Merhaba Arkadaşlar 12 kasım Pazartesi günü life hair Şahin hoca da 3800 greft saç Ekimi gerçekleştirdim. Yaşım 22. Yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum Şahin hocayla forum da karşılaştım konularını inceledim Şahin hocanın donör konusunda ki kalitesini ve hassasiyetini gördüm. Konuları da tamamen inceledikten sonra Şahin hoca da karar kıldım ve Ekim için randevu aldım. Operasyon 8,5 - 9 saat sürdü. Ekim Özkaya tıp merkezin de hastane ortamın da ameliyathane de gerçekleşiyor. Kök alımı ve kanal açma işlemini Şahin hoca yaptı. Ekim işlemini de ELİF Çiğdem Nihan ve Tuba hanım yaptı. Anestezi iğnesinin çok can yaktığını söylemiştiler daha önce , ama ben normal bir ağrı hissettim şunu söylemeliyim ki kesinlikle ağrı eşiğinizle alakalı. Korkutacak bir ağrı yok bence. Hepsi çok ilgili ve samimiydiler çok memnun kaldım orada ki ilgi ve alakadan. Ekim sonucunu da hep beraber göreceğiz inşallah.
- Ekim öncesi ve Ekim sonrası olarak fotoğrafları paylaşıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim ☺
Bu arada bu süreçte özellikle benimle tecrübelerini paylaşan bilgilendiren SLOCEER Abime çok teşekkür ediyorum Bu platform da emeği geçen herkesten Allah razı olsun ☺️