Gönderen Konu: Dr. Kinyas Düşünmez  (Okunma sayısı 12931 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Kinyas Düşünmez
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2018, 22:08:44 »
Hic duymadim... forumda sonuclari iyi olan uzmanlara odaklanmada fayda var derim....

thecayning

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2018, 11:47:02 »
18'li yaşlarda strese bağlı saç dökülmem meydana geldi. 2 senede 15 tane saç ekim merkeziyle görüştüm herkes tutturmuş bi fue tekniği. Sonunda kinyas hocamı buldum. Analizimi yaptı ve kalem tekniğiyle saç ekimimi yaptı. 6 ayda saçlarım şuan eski halinde :) işinin ehli bi hocadır sağolsun her konıda yardımcı oldu desteğini esirgemedi

hasankuzu86

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2018, 11:51:26 »
Hoca bildiğim kadarı ile sürekli yurtdışından gelen 10 binin üzerinde hastaya saç ekimi yapmış... Türk hastaların da uygun fiyatlı hizmetten faydalanabilmesi için Türk ekibi kurmuş, orada çalışan bir tanıdığım söyledi.

hasankuzu86

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2018, 11:52:12 »
kalem tekniği dediğiniz DHI mı?

18'li yaşlarda strese bağlı saç dökülmem meydana geldi. 2 senede 15 tane saç ekim merkeziyle görüştüm herkes tutturmuş bi fue tekniği. Sonunda kinyas hocamı buldum. Analizimi yaptı ve kalem tekniğiyle saç ekimimi yaptı. 6 ayda saçlarım şuan eski halinde :) işinin ehli bi hocadır sağolsun her konıda yardımcı oldu desteğini esirgemedi

ahmetff01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 15 Kasım 2018, 11:55:49 »
2 ay önce babam için gidip görüştük ve saç ektirdik. Dr. Kinyas bey işini incelikle yaptı ve sonuçları şuan bile gözle görülecek derecede iyi. Ekimine ve Kinyas Bey'in güleryüzlü tavrına çok teşekkür ederiz.

mertgüneş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 15 Kasım 2018, 11:58:58 »
Ben 6 ay önce Kinyas hocama saçlarımı ektirdim. Dün uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm çocuk şoklara girdi ‘eski halini bilmesem hayatta anlamazdım’ dedi gerçekten çok mutluyum yıllarca düşünüyodum keşke daha önce yaptırsaydım. Hocam ellerine sağlıkk

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2018, 12:01:14 »
Sizce Bu Mesajların İp Adresinin aynı olma ihtimali yüzde kaçtır ? :) Bu kadar belli edilmez newbie'ler

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2018, 12:08:34 »
Bende Kinyas hoca ile görüştüm Sözlerinde Kin gözlerinde Yas vardı ekim yaptırmaktan vaz geçtim 😹😹😹

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2018, 12:14:38 »
Bende Kinyas hoca ile görüştüm Sözlerinde Kin gözlerinde Yas vardı ekim yaptırmaktan vaz geçtim 😹😹😹

Sergeant... cevabina koptum :)

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2018, 12:24:44 »
Bu adamlar böyle yapmasalar belki oraya ekim yaptıran biri gelip başlık açıcak ve sürecini paylaşıcak. Uzun vadede daha iyi bir referans olucak foruma bakanlar için. Al işte ben direkt soğudum. Kinyas Düşünmez, hakkaten düşünmezmiş.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

ali_varol

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2018, 13:31:33 »
Uzun zaman saç ekimi hakkında araştırma yaptım.Ailemden gelen, ırsi bir saç dökülmem vardır. Doğallığından ve başarısından emin olamadığımdan hep erteledim. Daha sonra Kinyas Hocayla tanıştım ve zaman kaybettiğim için üzüldüm. Herkese tavsiye ederim. İnanılmaz memnun kaldım. Çok doğal ve başarılı bir işlem oldu.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2018, 13:53:36 »
Uzun zaman saç ekimi hakkında araştırma yaptım.Ailemden gelen, ırsi bir saç dökülmem vardır. Doğallığından ve başarısından emin olamadığımdan hep erteledim. Daha sonra Kinyas Hocayla tanıştım ve zaman kaybettiğim için üzüldüm. Herkese tavsiye ederim. İnanılmaz memnun kaldım. Çok doğal ve başarılı bir işlem oldu.

Ali_Varol.... ekimini forumda paylasip bizim de o saclari görmemizi istermisin?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Kasım 2018, 14:06:09 »

kinyas hocayı tanımıyoruz o yüzden bu ıletiye güvenmıyoruz biz saç ekim sonuçlarını takip ederek karar verirriz takip etmediğimiz her ekimci bizim için şehir efsanesidir..
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2018, 14:08:53 »
Ali_Varol.... ekimini forumda paylasip bizim de o saclari görmemizi istermisin?

sonuçlanmış süreç paylaşılmaz...
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram