Gönderen Konu: 08 Kasım 2018- Avicenna Hastanesi Ataşehir- History Hair - 4000 Greft  (Okunma sayısı 4292 defa)

qel

• Yeni üye
  • *
Merhaba, ekim öncesi ve 3. gün fotoğraflarım. zaman ilerledikçe güncelleyeceğim. görüşleriniz benim için önemli. yaş 35, genetik dökülme.

ekim yoğunluğu önden tepeye doğru azalarak gerçekleştirildi.

qel

• Yeni üye
  • *
3. gün

Roninn3

• Hero Member
Ekim öncesi uzun halinin fotoğrafı yokmu?ekim epey geniş alana yapılmış ama buna rağmen sıklık güzel görünüyor.resimlerden anlaşılmıyor ama ön çizgiyi sık ektiler ise va saçlar güzelce çıkarsa sonuçtan memnun olursunuz gibi geldi bana.
Banada avicenna hastanesini önerenler oldu,orda ekimleri kim yapıyor biraz bilgi verebilirmisin kardeşim.

qel

• Yeni üye
  • *
saçlarımı genelde kısa kestirdiğim için uzun hali maalesef yok. ilk 3 fotoğraf kısa halinin yoğunluğunu biraz da olsa gösteriyor.

aşağıya ekim sonrası fotoğrafların büyütülmüş halini koyuyorum - 3. gün

emrah bey ve ebru hanım ilgilendiler (ataşehir avicenna bünyesinde history hair). hastanede olduğu için steril ve düzgün bir ortam. fiyat vermem doğru olur mu bilmiyorum ama can yakacak fiyatlar değil kesinlikle. benim donör bölgemde genelde tek köklü saçlar vardı bu yüzden sonuçtan çok beklenti içerisinde değilim. saçların yönü abes bir şekilde çıkmasın ve doğal görünsün, sık olmasa da olura kadar düşürdüm beklentimi.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
olan saçını korumak için her hangi bir takviye alıyormusun,sanki bu süreçte finasterid kullansan belli bir süre iyi olur gibi geldi bana çünkü ekim öncesi minyatürde olsa çok saçın var .

qel

• Yeni üye
  • *
@darkness: hayır, daha önce herhangi bir ilaç veya şampuan kullanmadım. açıkçası pek mantıklı gelmiyordu hayatım boyunca bu tür kozmetikler kullanmak. saç ekimi de çok ani bir karar oldu benim için. bir arkadaşımdan duyduğum ilk yere fikir almak için gittim, 10 dakika sonra karar vermiştim. 2 gün sonrasında da operasyona girdim. araştırmadım bile. umarım sonuç hüsran olmaz.

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör biraz zayıf.
Çok iyi bir sıklık beklenmez.
Ekilenler çıkarsa normal bir görüntü bizi bekler.
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

qel

• Yeni üye
  • *
Donör biraz zayıf.
Çok iyi bir sıklık beklenmez.
Ekilenler çıkarsa normal bir görüntü bizi bekler.
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

evet donör zayıftı hocam, genelde de tekliydiler. dediğim gibi sıklık anlamında pek bir şey beklemiyorum, ama olursa ne ala. tek korkum doğal görünmeyecek olması. önümüzdeki salı 2. yıkamaya gideceğim, tekrar foto paylaşacağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekımınız evet donör alan çok güçlü degıl greftler zayıf gıbı duruyor Ekım alanıda baya geniş beklentiniz umarım çok yuksek degıldır
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2018, 11:25:50 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

qel

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun ekımınız evet donör alan çok güzlü degıl greftler zayıf gıbı duruyor Ekım alanıda baya geniş beklentiniz umarım çok yuksek degıldır

sağolun hocam. önceki hali gibi genelikle kısa kullanmayı düşünüyorum. seyreklik bir nebze azalsa kafi.

aşağıda 4. gün itibarıyla donör ve ön tarafın fotoğraflarını paylaşıyorum.

qel

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar ve değerli üstadlar, donor ve ekim bölgesindeki kizariklik ve/veya renk farklılığı ne süreyle kalacaktir? Kabuk dokumu sonrasında ve hatta 60. Güne kadar bir renk farkliligi gorunuyor cesitli ekim sonuclarindan anladigim kadariyla. Herkeste boyle midir?

qel

• Yeni üye
  • *
Merhaba bugun ekimin 10.gunu, kabul dokme yikamasina iki gun sonra gidecegim. Ancak dun ve bugun biraz parmagimla dokunduğumda ekteki gibi sacli kabuk geliyor. Bu kadar kisa surede dokulmesi normal mi? Fotoda golgeden oturu fazladan sac gorunuyor dikkate almayin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba bugun ekimin 10.gunu, kabul dokme yikamasina iki gun sonra gidecegim. Ancak dun ve bugun biraz parmagimla dokunduğumda ekteki gibi sacli kabuk geliyor. Bu kadar kisa surede dokulmesi normal mi? Fotoda golgeden oturu fazladan sac gorunuyor dikkate almayin.

Kabuklara yapışmış saç telleri kafanıza dokunmasanız iyi edersiniz kabuk kabuk dökümü öncesi
Global Moderator

qel

• Yeni üye
  • *
bugün kabuk yıkaması yapıldı. aşağıda ön, arka ve donör bölge flaşlı fotolarını paylaşıyorum. 4000 greft, önler daha sık olmak üzere arkaya doğru azalarak ekilmişti. pek kaliteli foto yüklenemiyor buraya ancak bu kadar oldu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Alım temiz görünüyor kabukları güzel dökmüşsün bakalım ekilen saçlar (greft) şok öncesi biraz uzayınca nasıl bir görüntü olucak 16 17 gün arası. ARTIK normal hayatına dönebilirsin rahat uyuyabılırsın kısaca çok geçmiş olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram