minox lanettir uzak dur..saglikli saci once doker sonra yarim cikarir biraktigin anda da aninda dokulur..bana kalirsa finasta yan etkilerine bakinca pek yanasilasi ilac degil..minox gibi once dokme olayi yok saglikli saclari ama dokulmeyi engelledigi ve var olanlari kalinlastirdigi bir gercek..ama onu biraktiginda da saclarin birden dokuluyor..yabanci forum sitelerinde arastirmalarima gore biz de soyle bir yanilgi var onu aciklayim..simdi bazi arkadaslar ben de yan etkisi yok der ama yan etkilerini ornek olarak kisir olmanizi ztn hissedemezsiniz..ikinci olarak soyle diyorlar, benm iste sac atiyorum 3 yilda dokulecekse ben finas kullanirim dokulmez birakinca da 3 yil da ozaman dokulsun der ama isin asli o diil ..atiyorum 3 yil kullandiniz dokulme olmadi ama biraktiginiz da mevcut saclar 3 yilda degil atiyorum 6 ay da dokuluyor..isin ozu tercih sebebi..
finas zaten 6 ay kullanim 3 ay kullanimm lik bisi degil ya bunu surekli kullanicaksin yada hic kullanmicaksin .. kullanicaksan ekimden 6 ay once baslaman gerekli. Ekim yaptirim ole kullanim diye bisi yok . Once baslamalisin finas kullananda genetik problem oldugu icin ilaci birakinca tekrar hormonlar saci dokmeye basliyor bu ilacin sucu degil genetik yapimiz boyle . Ayrica finasterid 1 mg kullanip kisir olan birini ben henuz gormedim .. sen nerden gordun ? Gecen yabanci bir sitede bir almanin almanca olarak yazisini okudum finadterid kullanmayin uzak durun benim hayatimi mahfetti tarzi yorumlari var sabah 5 mg aksam yatmadan da 5mg aliyomus yani gunde 10 mg doz gunde 10 tane antibiotik icsen ölürsün finas gene masum yan etki gorenlerin nasil kullandigini bilmeden inanmamak gerek bu tarz kisirlik mis suymus buymus bunlara . Tabi ilac elbetteki yan etkileri olabilir zarari olabilir bi ilac ama bünyeden bünyeye farkli yada dht seviyene gore testestoron seviyene gore degiskenlik gosterir
testestoron seviyesi zaten normalde düşük kiside isteksizlik yada sertlesme gibi promlemler yapabılır
testesteron seviyesi orta olan kisilerde ilk dönemler sertlesme sorunu yapabilir
testesteron seviyesi yüksek olan kisilerde cinsel yönden hicbir sıkıntı yapmaz
dht seviyesi yüksek kisilerde ilac hiisedilir bir fayda saglaması zor olur
dht si normal düzeyde ama sacları dht ye dayanıklı olmayıp normalı bile saç kaybı yapan kısılerde evet cok işe yarar bu ilaç
dip not : minox lanettir uzak dur.. Evet buna kesinlikle katılıyorum Uzak duruması gereken tamamen Ticari amaçlı üretilmis bir ilaç saç eroini de diyevılırız işin kötü yanı var olan saçlarınızda bu ilaca bagımlı olmaya baslıyor dökülmüycek sacı bile bırakınca dökebilir kullandıgın süre icersinde de saç döker aynı zamanda içinde yüksek derecede alkol barındırdıgı için saçderinde sebore yara iltihap kaşıntı yaptırır
tamamen şahsi fikrimdir : minox kullanmanı öneren doktor kısa süreligine kendi menfeati için önerir kullandırır 6 ay sonra fotogrefını ceker o arada saçlar costurur süper ekım yaptım der sonra saçların döngüye girer puf ekimden sonra ekim bölgesinde pullanma yapar ... yani kısacası minox öneren doktorun samımiyitini sorgularım ve uzak dururum