekilen saçın en verimli çıktığı yer olmasına rağmen seyrek ekildiği takdirde sonuç genelde pek memnun etmez,o yüzden cm kareye yüksek sayılarda greft ekebilen yerlere gitmen gerekir,bunların sayısıda çok sınırlı malesef ,işte seninde saydığın listedekiler bu ekimleri yapabiliyor,işin gerçeği saç ekimi için birden çok seçeneğe gerek yok,genelde böyle bir algı var ama yapılan en büyük yanlışlık bu,iyi ekim merkezleri var bir elin parmakları kadar ama biz daha çok sayıda alternatif yerler arıyoruz sanki tek bir yer bu ekim işini göremeyecekmiş gibi :) ama şu var sizinde dediğiniz gibi bu ekim merkezlerinde fiyatlar yüksek,düşük bütçeyle beklentiyi karşılayacak saç ekim merkezi bulmak nerdeyse imkansız,özellikle beklenti fazlaysa ve yahut sizin gibi dar alanda sık bir ekim gerekiyorsa iş dahada zora giriyor ,bunu şu ana kadar yapabilen esenler avicennada çalışan erkan vural adlı saç ekim koordinatörü var,şu ana kadar nette dört tane ekim örneği var,dördüde efsane oldu hele birde sertaç okuna yaptıkları ekim varki ben şu ana kadar öyle başarılı bir ekim görmedim,üstelik ön bölge ekimi  ,alın size bir seçenek ,acıbadem atakente taşınmış erkan vural ,ekibinide  yanında götürmüşmü o konuda çok emin değilim,araştırın isterseniz saç ekimine çok yüksek meblağlar ödemek istemiyorsanız eğer burası size güzel bir alternatif olur...
Son olarak şunu söyleyeyim Tr deki ekim merkezlerinin yüzde 99 u benzer tipte bir eğitim almaktalar,yurtdışına gidip eğitim alanlar var onlarda zaten bir elin parmakları kadar sayıları olan popüler listemizdeki ekimciler ,onun dışındakilerin hepsi o klasik ekim yöntemlerini bahsettiğim kurslarda alanlar ve beraber çalıştığı kişilere öğretenlerden oluşuyor,bunların ekimleri başarılı olsa bile hem yüksek  skor sayılarına ulaşamıyorlar hemde greft fireleri yüksek oluyor,bunların çoğunun çok fazla birbirlerinden fakları yok,bunlarda ektirenlerin işleri şansa kalıyor,umarım bu düşüncelerimizi kıracak farklı yerler çıkar ama şahsen ben pek ihtimal vermiyorum,örnek olarak verdiğim erkan vural bile koray erdoğanın hemşiresinden öğrenmiş kanal açmayı yani o bile yabancı ekolden geliyor ,o yüzden bizim yerli ekolden pek umudum yok benim....

« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 22:38:10 Gönderen: Reciproc »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2015, 00:42:30 »
İmkanın varsa koray erdoğana git,büyük ihtimalle sadece öndeki açıklığa ekim yapar ve sonuçtan memnun kalırsın,genelde çoğu kişinin iki bin üç bin dediği rakamlara koray erdoğan nerdeyse iki mislini söyler ama sonuçta ona göre güzel olur,sık ekmesine rağmen ektikleri çıkar..
Hakan doğanaymı ilhan serdaroğlumu dersen bence hakan doğanay  daha iyi,özellikle senin öndeki açıklığa çalışılacağı için doğanay bu konuda iyi ama genede bana kalırsa onada ektirme,maddi sıkıntın yoksa mutlaka koray erdoğana ektir...
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2018, 22:04:00 Gönderen: Reciproc »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2015, 15:39:21 »
serdaroğlunun söylediği greft sayısı ve ekim planlaması doğru,söylediği gibi yaptırınız..
yalnız bu serdaroğlunun ekim yöntemleriyle ilgili tahminlerimi ben genede yazayım,kendisine ektirenleri ekimden sonra incelediğimiz  zaman ön kısma seyrek ekim yapmış  gibi görüntü oluyor ama tahminim greftleri birleştirip aynı kanallara çalışıyor,buda sanki seyrek ekmiş izlenimi bırakıyor,greft birleştirme bana göre en büyük fire sebebi olmasına rağmen bu adamın ektikleri çıkıyor,sebebinide kanalları çok derin açmasına bağlıyorum,zaten ekimden sonra epey kanlı bir görüntü çıkıyor ortaya,en büyük dezevantajı nekroz riski,bir iki ekiminde buna şahit olduk,her ne kadar iltihaplanma oldu diye geçiştirilsede ben sebebinin derin kanal açma olayı olduğunu düşünüyorum,serdaroğlunda ektirecekseniz bunuda göze almanız lazım,belki o arkadaşların başına tesadüfen bilinmeyen bir nedendende gelmiş olabilir bu nekroz olayı ama genede temkinli olmak lazım...

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2015, 17:51:27 »
merhaba bende İlhan Serdaroğlu hakkında bilgisi olan varmı ? Ektiren arkadaşlar var mı ravsiye edermisiniz acaba diye soracaktım ? Bilgisi olanlar yazarsa çok iyi olur ?

can.firat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2016, 18:09:24 »
Ben Ilhan Serdarogluna ektirdim ve simdilik 40 güne varmak üzereyim ama hicbir sikinti veya agri yada ates gibi bisey olmadi. Forumda sadece bir kiside nekroz oldugunu gördüm ama bunun sebebi ilam doktorun oldugu anlamina gelmez. Ilhan beyde cok güzel sonuc alan arkadaslarda gördüm, yani nekroz tabiki insandan insana degisebilir.  Ilhan Serdargolu yeni bir isim degil, cok tecrübeli ve samimi bir adam. Eminim kendisi nekrozlara karsi önlem alirdi kendi sucu yada muhammet beyin becerisinden olsaydi. Cok büyük fiyatlar ödeyip hic tatmin edici sonuc almayanlarida gördüm diger yerlerde. Yani bu insanin kendisine bagli bisey.

ibrahim.sara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2016, 13:58:02 »
İlhan serdaroğlu kaç liraya sac ekimi yapıyor? Bilgisi olan var mi?

douu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2016, 12:28:02 »
arkadaşlar bu  doner bolgeden alım yaparken ön bölge için manuel olarak alım ,arka kısımlar için mikro motor ile alım yapmazlar mı?
manuel alım konusunda neredeyse bütün ekımcıler korkuyor ekımcılerın biraz daha bu konunun üzerine gidip tecrubelı hale getirmesi ekimcinin sevıyesını atlatır

brave

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2017, 10:58:17 »
Merhaba, Ben 2011 kasım sonu fue sistemi ile  Ilhan Serdaroğluna Saç ekimi yaptırdım çok memnunum. sonrasında buüne kadar 14 arkadaşıma tavsiyemle yaptırdı hepsi çok çok memnunlar. Titiz birisi olara söylüyorum: Geçekten işlerini bilinçli  çok düzgün yapıyorlar.. Saç ekimini yaptırdıktan sonra gerçek sonucu 1 yıldan sonra alıyorsunuz ve sonrasında her geçen aylar çok daha iyi oluyor.. istiyene saç ekimi yaptırmadan önceki resmimi ve şu anki resmimi gönderebilirim.
Tecrübe olarakta tavsiyem saç dipleri yağlı uç tarafı kuru olanlara ona göre şampuan kullanmaları ve her gün bakımını yapmalarıdır.
Çok Çok Teşekkür ederim sizlere Ilhan Serdaroğlu ve ekibi Muhammet ve Sevilay iyi varsınız.

kecay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2017, 22:51:05 »
Ben çok kararsızdım kime ektireyim diye. bir sürü merkez vardı 2 binden 30-40 bine kadar fiyat aralığı olan yerler. merdiven altı yerlerden, tecrübesiz ellerden uzak durmak lazım.  birkaç ay yoğun tempoda çalıştığımız emek harcayarak kazandığımız maaşımızı araba fiyatına bir yere yatırmak da doğru değil diye düşündüm. bu iş nasip kısmet işi tutar tutmaz, bunda tutmazsa diğerinde tutar o da olmazsa 5.de 6. da tutar gibi birşey de değil... İnşallah tek seferde olmasını diliyoruz.
Uzman tv de ve you tube'da videolarını gördüm. adam bana güven verdi, forumlarda da kötü ekimle karşılaşmadım. vaktim de yoktu oraya muayene ol buradan fiyat al, izin sıkıntım vardı. Elazığ'da ikamet ediyorum doktorum. ektirip bir an önce işe devam etmem lazımdı. e mail attım bilgi aldım fiyatta anlaştık, ekim için randevu aldım. kendisi ile de hiç görüşmemiştim. 30 kasımda İstanbul'a geldim. 1.12.17 tarihinde ekim için saat 10 gibi kliniğinde oldum. kendisi ile tanıştım, bizim tabirle hassa hoş bi adam, işi gücü rast gele...
hızlı geçeyim prosedürleri biliyorsunuz;bi antibiyotik verdiler, kalem ile ekim alanı çizimi, saç traşı, lokal (ağrım olmadı, ağrısı olan bir kaç arkadaşım vardı bayağı tedirgindim.lokali hoca iyi yaptı ve tek tek her noktayı kontrol etti.) greft toplama, (saat 14 e kadar 3 saat hoca kendisi yaptı.) yemek arası, intramüsküler dikloron, kanal açımı ve saç ekimi (Muhammed bey ve İlhan hocanın bayan assitanı hoca denetiminde ekti.)
akşam ağrım sızım da olmadı. rahat geçti ben memnun kaldım. en zor şey karar vermek.keşke 2 yıl önce ektirseymişim. 
sağlığınızı riske atmayın (merdiven altı yerlerde yaptırmayın), paranızı da çarçur etmeyin...
inşallah gönlünüze göre Rabbim şifa verir...

fenerist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2017, 00:14:36 »
hayırlı olsun kardeşim inşallah çok güzel olur

kecay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2017, 00:29:42 »