Saç Ekimi Sonuçları
Gayet güzel görünüyor, 1 ay daha gelişir saçlar. 3800 greftin neredeyse hepsi çıkmış gibi görünüyor.
Gördüğüm kadarıyla çıkanlar hala ince onlar kalınlaşınca güzel bir görüntü olcak.
mevcut saçlarınız ile birleşme noktalarında açık alanlar var bu süreden sonra kayda değer bir saç çıkışı olmuyor maalesef, saç döngüsünden dolayı dökülüp çıkmayı bekleyenler belki olabilir onlar da kapatıcı olacak kadar çok olacağını sanmıyorum. ekilen saçların yönleri falan güzel öne doğru taradığınızda yatmam demiyor. 3800 greft ile daha sık olmalıydı ama bu da bana yeter derseniz bu defteri kapatabilirsiniz. yok yetmez derseniz slit ile yani bu ekiminizde kullanılan teknik ile sıklaştırma yaptırmayın mevcut saçlara zarar verdirebilirsiniz. eğer sıklaştırma ekimi düşünürseniz dhi ve perkutan ekenleri araştırmanızı tavsiye ederim.
Bence ortalamanın üstü bir ekim olmuş. Saçlar hacim kazanınca çok daha iyi duracaktır. Gün ışığında seyrek durması normal, ekilen saç normal saçın gibi sık olmuyor malesef. Gayet de güzel duruyor dostum.
arkadaşım saç ekiminden beklentin yanlış keşke her saç ekimi böyle neticelense bence sen forumu biraz dolaş ne demek istediğimi daha net anlarsın.sonuçta ne bekliyordunki tarakmı geçmiyecekti saçına saç ekimi ile elde edilecek en iyi netice insanın kendi dökülmemiş saçının en fazla yüzde 20 si kadar yoğunluğu olabilir gerisi hikaye.
bencede ekilenlerin cogu cikmis 2 ay sonra form alınca seyreklik buyuk olcude kapanir diye dusunuyorum bende sahin hocada ekim yaptirdim 165 gun oldu ayni seyreklik bende de var kalinlasir saclar ozaman farkli gorunur ki saclariniz cok kaliteli☺ gun isiginda seyreklikten bende sikayetciyim:))) insallah istedigimiz saclara kavusuruz hocam.
Bence çok güzel duruyor inşallah daha da güzelleşip formuna kavuşacaktır.