Saç Ekimi Sonuçları
ısık altında yada flaşlı olunca bu görüntüler olunca normal kardesım kımse normal hayatında kafasına fener tutup dolaşmıyor sonuçta yada flaş patlatmıyor bence cıkıs oranı guzel gıdıyor
165.gun fotoğrafları. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
5 aya göre çok iyi sonuç olmuş maşallah diyelim dahada iyi olur bu saç.çok şanslısın kardeşim çoğu kişinin bu dönemde bunun yarısı kadar saç çıkmamış oluyor .iki üçay sonra saç derdine elveda dersin
süper!! iş bitmiştir hayırlı olsun
Eyvallah hocam... Daha gelişim olmaz anlamına gelmiyor değil mi bu iş bitmiştir sözünuz.
hocam gayet güzel görünüyor inş yıllarca sizi memnun eder, takviye hap vs birşey kullanıyormusnz? ve ekim yaptirmadan önceki saclarınızda kayıp oldu mu?
hayır reis. kafaya takacak bir durum kalmamış. arkaya yaslanıp gelişmeleri seyretmek lazım artık.
2018 haziran ayında yapmış olduğum Ekim ile ilgili 5 aylık süreci sizlerle paylaşacağım.. sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Sizlerden Ekim ve sonraki surecim ile ilgili değerli görüşlerinizi rica ediyorum....Ekim öncesi fotoğraflari ile başlıyorum.5500 TL 4600 greft..
Maşşallah nazar değmesin. Ne yeyip içtiysen kumral saçlar simsiyah olmuş, ince telli imiş sanki önceden kalınlaşmış. Buğday tenliymişsin sanki esmerleşmişsin. Belki bana öyle geliyordur ama çok farketmiş.