Gönderen Konu: Adana sac ekim ve estetik merkezi 3000 greft  (Okunma sayısı 7651 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Adana sac ekim ve estetik merkezi 3000 greft
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2018, 22:21:28 »
Sevindim nekroz olmamasına umarım kan pıhtılaşan yer temizlenirlen altındaki greftler zarar görmemiştir o bölgeyi yakından ışıktan parlamıyacak şekilde bir forograf atarmısınız görmek istiyorum?
Global Moderator

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Kasım 2018, 11:29:28 »
11.gün

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Kasım 2018, 11:32:41 »
maşallah kardeşim temiz duruyor ön hat sıklıgıda gayet iyi yanlız sag tarafta kabuklanma mı var orayı bi yakından atsana

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Kasım 2018, 11:39:18 »
Yakın çekim kabuklu bölge

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Kasım 2018, 11:40:16 »
Orasi kabuk mu yara mi olmus?

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 13 Kasım 2018, 11:42:58 »
Ekim merkezi kabuk olduğunu soyledi 10. Gun kabuk döküm yikmasinda cok fazla zorlamadi 15. Gune kadar duzenli yikamalarla var olan kabuklarinda dokulecegini soyledi

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Kasım 2018, 11:45:34 »
Kabuksa iyi derim.... Yara olmasinda....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 13 Kasım 2018, 12:59:41 »
Neyseki kabuğun altındaki greftler duruyor çok fazla eksik yok ama ön cizgiye tek sıra halinde kanal açılıp greft konmuş estetik olarak kendini geliştirmesi gerek merkezin
Global Moderator

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 25 Kasım 2018, 11:08:48 »
23 . Gün  sok dökülmeler başladı kırılarak ve L şeklinde kucuk siyah köklü dökülmelerimde mevcut ekim merkezi normal olduğunu belirti 15 . Gun prp yapıldı bu islemde canim bir miktar acıdı 10. Gunden itibarende adananin yakici güneşinden korkumak icin boyle bir sapka kullandim dışarı çıkarken surekli taktım 1 saat takılı kaldikdan sonra havalandirip geri giydim ekili saçlarin uzerine geldi icin saclar yatar pozisyona geçti ekim merkezi sorun olmicani havalandirmak onemli olduğunu belirtti

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Kasım 2018, 19:34:13 »
28. Gunum 15. Günde xpecia başlamıştim hormon ve vitamin testlerim normal çıktı. Kanimda kollesterol biraz fazla çıktı cok kolay pıhtilaşıyor ve kizilaya kan verdimde uzun sure beklerdim kan degerlerimde normal uzerinde kansizligim yok cilt uzm dr. degimine gore sac dokulmesi icin neden yok dht sorumlu tuttu propecia önerdi yuksek maliyetli olduğu için proscar ve hap kirica aldim 4/1 oranli kullaniyorum kan sulandirmasi icin günlük 1 adet coraspirin kullaniyorum saçlar çıkana kadar 6 aylık süreçte minoxidil ve xpecia devam edecegim Turkiye uretim minoxidil lerde mg bazinda sahtecilik oldugu icin toplatılmış abd mensei rogaine foam kullaniyorum bunlari kademeli olarak bırakacağım uzun vadede propecia döneceğim sadece. Göreve başladım icin bere kullanmaya başladım cilt uzm dar olmayan gevsek bir bere kullana bilicegimi söyledi kan akışını etkilemesin terletmesin sorun olmicani soyledi.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 30 Kasım 2018, 20:25:01 »
28. Gunum 15. Günde xpecia başlamıştim hormon ve vitamin testlerim normal çıktı. Kanimda kollesterol biraz fazla çıktı cok kolay pıhtilaşıyor ve kizilaya kan verdimde uzun sure beklerdim kan degerlerimde normal uzerinde kansizligim yok cilt uzm dr. degimine gore sac dokulmesi icin neden yok dht sorumlu tuttu propecia önerdi yuksek maliyetli olduğu için proscar ve hap kirica aldim 4/1 oranli kullaniyorum kan sulandirmasi icin günlük 1 adet coraspirin kullaniyorum saçlar çıkana kadar 6 aylık süreçte minoxidil ve xpecia devam edecegim Turkiye uretim minoxidil lerde mg bazinda sahtecilik oldugu icin toplatılmış abd mensei rogaine foam kullaniyorum bunlari kademeli olarak bırakacağım uzun vadede propecia döneceğim sadece. Göreve başladım icin bere kullanmaya başladım cilt uzm dar olmayan gevsek bir bere kullana bilicegimi söyledi kan akışını etkilemesin terletmesin sorun olmicani soyledi.

Hocam merhaba. Rogaine ler 4 lü paket diye 600 küsür tl ye satılıyor. Sizinki de bundan mı? Resimde 1 şişe var. Heralde tek bir şişe bu değildir değil mi?
Minoxil forte nin geri toplatılanlar 2011 yılında bir haber gördüm. Son kullanma tarihi 2010 olan modelleri ta o ara toplamışlar. Şimdi yapılmıyordur diye düşünüyorum. Çünkü bunu kullanıyorum ve günde iki kez yapınca özellikle 2. Kezden sonra bildiğin kafadaki damarların açıldığını fark ediyorum.gene de garantiye almak için rogaine seçeneğini de deneyebilirim.

Saçların çok sık ekmişler özellikle 3 bin greft olmasına karşın. Ben başarılı buldum bayağı. Hayırlı olsun. İmrenmedim değil ama daha uzun bir süreç sizinkisi. Artısı ve eksisi olan bir konu.

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Kasım 2018, 20:57:51 »
Bakım shop dan temin ettim eski bir site. Guvenilir diye tahmin ediyorum 4 aylık kullanim şeklinde evet dediğiniz gibi minoxil forte satış sorumlusu tarihi geçen urunler dedi dg farma ilac sirketi üretiyordu ve sirket site dahil tamami kapatildi depo bazında toplatıldı tarihi gecen urunler icin bu uygulama yapılmıyor. Italya ve abd israil mali olanlar var. Aslinda beklentim cok fazlada degil kapatici olsun beni tatmin eder. Finasterid ile kullanilan minoxidil cok fazla verim alınıyor.

Ads01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2018, 11:50:19 »
ekiminiz hayırlı olsun hocam, bende bu merkeze ekim yaptırdım, sabır isteyen bir süreç  şok dökülme sonrası özellikle :) bende %90 oranında dökülmüştü  ekilen saçlar ama stres yapmayın ,şuan 4 ay 20 gün olmuş benim ekimimim ,konu açmadım gidişattan memnunum şuan

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2018, 13:35:29 »
Sağol kardes sabırsızlıkla bekliyorum çıkışları sok dökülme bende de cok fazla oldu guzel sonuç alirsak arkadaslara da yardımcı olmus oluruz.

Facebook Twitter Instagram