Gönderen Konu: Askere Gideceğim Durumum Nasıl Yaş 23  (Okunma sayısı 4248 defa)

yigit10

• Ziyaretçi
Askere Gideceğim Durumum Nasıl Yaş 23
« : 11 Kasım 2018, 15:59:11 »
YAŞIM 23 ARALIKTA ASKERE GİDECEĞİM.IŞIK ALTINDA BAKTIĞIM TEPEDE AÇILMALAR OLDUĞU AÇIK.ÖNLER ZATEN SEYRELDİ ÖN ÇİZGİM GERİLEDİ.BU YAŞTA EKİM TAVSİYE ETMİYOR KİMSE AMA SAÇLARIM HOŞUMA GİTMİYOR.2014 TEKİ HALİMİ MUMLA ARAR OLDUM.ZAMANINDA DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN OLDU TABİ BUNLAR.DENİZDİ HAVUZDU MARKET ŞAMPUANIYDI SINAV STRESLERİYDİ DERKEN ÜNİVERSİTEDE SAÇLARI SEYRELTTIK.HALEN MESELA BUGÜN YASTIKTAN 2-3 TEL SAÇ TOPLADM SONRA GERİ YATTIM GENE 2-3 TEL DÖKÜLMÜŞ.BU GİDİŞLE ERKEN YAŞTA KEL KALMA İHTİMALİM YÜKSEK.ISIRGAN OTU SUYU , SAÇ BAKIM YAĞLARI , MEDOBİOTİN (40 GÜNDÜR) , SPOR , DÜZENLİ BESLENME , KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ , SAÇ MASAJI HEPSİNİ DENEDİM YİNEDE GİDECEK OLANLAR GİDİYOR.ANLAYACAĞINIZ BANA DA EKİM YOLU GÖRÜNÜYOR.MECBUR ZATEN ÖN ÇİZGİ BAŞKA YOLLA GERİ GELMEZ.RESİMLERİMİ ATIYORUM.NE YAPMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİLER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.DURUM ÇOKMU KÖTÜ YOKSA NORMALMİDİR.DAHA FAZLA AÇILMADAN NELER YAPSAM ÖNLERİM BUNU.BU ARADA ŞAMPUANIM DAVİNES ENERGİZİNG.BUNDAN DA MEMNUN KALAMADIM TAM.SAWPOO YAMI GEÇSEM YOKSA DERMODAY'E Mİ.ANKARADA SİZLERDEN DUYDUĞUM EN İYİ EKİMCİLER MUTTALİP HOCA VE ŞAHİN HOCA.ANKARADA YAŞIYORUM BU ARADA.NOT : LÜTFEN MORAL BOZUCU YORUMLAR YAZMAZSANIZ SEVINIRIM.SORMAK İSTEDİĞİM BİR DİĞER HUSUS DA BİLDİĞİNİZ SÜREDE BİR SİTE VAR CELL , SETİ FALAN ORDAN TEMİN EDİP 5-6 AY KULLANMAK MI MANTIKLI YOKSA BÖYLE HİÇBİRŞEY YAPMADA DEVAM ETMEK Mİ.EKİM YAPILACAK DİYE KENDİ HALİNE BIRAKMAK MI ? NE YAPMAM LAZIM.

AYNADA BÖYLE GÖRÜNÜYOR TEPEDE AÇIKLIK YOK AMA ÖNLER KÖTÜ UZAYINCA KAPANIRMI SİZCE ? ÇOK MORAL BOZUYORUM BU HALİME YA.

BU DA 2014 DEKİ HALİM 4 SENEDE SAÇLAR NE HALE GELDİ.

Roninn3

• Hero Member
Ynt: Askere Gideceğim Durumum Nasıl Yaş 23
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2018, 20:26:01 »
Sadece ön tarafa saç ekimi yaptırabilirsin bunun yaşla ne alakası var şahsen ben anlamadım yani bekle demekle neyi kastediyorlar ?
Şu cell diye bahaettiğin şey nedir onuda merak ettim doğrusu.
Birde farklı tedavi arayışlarına girmeni çok doğru bulmuyorum,sadece finasterid olan saçını koruyabilir bunun dışındaki tedavilerle boşuna zamanınızı harcamayın,hepimiz geçtik bu yollardan denemediğimiz şey kalmadı o yüzden boşver bu yollardan boşu boşuna sende geçme  :)

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2018, 20:42:38 »
Kardeşim hayat sadece saçtan değil anladiğim kadarılya cok takıyorsun ama şöyle düşün sağlıkğın bozuk olsa daha mi iyi o acıdan düşün elbette keşke olmasa ama sonuçta cook önemli bir konu değil şükür etmeyi bilmek gerekiyor. ikinci husus sonuçta saçının ön tarafı dökülmüş oraya bir ekim yapildiğinda boş bölge gibi cok sorun olucağini düşünmüyorum ama saçının arkası boş kalıcak ve oraya yine bir ekim gerekecek en iyi ekim merkezine gidip kendin yüz yüze görüşmen

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2018, 21:48:09 »
Kardeşim hayat sadece saçtan değil anladiğim kadarılya cok takıyorsun ama şöyle düşün sağlıkğın bozuk olsa daha mi iyi o acıdan düşün elbette keşke olmasa ama sonuçta cook önemli bir konu değil şükür etmeyi bilmek gerekiyor. ikinci husus sonuçta saçının ön tarafı dökülmüş oraya bir ekim yapildiğinda boş bölge gibi cok sorun olucağini düşünmüyorum ama saçının arkası boş kalıcak ve oraya yine bir ekim gerekecek en iyi ekim merkezine gidip kendin yüz yüze görüşmen

Durumum nasıl peki sizce çok mu kötü.Tepede sıkıntı yok ama bu aralar dökülmelerim arttı.Revite şampuanı önerirmisiniz peki ? Şampuandan kaynaklı dökülme yaşadığımı düşünüyorum.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2018, 21:51:51 »
Sadece ön tarafa saç ekimi yaptırabilirsin bunun yaşla ne alakası var şahsen ben anlamadım yani bekle demekle neyi kastediyorlar ?
Şu cell diye bahaettiğin şey nedir onuda merak ettim doğrusu.
Birde farklı tedavi arayışlarına girmeni çok doğru bulmuyorum,sadece finasterid olan saçını koruyabilir bunun dışındaki tedavilerle boşuna zamanınızı harcamayın,hepimiz geçtik bu yollardan denemediğimiz şey kalmadı o yüzden boşver bu yollardan boşu boşuna sende geçme  :)

İlhan serdaroğluna yazdım faceden o da finas ile eski haline dönersin dedi.Siz kullanıyormusunuz.Başlamalımıyım sizce yan etkilerinden korkuyorum.1 hapı üçe kırıp mı kullanıyorsunuz.Bi anlatabılırmısınız.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2018, 22:09:26 »
Finasterid ile eski haline dönmesi mümkün değil bana kalırsa, şakaklar körfezler açılmış, genetik dökülme bu. 23 yaş erken ama ekim yapılabilir. Yalnız dökülmen devam edecek gibi duruyor sevgili kardeşim. Revita etki etmez bu arada.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2018, 22:13:06 »
Finasterid ile eski haline dönmesi mümkün değil bana kalırsa, şakaklar körfezler açılmış, genetik dökülme bu. 23 yaş erken ama ekim yapılabilir. Yalnız dökülmen devam edecek gibi duruyor sevgili kardeşim. Revita etki etmez bu arada. Bence bütçen varsa koray erdoğan veya muttalip keser düşün. Ankaradaysan şahin çelik mantıklı duruyor, at fotoğraflarını fikirlerini al. Ekim olur neden olmasın agresif dökülmen yoksa.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2018, 22:21:09 »

Tavsiyeniz nedir ne yapmam gerekiyor.Böylece hiçbirşey yapmadan dökülmesini beklemek gerçekten çok sinirlerimi bozuyor.Hayattan soğudum.Elim kolum bağlı beklemek istemiyorum.Yapmam gerekenleri söylermisiniz herkes bşey diyor çok kafam karıştı.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2018, 22:43:55 »
Kardeşim minoxil ve xpecia kullan...ikisini birarada...minoxili mutlaka eczaneden al..Çünkü sahtesi var...xpecia yi internetten alabilirsin. ..sahtesi yok ...Bu ikisi birden % 90  oranında durduruyor saç dökülmesini ve yeni tüycükler çıkarıyor. ..saçlarını 35 yaşına kadar korursun bence ...35 den önce ekime bulaşma. ..Çünkü en agresif dökulmenin  olduğu yaşlardasın

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2018, 23:01:29 »
Kardeş merhaba, Öncelikle kötü görünmüyor. Durum fena değil yani.
Askerlik  sonrası ekimi   düşünebilirsin. Acele etme iyi araştır.
 Şimdi hiçbirşey kullanma.  Zaten istesende askerlik var düzenli kullanamassın.ilaç askerlik öncesi sakıncalıdır tavsiye etmem.unutkanlık falan yapar uğraşamazsın.yanetkileri vardır. Çok istiyorsan şampuan olarak, sebamed anti hair loss kullanabilirsin. Dökülecek olanları  döktükten sonra ektirirsin zaten kendine zaman ver biraz çünkü saçların dökülme periyodundayken ekim doğru olmaz şimdi. Bunu kendine sorun yapma.1yada 2 senen var daha ekim için.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2018, 23:16:33 Gönderen: Felix »
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2018, 23:02:03 »
Kardeşim minoxil ve xpecia kullan...ikisini birarada...minoxili mutlaka eczaneden al..Çünkü sahtesi var...xpecia yi internetten alabilirsin. ..sahtesi yok ...Bu ikisi birden % 90  oranında durduruyor saç dökülmesini ve yeni tüycükler çıkarıyor. ..saçlarını 35 yaşına kadar korursun bence ...35 den önce ekime bulaşma. ..Çünkü en agresif dökulmenin  olduğu yaşlardasın

Minoxil değilde xpecia da değil de finas kullanmaya başlayacağım bir 6 ay falan kullanacağım.Ama 1 hapı 3 e kırıpmı kullanıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2018, 23:03:19 »
mınox kullanmanı tavsıye etmem askerde de dokulmen devam edıcektır fınas kullanıcaksan korursun kardesım ayrıca guclendırırsın genetık dokulmen var cunkı durum gıttıkce kotuye gıdıcektır bu yuzden.
Global Moderator

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2018, 23:09:17 »
mınox kullanmanı tavsıye etmem askerde de dokulmen devam edıcektır fınas kullanıcaksan korursun kardesım ayrıca guclendırırsın genetık dokulmen var cunkı durum gıttıkce kotuye gıdıcektır bu yuzden.

Finası kaç ay kullanmalıyım bırakınca daha kötü olurmu.İlhan serdaroğlu da finas ile eski haline dönersin dedi.Medobiotine devam ediyorum.Revita şampuan da alacağım.Sadece bu üçlü ile dökülen saçlarım geri gelirmi gelmese bile bu saçları korumamda büyük etkisi olurmu ? Teşekkürler.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2018, 23:18:50 »
Finas mevcut saçları korur mutlaka ama gidenleri geri getirmez. Biraz araştır derim ben, yan etki vs yapabilir, kendi kararın.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Kasım 2018, 23:24:21 »
askerde 0 a yakın tut
askerde dökülme de artış olabilir
ilk önce strest sonra beslenme kaynaklı durumlardan saçlar etkileniyor

Facebook Twitter Instagram