Saç Ekimi Sonuçları
Şart değil dostum, kullanmadan da tabiki çok iyi sonuçlar alanlar var. Bu ilaçların ekilen saça etkisi yok zaten, sadece mevcut saçı korur.
Takviyeler bence sadece süreci hızlandırıyor...
Genelde forumda genç kişilere finasteridi tavsiye etmiyorlar fakat genç kişilerin kullanması daha mantıklı olmaz mı sonuçta 20-25 yaş arasındaki kişilerde dökülme devam ediyor. Hintell hocam bir yorum yapsa bu konu hakkında aslında
Faydası olur dostum ama 20 yaşında bir çocugunda kullanması ne kadar doğru bilemiyorum 25 olsa tamam kullan derim.
23 olurmu benim bugün 2.günüm propeciaya.askerde almazlarsa ne yapacam o zamana kadar kullanıp bırakacammı yani ? 5 aralıkta başlıyor askerlik.
askerliğini yapacağın yere göre değişmekle beraber büyük ihtimalle sokarsın içeri ama saklayarak, üstünde olsun üstünü aramazlar ama çantanı xray den geçirirler. ya da mümkünse bi üroloji doktorunla görüş sana reçete etmesini rica et reçeteyle birlikte git askere hiç bişey yapamazlar. reçete alamazsan beyan etme girişte sorucaklar sana kullandığın ilaç var mı yanında getirdin mi falan diye, yok dersin. gerçi askeriyede dht hormonunu bloke edebilcek şap falan var diyolar da belki o da işini görür :p
o nedir abi şap ? birde bişey soracam olaki içeri sokamadık ben askere gidene kadar kullandım askerdede kullanamadım ve tedavi kısa sürdü.ne gibi birşeyle karşılaşırım erken kestiğim için.tekrar askerden dönünce başlasam bir başla bir bırak zararı daha mı fazla olur.birde sence askere gidene kadar kullanıp askere götürmesem boşa mı başlamış olurum.bunları yanıtlayabılırsen sevınırım abi.sağol
Şap şehir efsanesidir öyle bir şey yok arkadaşlar şakası bile kötü aman...