Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim hayat sadece saçtan değil anladiğim kadarılya cok takıyorsun ama şöyle düşün sağlıkğın bozuk olsa daha mi iyi o acıdan düşün elbette keşke olmasa ama sonuçta cook önemli bir konu değil şükür etmeyi bilmek gerekiyor. ikinci husus sonuçta saçının ön tarafı dökülmüş oraya bir ekim yapildiğinda boş bölge gibi cok sorun olucağini düşünmüyorum ama saçının arkası boş kalıcak ve oraya yine bir ekim gerekecek en iyi ekim merkezine gidip kendin yüz yüze görüşmen
Sadece ön tarafa saç ekimi yaptırabilirsin bunun yaşla ne alakası var şahsen ben anlamadım yani bekle demekle neyi kastediyorlar ?Şu cell diye bahaettiğin şey nedir onuda merak ettim doğrusu.Birde farklı tedavi arayışlarına girmeni çok doğru bulmuyorum,sadece finasterid olan saçını koruyabilir bunun dışındaki tedavilerle boşuna zamanınızı harcamayın,hepimiz geçtik bu yollardan denemediğimiz şey kalmadı o yüzden boşver bu yollardan boşu boşuna sende geçme
Finasterid ile eski haline dönmesi mümkün değil bana kalırsa, şakaklar körfezler açılmış, genetik dökülme bu. 23 yaş erken ama ekim yapılabilir. Yalnız dökülmen devam edecek gibi duruyor sevgili kardeşim. Revita etki etmez bu arada. Bence bütçen varsa koray erdoğan veya muttalip keser düşün. Ankaradaysan şahin çelik mantıklı duruyor, at fotoğraflarını fikirlerini al. Ekim olur neden olmasın agresif dökülmen yoksa.
Kardeşim minoxil ve xpecia kullan...ikisini birarada...minoxili mutlaka eczaneden al..Çünkü sahtesi var...xpecia yi internetten alabilirsin. ..sahtesi yok ...Bu ikisi birden % 90 oranında durduruyor saç dökülmesini ve yeni tüycükler çıkarıyor. ..saçlarını 35 yaşına kadar korursun bence ...35 den önce ekime bulaşma. ..Çünkü en agresif dökulmenin olduğu yaşlardasın
mınox kullanmanı tavsıye etmem askerde de dokulmen devam edıcektır fınas kullanıcaksan korursun kardesım ayrıca guclendırırsın genetık dokulmen var cunkı durum gıttıkce kotuye gıdıcektır bu yuzden.